Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
52 çıktı benimBenim de 56 çıkıyor vücut yaşım
Eşim bu tartıyı alalım dedi istemedim.Elhan eski tartı 81,2 yeni tartı 81,15
Kızlar kiyafetle yedim içtim tartıldım. Sabah 78 gelecek inşallah.
Önce salonda giyinik tartilmistim. Sonra yatak odasına gelip pijamalarimi giyinmeden tartıldım. O zaman artı beş yüzü fark ettim. Eski tartiyla aynı zeminde farklı sonuç çıktı.Elhan ayni yerde tartılıyorsun di mi ben bağlantı oluştururken tartı salondaydi orada yanlış çıktı. Banyoda fayansta ikisi de aynı.
Afiyet olsun canım Ekmeksiz bir menü hayirdir bademim...Menüm
Sabah 2 yumurtalı yağlı tuzlu salata 1 kk peynir 4 ceviz 2 çk bal
Akşam 18.30 2 kepçe tarhana , 1 tabak karnabahar yemeği ,yeşillik
Şimdi yeşilçay içeceğim
Su 2 lt ye yaklaştı
Spor yok
Elhan
Benim ideal kilomu 58 gösteriyorÖnce salonda giyinik tartilmistim. Sonra yatak odasına gelip pijamalarimi giyinmeden tartıldım. O zaman artı beş yüzü fark ettim. Eski tartiyla aynı zeminde farklı sonuç çıktı.
Canım inan dolapta duruyor b .m market oradan aldım kampanya görünce bugün siz konuşunca aklıma geldi. Senin hatrına açtımEşim bu tartıyı alalım dedi istemedim.
Sibelin tartı bildirimleri tanıdık olduğu için güven duymuştum. Ah kordelyam bugün mü söyler insan
En azından senin yüzün gülsün teselli olsun bana da
Eski tartimla yarın son kez tartılıp bu konuyu kapatayım artık.
900 kalori az değil mi
O kazanlarda da hmf çıkıyor çok kaynaması da sıkıntıBende bunu anlamıyorum pekmez büyük kazanlarda kaynatılarak yapılan birşey. Nasıl sıcağa duyarlı olabilir. Üzümlerin suyu sıkılıp bekletilerek yapılan birşey değil ki
Biz bahçede yapardık bilmiyorum hazirlardan çok daha lezzetli oluyor. Hatta o kadar dağıldı ki bize 1 lt anca kaldı diyebilirimO kazanlarda da hmf çıkıyor çok kaynaması da sıkıntı
Lezzetli olur evet ama kaynadıkça ısı etkisiyle kanserojen madde oluşuyorBiz bahçede yapardık bilmiyorum hazirlardan çok daha lezzetli oluyor. Hatta o kadar dağıldı ki bize 1 lt anca kaldı diyebilirim
Afiyet olsun trueElhan Saat 10;00 dereotlu poğaça 1 tane 1 haşlanmış yumurta 3 yaprak marul 5 tane zeytin
Saat; 13:15 yeşil çay 5,6 tane fındık içi
Saat30 dışarıda olduğumuz için pideli köfte yedik ama ben köfteleri yedim bi iki tane pidesinden aldım
Akşam 19;55 brokoli çorbası büyük kase maden suyu
Su 2,5 litre
Bugğn toplamda 7,500 adım atmışım
Yediklerim bana cok gibi geldi dolu doluyum ondan hesapladım düşük kalmis megerse900 kalori az değil mi
çok şükür Elhanım tatlımAfiyet olsun canım Ekmeksiz bir menü hayirdir bademim...
Isı görüyor zaten ustune tekrar ısı...Bende bunu anlamıyorum pekmez büyük kazanlarda kaynatılarak yapılan birşey. Nasıl sıcağa duyarlı olabilir. Üzümlerin suyu sıkılıp bekletilerek yapılan birşey değil ki