- 16 Mart 2008
- 45.531
- 221.553
İnşallah Tülaycim on kilo fazlalık çok değil . Olduğu kadar dikkat edersin.Elimden geleni yapicam yaza dugun ve turkiye tatili var hedefime ulasmam lazim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah Tülaycim on kilo fazlalık çok değil . Olduğu kadar dikkat edersin.Elimden geleni yapicam yaza dugun ve turkiye tatili var hedefime ulasmam lazim
hazırlık olabilir.. menülerimi yeniden düzenlemeye çalışırım bu sıradaTamam bitanemmm hazırlığa girmek ister misin menü kontrolü için.
Tablom için notlar alıyorum yavaştan.
Günler kapatılsınOf evet yarın günüm var beni stresi şimdiden bastı yememelıyım dıye
Tartı öncesi hoj değil yani
Neyse yarını güzel atlatmak dileğimle
Sonra pazartesi de benim evde gün var
Ay sonu da yine bende gün var of bu ay ben ne yaptım böyle
Bu günler kadınların düşmanı değil de ne ya
GünaydınGunaydinlarrr efenimmm
Hepimiz inşallahOlsun o da bişey yeterki gitsin, hangi kiloda mutlu olacaksan çabucak ulaşırsın inşaAllah
Günaydın tatlımGunaydinlarrr efenimmm
Afiyet olsun Leylacim.Yine hazırladım şifa salatami
3 gündür bunu yiyorum 12:30-13 gibi
Öyle hosuma gidiyor ki taktım resmenEki Görüntüle 3384252
Çok sağolAfiyet olsun Leylacim.
Harika bir öğün
Hep sağlıklı şeylere taksak ne güzel olur
Bayildim zeytinyagi ekledin mi canim mutlaka ekle.Yine hazırladım şifa salatami
3 gündür bunu yiyorum 12:30-13 gibi
Öyle hosuma gidiyor ki taktım resmenEki Görüntüle 3384252
Ah ah zaten benim başlıca imtihanım bu günler gezmeler. Haftalık planımda bir gezme programı yoksa tamam diyorum Bu hafta benim için verimli geçer.Günler kapatılsın
Günaydın canım Afiyet olsun. Plan yapman çok güzel. Sağlıklı öğünler sana çok iyi gelecekKizlar gunaydin
Sabah evden cikmadan kahvaltimi yaptim, asagiya tabagimi ekledim
Oglende yanima yulafli, chia tohumlu, muzlu karisim yaptim onu yicem(sekli kotu ama eminim tafi guzeldir )
Aksama Allah kerim
Allaha cok sukur sagligimiza, her seyimize sukurler olsun
Elhan Papatyamaviss
Çok güzel görünüyor. Ben malesef haşlanmış yumurta yiyemiyorum artıkBayildim zeytinyagi ekledin mi canim mutlaka ekle.