- 19 Ekim 2015
- 6.464
- 25.737
- 30
Profildeki sen misin patimsilizm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin canım hedef tablomuz var. Bildirirsen eklerim. Boy yaş şuan ki kilo ay sonu hedef kilo seklindeinşallah kaptanellam telefonda değişince bi adapte olmadım rejime falanda olamadımda işte iyice kopup uzaklaşmayım diye emkelerime acırım 12 kg vermiştim en son yılbaşı hedefi diye kalmıştım mart hedefleri geldi demi mart hedefi tıtan oldu mu bende yarın tartılıp hedef koyayım motivasyon olur inşallah
uzun süre tok tutuyor ben de öğlen salatamda çeyrek yedimÇok büyük değil ortadan kestim ince kestim biraz teşekkür ederim canım
evetProfildeki sen misin patimsilizm
Maşallah çok güzelsin ne tarafa bayılayımuzun süre tok tutuyor ben de öğlen salatamda çeyrek yedim
Afiyet olsun canım
evet
teşekkür ederim o senin naifliğin güzel görüşün kucağıma bayıl mademMaşallah çok güzelsin ne tarafa bayılayım
canım bi diyetisyen regl dönemini bol su ve sakinleştirici bitki çayı ile atlatın,ödem sökücü ekstra birşey yapmayın bu sizin doğal süreciniz bu kafasını karıştırmayın demişti. Sen de bu dönemde vücuduna fırsat tanı takviyeyi kullanma bence
teşekkür ederim o senin naifliğin güzel görüşün kucağıma bayıl madem
Çok güzelSon girdigimde kalmadim fazla ilk dememde on bes kilo vermistim cuma yarismasinda
Hos bulduk
Ben yurt disindan katiliyorum gec saatte menu bildirimi yapabilirim ikisaatte var aramizda cunki bu gece formu doldurup basliyorum insallah.tesekkur ederim
Ben de yurt dışında sayılırımÇok güzel
Bizimle beraber çok güzel eksiler görmen ümidiyle. Yurt dışından birkaç arkadaş daha var onlar bizi ihmal etmiyor kaçamak yok olur mu
Bilmiyorum tatlım inşallah işe yariyordur. Ben hala ödem yapan gıdalardan uzak duruyorum. Bir hafta yarıştan çekilip deneme yapabilirim ancak. Akşamları bir tane içiyorum şimdilik.
Avrupa'dandi değil mi tatlım.Ben de yurt dışında sayılırım
Kanada diyebiliriz. Online olduğum saatlere göreAvrupa'dandi değil mi tatlım.
Kanında enfeksiyon olmasın aman diyim ateş niye var ki. Çabucak sağlığına kavusmani dilerim casminim.biraz daha iyiyim canım midem yine bulanıyor ama şükür dünkü gibi değil
sadece ateşim çıkıyor sürekli o da çok yordu beni
sağol canım benimm
inşallah canımm
Yeni mi haber veriyorsun elin Kanadalarina ne zaman uçtun kuzumKanada diyebiliriz. Online olduğum saatlere göre
Abartmayım diye söyleyemedim
Bende seni özledim
Hoşgeldin
Kimin lafiydi ki
Ay bu ben
Kırlarda koşup zayiflarken beni de alın aranıza yuvarlanır giderim.
Tabii ki kuşum :))Kırlarda koşup zayiflarken beni de alın aranıza yuvarlanır giderim.
En sevdiğim etkinliktir
IşınlandımYeni mi haber veriyorsun elin Kanadalarina ne zaman uçtun kuzum