- 18 Temmuz 2020
- 2.058
- 7.663
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bugun ananasli yesilcay yapmistim maden suyuda ekledim ustune anansli yesilcay olunca guzel oldubi bardak sıcak yeşil çay 1 şişe soda ve limon bu karışımda çok iyi ödem attırıyor
çok güzel ilerliyosun bravo sana bu gidişle haftaya yersin hamburgerini
inliyor böyle uyuyacak herhaldeCanım kaşık çatal tarzı şeyleri seviyorlar birkactane ver eline plastik yoğurt kovası filan. Mutfak eşyaları hoşlarına gidiyor
Bizde havuçlu kek ve ıslak kek var
büyük imtihan wallaBizde havuçlu kek ve ıslak kek var
Yemicem zayıflamayı daha çok istiyorum zayıflayınca yerimbüyük imtihan walla
Bizde haşhaşlı,tahin pekmezli çörekBizde havuçlu kek ve ıslak kek var
10 numara bir menüİyi aksamlar
9 Şubat beslenme listem Elhan uranus35
10:30
Tarcinli kakaolu türk kahvesi
Biraz çiğ kabak çekirdeği ve fındık
13:00
1 haşlanmış yumurta
Ceyrek avokado
2 ceviz
30 gr peynir iceren maydanozlu kapya biberli salata
Ananasli yesilcay
15:30
Ceyrek muz, yarım elma,1 bardak kefir
18:50
Somon,kereviz, kapya Airfryde pisti
2 lt su ictim
Eki Görüntüle 3384607
Kaptanım biraz sert üslup olmuş, özür dilerim, çok sıkışık bir anda yazıp gönderdim
Afiyet olsun. Ben de 70 olunca waffle 75 olunca bi kahvaltı düşünüyorum. Tereyağlı sıcak ekmek vs. İnşallah cok guzel şeyler yaşayacağız. Verelim ve kalıcı olsun. Hep çıtır kalalım.menum
sabah 13.00
avuc ici kadar tam bugdag ekmegine salcali peynirli 1 tane jambonlu tost ve cay
aksam 17.40
1 tane tavuk baget
yogurtlu kozlenmis patlican biber
ara yokk ama aksam meyve vs yerim
Elhan uranus35 Cordelia
cok guzel bir hafta gecirdik umarim herkes cok iyi kilo vermistir
75 olunca hamburger yiyecegim kendime 4 ay sonunda -13 kilo eksiyle odul
Ayy kıyamam Allah yardım etsin hep bi yol göstersin inşallah.Selam herkesee
Baş ağrısı yorgunluk uykusuzluk .. çok kötüyüm
Ondan onemlisi bebeğimin durmaması
bugun nerdeyse bandaji çıkaracaktım
yeni bir oyuncak almiştım Allahtan o aklıma geldi çıkardım dedim biraz kafası dağılsın çok şükür 2 dk kendime geldim
Hemen baktım, alıç sirkesi bulamadım da, şimdi damar açıcı ilacımı yaptımnasıl yardımcı olabilirim bu konuda? bulamazsan destek olmak isterim amazondan alınabilir belki?
Boşalan yerler dolmaya başladıAma sen guzel veriyordun ne oldu ki ?
Ben de nesfiti cok seviyorum cok guzel oluyor
Amin amin iyi ki tanidim sizleri,sifasiniz biliyosunuz dimiHemen baktım, alıç sirkesi bulamadım da, şimdi damar açıcı ilacımı yaptım
1 hafta beklemesi gerekiyor
haftaya pazartesi başlarım inşaAllah
Duyarlılığın için çok teşekkür ederim, Rabbim yoluna güzel insanlar çıkarsın
Yeğeninin hayırlı, sağlıklı, uzun ömrü olsunYemeyecegim. Yarın yeğenimin doğum günü kızlar. Tarti gününe denk geldi bulgur salatası yiyeceğim şalgam suyuyla. Odem yapar ama 1 hafta var telafi ederim. Minik kaçamaklar olur yarın. Bilginize Elhan ve gelecekteki kaptanım.
Ay inşallah zordu ama başardık dicegimiz günler gelsin insallahAfiyet olsun. Ben de 70 olunca waffle 75 olunca bi kahvaltı düşünüyorum. Tereyağlı sıcak ekmek vs. İnşallah cok guzel şeyler yaşayacağız. Verelim ve kalıcı olsun. Hep çıtır kalalım.