Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet şuan iyiyim bir kahve içerim 1 saat sonraSabah tok uyaniyorum amaaa ve dinc hissediyorum
Sende öyle dimi
Gunaydin canım Maalesef reglinin böyle etkisi var. ayni şişlik bende de var daha tartılmadım.Kızlar günaydın regl dönemindeyim olmama bir kaç gün kaldı. kilo almış görünüyorum lütfen normal deyin. Karnım da baya şiş
Gunaydin canım Maalesef reglinin böyle etkisi var. ayni şişlik bende de var daha tartılmadım.
Günaydın hayırlı cumalar dilerim canımGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Günaydın tatlımGünaydın
Günaydın iyi dersler SibelimHerkese günaydın hanımlar.
Günaydın ayparemGünaydın kızlar
Hoş buldum kuzucumHoşgeldin tekrardan
Günaydın kralın en tatlı kızıGünaydın cumalar tartılıyorduk yıllardır. Garip oldum
Afiyet olsun canımSabah 6 da 3 portakal 2 dilim ekmek 1 muz yedim. 2 bardak su içtim. İçim yanmış. cok açtım.
Öğlen 1 e kadar geçer etkisi inşallah
Tabi ki normal Gececek tatlım.Kızlar günaydın regl dönemindeyim olmama bir kaç gün kaldı. kilo almış görünüyorum lütfen normal deyin. Karnım da baya şiş
Yorganı çekip uyumuş mesajımı görmemiş patimsilizm ..Beni düşünsün uyur. Cordeliam aç desin.
Şimdi atıyorum bitanemElhan sporunu attın mı
Günaydın canım ben de öyleKızlar günaydın regl dönemindeyim olmama bir kaç gün kaldı. kilo almış görünüyorum lütfen normal deyin. Karnım da baya şiş
Fistik ezmesi en zayif noktam Elhanim 1 kasikla kalabilecegimimi saniyorsun bu kavanozda büyükmüs şu küçük kavanoza aktarayim bahanesi bulurdum kendime hemenYorganı çekip uyumuş mesajımı görmemiş patimsilizm ..
Dün gece senin ve ayparenin aç uyumaniz üzdü beni
Görmemen iyi olmuşFistik ezmesi en zayif noktam Elhanim 1 kasikla kalabilecegimimi saniyorsun bu kavanozda büyükmüs şu küçük kavanoza aktarayim bahanesi bulurdum kendime hemen
ben de iyi olmaya çalışıyorum canımcım hoş buldummm ama takımlara dahil olmak için henüz hazır değilimMenekşe kokulu yarim de izinden döndü Hoş geldin bitanemmm biz iyiyiz sen nasılsın?
çok şükür halletmişsinizSağol canım, yardımcı geldi, ütü, süpür sil yaptı, bende yerleştirme, banyo wc temizledim, yukarı bitti çok şükür
Yarın aşağı yapılacak inşaAllah
Tamam bitanemmm hazırlığa girmek ister misin menü kontrolü için.ben de iyi olmaya çalışıyorum canımcım hoş buldummm ama takımlara dahil olmak için henüz hazır değilim
çok şükür halletmişsiniz