- 13 Ekim 2016
- 6.191
- 26.673
Günaydın
GünaydınGünaydınlar fit hatunlar,dışarı çıkacam bugün eşimin gözlüğü tamir olacak onu yaptırmam lazım .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın
GünaydınGünaydınlar fit hatunlar,dışarı çıkacam bugün eşimin gözlüğü tamir olacak onu yaptırmam lazım .
Ödül gününe denk getirebilirsek sağlıklı ilerleyişimize çok mani olmaz kuzum. Hafta içi olursa da ertesi gününü temiz geçiririz .Ah ah zaten benim başlıca imtihanım bu günler gezmeler. Haftalık planımda bir gezme programı yoksa tamam diyorum Bu hafta benim için verimli geçer.
En dayanamadığım pasta börek hamur işi
Günaydın tatlımGünaydın
Günaydın bitanecim.Günaydınlar fit hatunlar,dışarı çıkacam bugün eşimin gözlüğü tamir olacak onu yaptırmam lazım .
Bu tartıyı kabul etmiyorumGünaydınnnnnn.
9 Şubat Cuma tartı sonucum:
Alıç sirkesi, zeytinyağ ve limon ekledimBayildim zeytinyagi ekledin mi canim mutlaka ekle.
Çok güzel görünüyorYine hazırladım şifa salatami
3 gündür bunu yiyorum 12:30-13 gibi
Öyle hosuma gidiyor ki taktım resmenEki Görüntüle 3384252
Haşlanmış nohut ekleyebilirsin bu salataya misssÇok güzel görünüyor. Ben malesef haşlanmış yumurta yiyemiyorum artık
Ama avakado müptelası oldum bu ara
Tartı günü yarın mıydı? Gelmeye gelmeye unutmuşum sjdkdkskBu tartıyı kabul etmiyorum
Yarın sabah bir daha tartılır misin Halecim
Evde olduğu için mi alıç sirkesi yoksa özel bir etkisi mi var kuzumAlıç sirkesi, zeytinyağ ve limon ekledim
Bu kadın çok zeki yaTartı günü yarın mıydı? Gelmeye gelmeye unutmuşum sjdkdksk
Çok seviyorum sahilde yürümeyi yazın benim yerimede yürürsün ben uzak kalıyorum sahile tenha zamnalarda yürümek riskli oluyor haklısın bana hipodrom yakın orası kalabalık orada yürüyorum yoksa karanlıkta çıkamazdımDaha once sabahlari bostanli sahilde yürüyordum ama bu vakitlerde kimsevikler olmuyor ve orada ağalasmis kopek dostlar var sagi solu belli olmaz o yuzden yaza kadar sabah ev... Sağlıklı yuruyusler
Offff süper tabak afiyet olsun (tabak yazisina tekrar tekrar bakmam )Yine hazırladım şifa salatami
3 gündür bunu yiyorum 12:30-13 gibi
Öyle hosuma gidiyor ki taktım resmenEki Görüntüle 3384252
Afiyet olsun canım Yanda börek gibi duran nefis şeyin miktarı çok değil mi yakın çekim olduğu için mi büyük acaba Salata enfes . Ben olsam karbonhidrat yerine protein eklerdim.Kahvaltı tabağım
Eki Görüntüle 3384261
Afiyet olsun canım Yanda börek gibi duran nefis şeyin miktarı çok değil mi yakın çekim olduğu için mi büyük acaba Salata enfes . Ben olsam karbonhidrat yerine protein eklerdim.
İki parçadan bir şey olmazyakın çekim diye abla eşime gözleme yapmıştım ondan kalan iki parçayı yedim :)
Tadı nasıl canım keskin sirke.tat ve kokusu varmiMide rahatsizliimdan beri hep alıç sirkesi kullaniyorum elhanim
Metro chef alıç sirkesi muh te şem
Eki Görüntüle 3384266 Eki Görüntüle 3384267