- 2 Ocak 2013
- 8.484
- 27.548
Senden kıymetli mi bitanem aç gitsin.
Teşekkür ederim şu an gülüyorum ayarları yaptım. Vücut yaşım 59 gösteriyor teee Allah'ım eve dost değil düşman almışız
Yaşlar kaç hanımlarbenim yasimi da 35 gosteriyor lanet sey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senden kıymetli mi bitanem aç gitsin.
Teşekkür ederim şu an gülüyorum ayarları yaptım. Vücut yaşım 59 gösteriyor teee Allah'ım eve dost değil düşman almışız
Yaşlar kaç hanımlarbenim yasimi da 35 gosteriyor lanet sey
Tatlım dayaniyorsa neden olmasın ama sağlıklı olanindan kahvaltıda bir dilimcik yenirse bir şey olmaz .çok şükür Elhanım tatlım
Sevdiysen sık sık yapam
27.5Yaşlar kaç hanımlar
OlElhan kiyafetsiz tekrar tartıldım. Eski tartiyla 100 gram farketti. Ama zaten inip çıktığında da değişebiliyor.
Ben 25e yeni girdim ama tartima göre 35imYaşlar kaç hanımlar
Dört pillik canı olan tartı ne bilirmişOl
Ben 25e yeni girdim ama tartima göre 35im
Aaa aaa vay terbiyesiz tartı...Ol
Ben 25e yeni girdim ama tartima göre 35im
Geceleri saymıyor mısın canım?
evet valla yemesem iyiydiAma niye bak dayandim su an hafifledi his
aşırı büyük değillerdi. ince sarıldılar. napim doymuyorumLahana dıyorsun sarma dıyorsun büyüktür onlar bıde bak 7-8 dıyorsun
Yaşamadigim hayatı saymak haksızlık olur değil miGeceleri saymıyor mısın canım?
Cumaları bazen ekmek arası oluyor menüler. Eşimin boş günü . Biraz onu planlamıştım. Kahvaltıyı bari hafifleteyim dedim. Baktım ses eden yok hemen sebzemi çorbamı yaptım. ama acıkmadım hiç sorun yok. Kahvaltımı bol yağlı ve yumurtalı yeşillik cevizli yapınca hakkaten farkediyor .Tatlım dayaniyorsa neden olmasın ama sağlıklı olanindan kahvaltıda bir dilimcik yenirse bir şey olmaz .
Tabi tabiYaşamadigim hayatı saymak haksızlık olur değil mi
Teşekkürler kaptan dikkat etmeye çalıştımSpor olsaydı belki tolere edilebilir bi menüydü ama sporsuz bir günde hem kek hem akşam tatlısı
Yarın düşük karbonhidratlı bir gün yapma hedefimiz olsun
Aaa bilmiyordumAfiyet olsun bugun spor için tatil günü. Gerçi değiştirecegim bu hafta cuma tatil olacak.
Afiyet olsun canım.Papatyamaviss Elhan
09 Şubat 2024 Cuma
sabah 10.00
12 fıstık
öğlen 12.00
1 yumurta, süt, 3 yk yulaf ezmesi ve peynirden pankekler yapmıştım. 6 tane çıktı. 4 ünü yedim.
domates ve 1/4 avokado
ara15.30
1/2 kase ev yoğurdu içine granola ve tarçın
artan 2 peynirli pankek
akşam 19.30
2 köfte, karışık sebze sote, 2 dilim ekmek, 1 kase turp otu salatası
2 lt ye yakın su
Geçmiş olsun canım .Bugün neredeyse tüm gün baş ağrısı yaşadım. Normalde parol çok iyi gelir bana o bile kesmedi. Çocuklar uyusa da uyusam bende. Yarını kendime ayırmak adına ev temizliği yapıyorum hemde başımı dusunmek yerine hareket etmiş oluyorum
Bogazim düne göre daha iyi. Ama genel bir halsizlik hali var. Elimde su şişesi ile geziyorum. Yarın belki 84 den düşük çıkar