- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Gülerek kullan canim. Benim de yeni tartım var kaç yıl oldu alalı. 70 olunca açacağımTatlım şu an ağlamaklı kullanıyorum.
Teşekkür ederim iyi dileğin için.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gülerek kullan canim. Benim de yeni tartım var kaç yıl oldu alalı. 70 olunca açacağımTatlım şu an ağlamaklı kullanıyorum.
Teşekkür ederim iyi dileğin için.
Tabiki normal ben +2 kg çıkmıştım tartıda sırf reglden dolayı. Regl bitince -2 kg çıktım o yüzden de kaptan oldum zaten yoksa nerde bende haftada 2 kg verecek irade
O gözleme mi o bak fena oldum krizler geçircem tartı öncesi yapılır mı bu
Bu manzaraya karşı balkonda yemek yemiştik arkadaşımla müthiş gerçekten
Ablam kızma ama acaba senin eski tartı 500 gram eksik tartıyor olabilir mi
Yanında kullanma kılavuzu gibi bişey çıkmadı mı orda yazan adımları uygula kolayca olması lazım benimki bu marka değil daha basit bilinmedik bi marka. Uygulama indir diyodu indirdim hesap açtım orda sonra Bluetooth açman lazım telefonun o kendi bağlanıyor zaten tartıyı başlata basıyorsun uygulamadan sonra tartıya çıkıyosn
Güle güle kullan kankişimArkadaşlar yeni tartım geldi +500 gr fazla tartiyor.Siz de yaşadınız mı bunu Kas, yağ ölçümü için aldım ama uygulamada bulamadim. Nereden görüyorsunuz?
Yarın eski tartimla bildirim yaparım yoksa bu travmaya dayanamam.
Eki Görüntüle 3384533
Eşimi tarttim onda da aynısı
Eski tartım çok eski değil Arzum' un.
Eki Görüntüle 3384532
Sadece aklı yok
Çok güzellllll.Evet tatlım çok çok güzeldi.
Margaret Hale de Bursalı Antep gelini
Oradaki evimin manzarası muhteşemdi. Balkondan
Eki Görüntüle 3384537
Benim arzum yağ kas ölçümü var hatta 8 kişilik hafızası var. Diyetisyen tartisi ile denemiştim daha önce aynı tartiyor.Arkadaşlar yeni tartım geldi +500 gr fazla tartiyor.Siz de yaşadınız mı bunu Kas, yağ ölçümü için aldım ama uygulamada bulamadim. Nereden görüyorsunuz?
Yarın eski tartimla bildirim yaparım yoksa bu travmaya dayanamam.
Eki Görüntüle 3384533
Eşimi tarttim onda da aynısı
Eski tartım çok eski değil Arzum' un.
Eki Görüntüle 3384532
Sadece aklı yok
Haklısın aslında. Sağlık ocağında varmış diyetisyen bunun zamanı bitince onu düşünüyorum arkadaşım randevu alacak. Eşimle spora karar verdik. Git ben ilgilenirim çocuklarla diyor. Ama iş çıkışı gözüm kesmiyorBırakma sen gevsiyorsun sanki diyetisyene gitmeyince
Teşekkür ederim. Diyetisyene söylemeyi unuttum. Çok serbest olmaz dengeli bir menü yiyeceğim inşallahSağlıklı, mutlu yaşları olsun. Şimdiden nice yıllara.
Bazen bir gün serbest öğün oluyor diyetisyen menülerinde
Yok c ile başlıyor ablam x pahalıydıHayırlı olsun canım Güle güle kullan. Ben de sipariş verdim bugün gelecek. @arwengsd al dedi aldım. X le baslayan mi seninki
Çok şükür bir sıkıntı çıkarmadı haftaya her sabah yapıp içmeyi düşünüyorum genrldede tansiyonum düşüktür ama ben limonunu Az ekledimgayet sağlıklı ve güzel canım
faydası var. maydonoz çok güzel ödem atıyor. ama tansiyon düşebilir limondan dolayı dikkat et.
ben de bikaç ay önce aldım neden daha önce almadığımı sorguladım. kesinlikle alınmalı çok daha bilgilendirici ve diyetisyen tartısıyla aynı çıkıyomuş sonuşlar genelde. ben bi de çok ucuza almıştım.
süpersin yaa çok güzel. işte azmin sonucu. diyetisyene her hafta mı gidiyosun.?
güneşli hava sevmeyip antalyada yaşaman peki abla? :)
aynenn yaa upuzuuuuun bir haftaydı. inşallah yarın güzel sonuçlar alırız
Özelden atsana aldıgı bende merak ettimHayırlı olsun canım Güle güle kullan. Ben de sipariş verdim bugün gelecek. @arwengsd al dedi aldım. X le baslayan mi seninki
Ocak veya Şubat doğumlu musun ? Bir arkadasimda bayılır kapalı havaya :)) o nasıl bişi faydası var mı ?Ben de andulasyona girdim geldim piştim piştim İstanbul bugün kendini Nisan ayında sanıyor. Ben kapalı hava seviyorum (bir öğretmenim sırf bu sebepten bana -çok tuhaf birisin- demişti )
Bir kahve yaptım içiyorum seyretmediğim eski dizileri gündüz seyrediyorum “öyle bir geçer zaman ki” var ona bakıyorum.
Çoook acıktım erken kahvaltı ettim bugün 1 dilim ekmek biraz peynirle hiç doymuyorum ara öğünüm de 3 te dayanmaya çalışıyorum.
Bu hafta Cuma olsun lütfen. Haftaya Cumartesi alırım tartı resminiEllerine sağlık canım
Tebrik ederim canım
Tartıyı cumartesiye çektik senin içinde uygunsa öyle yaparım yoksa senin cumadan alırım
Yok canım Eylül doğumluyum.Ocak veya Şubat doğumlu musun ? Bir arkadasimda bayılır kapalı havaya :)) o nasıl bişi faydası var mı ?
Canım kaşık çatal tarzı şeyleri seviyorlar birkactane ver eline plastik yoğurt kovası filan. Mutfak eşyaları hoşlarına gidiyorSelam herkesee
Baş ağrısı yorgunluk uykusuzluk .. çok kötüyüm
Ondan onemlisi bebeğimin durmaması
bugun nerdeyse bandaji çıkaracaktım
yeni bir oyuncak almiştım Allahtan o aklıma geldi çıkardım dedim biraz kafası dağılsın çok şükür 2 dk kendime geldim
Andulasyon yazmaya üşendim:)))Yok canım Eylül doğumluyum.
Ne nasıl bir şey anlamadım kusura bakma
Canım titreşim,minik akımlar ve ısıyla metabolizma hızlandırma ve inceltme vaadi var. Spor aktif olarak çok yapamadığım için alternatif olarak önerdiler denemek istedim. İnşallah faydası vardır gerçi mezura ölçümlerinde incelme var ama aynı zamanda çok dikkatli besleniyorum.Andulasyon yazmaya üşendim:)))
bi bardak sıcak yeşil çay 1 şişe soda ve limon bu karışımda çok iyi ödem attırıyorÇok şükür bir sıkıntı çıkarmadı haftaya her sabah yapıp içmeyi düşünüyorum genrldede tansiyonum düşüktür ama ben limonunu Az ekledim
çok güzel ilerliyosun bravo sana bu gidişle haftaya yersin hamburgerinimenum
sabah 13.00
avuc ici kadar tam bugdag ekmegine salcali peynirli 1 tane jambonlu tost ve cay
aksam 17.40
1 tane tavuk baget
yogurtlu kozlenmis patlican biber
ara yokk ama aksam meyve vs yerim
Elhan uranus35 Cordelia
cok guzel bir hafta gecirdik umarim herkes cok iyi kilo vermistir
75 olunca hamburger yiyecegim kendime 4 ay sonunda -13 kilo eksiyle odul