- 30 Kasım 2014
- 28.441
- 125.309
canım nasıl oldun merak ettim?Günaydın
Geçen cuma 71.25
Bugün 68.8
Elhan çok hastayım masterfite girmicem bu hafta canım
@Jasminium84
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nasıl oldun merak ettim?Günaydın
Geçen cuma 71.25
Bugün 68.8
Elhan çok hastayım masterfite girmicem bu hafta canım
@Jasminium84
Teşekkürler canm bendeki çiğköfte ydi ,olsun bende yapayım bir ara cucuklerime tost makineside iyi olurAfiyet olsun canım .
DeYarın da ben yapıcam. Çocuklar kızartma olarak seviyor. Kendime tost makinesinde mi pişirsem ki???
Islatıp öyle yapman lazımdı kuzum.Ay bilmiyordum öğrenmiş oldum artık.
Ben zaten çiğköfte yapmayı bilmem. Ama çok severim. Hazırlar sağlıksız diye evde deneyeyim dedim ,en son nette robotla kolay yapımı falan vardı denerken robottan da oldum tam oldu ...
Örgü örmekUyumak gibi mi
Ben çok yaparım etsiz halini her şeyi robota bütün bütün atıp baya bir bızlatıyorum tam kıvamında çok lezzetli oluyor.Ay bilmiyordum öğrenmiş oldum artık.
Ben zaten çiğköfte yapmayı bilmem. Ama çok severim. Hazırlar sağlıksız diye evde deneyeyim dedim ,en son nette robotla kolay yapımı falan vardı denerken robottan da oldum tam oldu ...
Teşekkürler saymayı unuttum ama bitirmedim tabağımiSekize yakın çiğ köfte tehlikeli kuzum ya
Afiyet olsun.
Öyleymiş. Afiyet olsun canım.Teşekkürler canm bendeki çiğköfte ydi ,olsun bende yapayım bir ara cucuklerime tost makineside iyi olur
gündüz çok az yemişsin canım akşam o saate kadar acıkmıyor musun? su çok iyi bu arada.İyi akşamlar
09.02.2024
Sabahla öğle arası 11:00 de 1 bardak sirkeli ve limonlu su
15 dk sonra 1 dilim e maya tbe,60 gr süzük peynir,çay
Ara 15:00 20 gr badem,sütlü filtre kahve
Arada ayrıca 2 bardak sütlü filtre kahve
Akşam erken yemeye çalıştım 19:30
4 köfte,1 dilim e maya tbe,kıvırcık salata,3 yk yoğurt
3.5 lt su
Elhan uranus35
8 çiğ köfte fazla sanki.. 4-5 olsa kurtarırdı.Sabah 9 da
Bir bardak kefir
Yarım simit
Öğleden sonra
8 e yakın çiğ köfte
Salata,ayran
Akşam 7 de
Bir tabak etli kuru fasulye
1yk bulgur pilavı.ayran
Az önce 3 kestane
Sabah 8 bin adım aksam,5 buçuk bin adım 13 bin adim 1300 puan oluyor sanırım doğruysa
Eki Görüntüle 3384684
Elhan Cordelia uranus35
Benimki güçsüz geldi herhalde. Yanık koktu. Kapadım hemen Bir daha asla eski modunda çalışmadı yaaa. ..Ben çok yaparım etsiz halini her şeyi robota bütün bütün atıp baya bir bızlatıyorum tam kıvamında çok lezzetli oluyor.
Geç gördüm ya evet...Islatıp öyle yapman lazımdı kuzum.
Tomrisin menüsünü gördün mü çiğ köfte diye belirtmiş .
Geçmiş olsun canım. 84 ten düşük olacağına tüm servetime bahse girerimBugün neredeyse tüm gün baş ağrısı yaşadım. Normalde parol çok iyi gelir bana o bile kesmedi. Çocuklar uyusa da uyusam bende. Yarını kendime ayırmak adına ev temizliği yapıyorum hemde başımı dusunmek yerine hareket etmiş oluyorum
Bogazim düne göre daha iyi. Ama genel bir halsizlik hali var. Elimde su şişesi ile geziyorum. Yarın belki 84 den düşük çıkar
Şöyle heyecanli bir polisiye kitabı bulsam. Çok uçuk olmayacak abartilari olabilirÖrgü örmek
Yürüyüş yapmak
Dışarda kendine bir kahve ısmarlamak.
Çarşıda dolaşmak gibi ... ama uyumak da olur
Sekize ne ne kadar yakın acabaSekize yakın çiğ köfte tehlikeli kuzum ya
Afiyet olsun.
Aaaa çok güzel olur dene bak. Kendi kendini gezmeye çıkart . Tut kolundan hadi de.Şöyle heyecanli bir polisiye kitabı bulsam. Çok uçuk olmayacak abartilari olabilir
Yanlız başıma disari aktivitem yoktur genelde. Garip geldi şuan
Az önce attığım tartı bugünün canım inanmayacaksin WC sonrası hemdeGeçmiş olsun canım. 84 ten düşük olacağına tüm servetime bahse girerim
Kız maynak kaç yazmışsın baksanaAz önce attığım tartı bugünün canım inanmayacaksin WC sonrası hemde
Ama olsa ne güzel olur demi
Hayali bile eğlenceli kız
İnşallah ödem olmaz kuru bulgur çiğ köfte Afiyet olsun kuzumSabah 9 da
Bir bardak kefir
Yarım simit
Öğleden sonra
8 e yakın çiğ köfte
Salata,ayran
Akşam 7 de
Bir tabak etli kuru fasulye
1yk bulgur pilavı.ayran
Az önce 3 kestane
Sabah 8 bin adım aksam,5 buçuk bin adım 13 bin adim 1300 puan oluyor sanırım doğruysa
Eki Görüntüle 3384684
Elhan Cordelia uranus35
Ayy birini bulayım ben yanlız yapamamAaaa çok güzel olur dene bak. Kendi kendini gezmeye çıkart . Tut kolundan hadi de.
Mthn83 sen kac kilosun?