- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
Ama sen guzel veriyordun ne oldu ki ?
Ben de nesfiti cok seviyorum cok guzel oluyorYihhuuuuu
Nesfitbar kurtarici ben pikocuyum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama sen guzel veriyordun ne oldu ki ?
Ben de nesfiti cok seviyorum cok guzel oluyorYihhuuuuu
Yemeyecegim. Yarın yeğenimin doğum günü kızlar. Tarti gününe denk geldi bulgur salatası yiyeceğim şalgam suyuyla. Odem yapar ama 1 hafta var telafi ederim. Minik kaçamaklar olur yarın. Bilginize Elhan ve gelecekteki kaptanım.Hem de peynirli
Valla ben de günler nasil geciyor hic anlamiyorumSelamlar. Ben de bugün erken kapattım. Yarına güzel bir sonuç alırız hepimiz inşallah. Bu arada cumartesi gelemedi bir türlü bana size de öyle oldu mu?
İyi ki doğmuş sana afiyet olsun ne yapacagini sen bilirsin zatenYemeyecegim. Yarın yeğenimin doğum günü kızlar. Tarti gününe denk geldi bulgur salatası yiyeceğim şalgam suyuyla. Odem yapar ama 1 hafta var telafi ederim. Minik kaçamaklar olur yarın. Bilginize Elhan ve gelecekteki kaptanım.
Yoo tam tersi ben dedim sade yogurt yiyeceğim. O kendi seviyor daha önce sade activia da verdi.Dolu dolu bir liste olmuş. Güzel sonuçlar alırsın inşallah meyveli yoğurtlar aktivyalar kefirler sütler benim midemi bulandırıyor hep. Meyveli demesinin ne sebebi var acaba? Sen sade mi yiyemiyorsun?
Evet bana da hafta uzadı sankiSelamlar. Ben de bugün erken kapattım. Yarına güzel bir sonuç alırız hepimiz inşallah. Bu arada cumartesi gelemedi bir türlü bana size de öyle oldu mu?
Teşekkürler canım. Evlendi bile 25 yaşındaİyi ki doğmuş sana afiyet olsun ne yapacagini sen bilirsin zaten
Ben diyetisyeni bıraksam mi aynı liste sende de varDiyet listem kızlar makarna var patimsilizm
Ben öyle şeyler yiyemiyorum çünkü kendimi durduramıyorum. Geçen muz tahin bal vardı listemde o kadar lezzetliydi ki 1 tane ile durmak benim için büyük bir meydan okumaydı.Yihhuuuuu
Diyet ve saglikli beslenme sureci bize bunu igretiyor zaten aynı zamanda... Dur demeyi bilemezsek basladigimiz noktaya geri donerizBen öyle şeyler yiyemiyorum çünkü kendimi durduramıyorum. Geçen muz tahin bal vardı listemde o kadar lezzetliydi ki 1 tane ile durmak benim için büyük bir meydan okumaydı.
Keşke biraz daha aç kalsaydın
Yagları kiloları atsaydin
O kadar çok yemistin ki
Şisiyorsan yemeyip, başkasını çağırsaydın
Bir hoşuma gittin gidiş o gidiş
Biz bize faydalı şeyleri sevmemişiz
Nerde zararlı nerede faydasız
Bulmuş mideye indirmişiz
Evet ikiside güzel ben yilmaz erdoganin şiirsel konuşmalarını beğeniyorumBen de ilk bölümü izledim.
Kızıl Goncalar da fena değil canım. @HanimKelesimiGetir ekürim de takip ediyormuş
Allah rahmet eylesin canım bende öyle düşünüyorum bileğim agrimaza el işi ile oyalanmak niyetim oyi yapıyorsun buraya yazmakla bizden senden okuyunca yiyeceğimiz varmasa yemeyizRahmetli ananemle hep boyle atismalar yapardik ben 5-6 yasindaydim benden boyle ozanimsi cumleler istiyorduarkadaslariyla da hep öyleydi...cokkkk genc gitti 49unda...mekani cennet olsun benden ve sizlerden rahmet bekledi demek
Mesgul olduğumuzda mide beyin ile iletisimi kesiyormus o yüzden gün icinde daha az mide kazinmasi hissediyormusuz. Gece kendimizle basbasa kaldigimizdan midemizi dinlemeye basliyoruz ve beyinle iletisime geciyor o yüzden kendinmze bi aktivite bulmamiz gerekiyormus. Ben de buraya yazma aktivitesi edindim
Zemin katta 18 yıl oturdum artisi da var eksisi de var ama ben rutubet ve dışarıdaki gürültüden rahatsizdim hayırlısı olsun canımKizlar konuyla alakasiz ama yardimci olursaniz sevinirim. Ev almayi düşünüyoruz emlakci 2. kat bir daire önerdi bir de zemin kat var ikisi de sıfır daire ama zemin kati çok begendim of kötü mü olur ki zemin kat alsak. Bugun gidip karar vericez alakasiz oldu ama
Ben sabah 40 dk eliptik yaptim aksama kendimi tutabilirsem bişey yapmayacagimTüh bugün yapacağım sporlar boşa gidecek
gayet sağlıklı ve güzel canım
faydası var. maydonoz çok güzel ödem atıyor. ama tansiyon düşebilir limondan dolayı dikkat et.Aç karna limonlu maydanoz smoothie yaptım kızlar bir zararı yok demi
ben de bikaç ay önce aldım neden daha önce almadığımı sorguladım. kesinlikle alınmalı çok daha bilgilendirici ve diyetisyen tartısıyla aynı çıkıyomuş sonuşlar genelde. ben bi de çok ucuza almıştım.Kızlar yeni tartı aldım şu yag su kas ölçümü yapan yorumlara bakarak aldım çogu memnun kullanan var mı hiç aranızda çünkü eski tartım 3/4 yıllık
süpersin yaa çok güzel. işte azmin sonucu. diyetisyene her hafta mı gidiyosun.?79,1 kg. Çıktım 1 kilo vermişim. Diyet listemi sobra atacağım. Nesfit bar ne muhteşem bir şey. Bayıldım.
güneşli hava sevmeyip antalyada yaşaman peki abla? :)Andulasyonun şifa olsun Lisbethcim.
Ben de kapalı havaciyim. Gunesli havaları pek sevmem. Bugünkü menun sağlıkla sonuçlansin.
aynenn yaa upuzuuuuun bir haftaydı. inşallah yarın güzel sonuçlar alırızSelamlar. Ben de bugün erken kapattım. Yarına güzel bir sonuç alırız hepimiz inşallah. Bu arada cumartesi gelemedi bir türlü bana size de öyle oldu mu?
Sağlıklı, mutlu yaşları olsun. Şimdiden nice yıllara.Yemeyecegim. Yarın yeğenimin doğum günü kızlar. Tarti gününe denk geldi bulgur salatası yiyeceğim şalgam suyuyla. Odem yapar ama 1 hafta var telafi ederim. Minik kaçamaklar olur yarın. Bilginize Elhan ve gelecekteki kaptanım.
Hiç sorma eşimin isteğiyle geldik Antalya'ya Gemlik'te gayet rahattım kuzum.gayet sağlıklı ve güzel canım
faydası var. maydonoz çok güzel ödem atıyor. ama tansiyon düşebilir limondan dolayı dikkat et.
ben de bikaç ay önce aldım neden daha önce almadığımı sorguladım. kesinlikle alınmalı çok daha bilgilendirici ve diyetisyen tartısıyla aynı çıkıyomuş sonuşlar genelde. ben bi de çok ucuza almıştım.
süpersin yaa çok güzel. işte azmin sonucu. diyetisyene her hafta mı gidiyosun.?
güneşli hava sevmeyip antalyada yaşaman peki abla? :)
aynenn yaa upuzuuuuun bir haftaydı. inşallah yarın güzel sonuçlar alırız
Gül gibi 11.000 küsur adimim vardı benim deTüh bugün yapacağım sporlar boşa gidecek
Canım annemHayır hayır unutamam abla sessizim ama tüm dikkatim kg vermeye odaklı bikdirimijj yapacagim
Tamam bitanemmm