- 28 Mayıs 2015
- 2.926
- 6.357
Bende cumartesi başlıyorum hadi birlikte başlayalım ozamana kadar dikkat edelim amaÇok teşekkür ederim o zman diyete cumartesi başlayım bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende cumartesi başlıyorum hadi birlikte başlayalım ozamana kadar dikkat edelim amaÇok teşekkür ederim o zman diyete cumartesi başlayım bari
Tamam bitanemmm öyle yapalım.Aynen hadi bu yıl gitsin benim gecen sene gitti geri geldi
Ben bildirim yapmadım canım kaptan acaba cumartesi yapsam okur mu kendimi öyle hazırladım Elhan
ooo supersin azmin sonu hadi sura bende haftaya basliyoruz eksilere
Hosbulduk canım kayipdunya oldu ZincirKirma sen nasılsın erimissin yahu görmeyeli helal
Uh beee zincirlerini kırdın Aştın kendini ne zaman doğum günü? Ben de gecen sene fit bir hatun olarak 40 olacagim demistim 59 la girmistimde, bu senede 41 kere masallahlik olmak istiyorum 54-55 le gireyim dedim o biraz imkansiz artikHadi güzel bir yıl olsun yılın sonunda efsane olmak zorundayım 40 li yaşlara ne kaldı surda hatun olmak istiyorum 40 imda
Harika bir tespit akıl küpüm benimNickin yemegin meraklisi değil hic değilse
Süpersin 30 ocakta 39 oldum 1 yılım kaldı suan 85 kilom bence bu iş olur belki 59 değil ama bir 65 falan olur herhaldeUh beee zincirlerini kırdın Aştın kendini ne zaman doğum günü? Ben de gecen sene fit bir hatun olarak 40 olacagim demistim 59 la girmistimde, bu senede 41 kere masallahlik olmak istiyorum 54-55 le gireyim dedim o biraz imkansiz artik
Cok haklisin isyeri problemi oluyorsa... Yudum yudum 700 ml bitirebilirsin isyerinde bu seni wcye de cok cikarmaz.. evde de o kadar icsen yeterlidir.Kizlar ben şu içemiyorum her yolu denedim işlerinde sürekli tuvaletim geldiği için içmiyorum gündüz içmeyince de akşam anca 500 ml oluyor ne yapim destek istiyorum bu konuda
Olabilir yaklaşık 3 bardağa denk geliyor yine de azCok haklisin isyeri problemi oluyorsa... Yudum yudum 700 ml bitirebilirsin isyerinde bu seni wcye de cok cikarmaz.. evde de o kadar icsen yeterlidir.
Olur olur yeterli bir süre çünkü yeter ki vazgecmeSüpersin 30 ocakta 39 oldum 1 yılım kaldı suan 85 kilom bence bu iş olur belki 59 değil ama bir 65 falan olur herhalde
Tatlım suyu yudum yudum iç. Bardağı bir dikişte değil. Nasıl bir işin var merak ettimKizlar ben şu içemiyorum her yolu denedim işlerinde sürekli tuvaletim geldiği için içmiyorum gündüz içmeyince de akşam anca 500 ml oluyor ne yapim destek istiyorum bu konuda
Öğretmenim teneffüste 5 dk yetmiyorTatlım suyu yudum yudum iç. Bardağı bir dikişte değil. Nasıl bir işin var merak ettim
Az degil yaa 8-10 bardak yeterli diyorlar ben de azalttim bu hafta... 3 litre oluyordu 1.5-2 de kalmaya calisiyorum midem yoruluyor ve mineral kaybedip halsizlesiyorum çünkü.Olabilir yaklaşık 3 bardağa denk geliyor yine de az
Z kuşağı öyle kibar değilGünlük menü bildiriminden kaçamazsin
Zimmet defterine geçti adın bir kere
Z kuşagina benziyor mendillicik, bayağı açıkgöz çıktı sanki
Zincir de öğretmen çıktı inan unutmuşum bankada falan çalışıyorsun zannettim, kime degsem öğretmen mi ayolÖğretmenim teneffüste 5 dk yetmiyor
Ama çok zekiler kuzum bu bir gerçekZ kuşağı öyle kibar değil
13 şubat isim değiştirme hakkım geliyor artık dombik sayılmam diye yeni isim düşünüyordum bende ama alışmışım delidombik de hoşuma gittiAyyy bayıldım delidombik' e
Bence tembel ukala oluyorlar. Teknoloji ile büyüyüp kendini güzel geliştiren, olgun olan, aklı başında olanlar efsane. Diğerlerinden umutlu değilim.Ama çok zekiler kuzum bu bir gerçek
benimde geliyor iş yerinde biraz tutuyorum biraz gidiyorumKizlar ben şu içemiyorum her yolu denedim işlerinde sürekli tuvaletim geldiği için içmiyorum gündüz içmeyince de akşam anca 500 ml oluyor ne yapim destek istiyorum bu konuda
Evet canım maalesefSizde sürekli wc oluyor mu 2.5 litre içen bayanlar bide kış günü daha fena