- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yazdı mi bilmiyorum ama oy birliği ile cuma tartı bildirimlerimizi cumartesi gününe aldık mendillicim.Teşekkür ederim herkese umarım bol eksilerimiz olur, korumadakiler de vardır diye düşünüyorum onlara da bol sans ve sabir diliyorum yarın cuma tartisiyla başlayım ben 1 hafta alışınca da gruplara dahil olurum inşallah
HoşgeldinizzzzHosbuldum hep beraber inşallah
Allah bağışlasın çocuklarınızı.100 kilo 2 cocuk annesiyim, homeofise çalışıyorum
cocuklardan biri 2ci sınıf biri 2 yaşına giridi, evden cıkma şansım yok
yemek yemeğe bayılıyorum , nefsim yemek lezzetinden vazgecmiyor
terbiyesiz bi nefsim var , bi sürü yol arıyorum bakalım
Popüler Konu - Elhan ile MasterFit100 kilo 2 cocuk annesiyim, homeofise çalışıyorum
cocuklardan biri 2ci sınıf biri 2 yaşına giridi, evden cıkma şansım yok
yemek yemeğe bayılıyorum , nefsim yemek lezzetinden vazgecmiyor
terbiyesiz bi nefsim var , bi sürü yol arıyorum bakalım
Ayyy bayıldım delidombik' eGünaydın delidombik
Allah bağışlasın çocuklarınızı.
Bir de bizimle deneyin. Kendinizle barisiksaniz , arada bir göstereceğim rahatsiz olmazsanız , şaka kaldirabilen- tabi dozunda - bir yapınız varsa burası keyifle zayiflayabileceginiz bol motivasyonlu bir yer.
Nickin yemegin meraklisi değil hic değilsesıkıyorsam şakayı kaldırmayayım
Hoş geldinizmerhabayın, bir şişko olarak ben de gelebilir miyim
Aynen hadi bu yıl gitsin benim gecen sene gitti geri geldiBen bırakmıstım aslnda ama geri geldi mendebur denemeye devam
Ben bildirim yapmadım canım kaptan acaba cumartesi yapsam okur mu kendimi öyle hazırladım Elhan
Sevgili Arkadaşlar,
Yarın bildirimlerinizi aç karnına saat 13.00' e kadar paylaşmayı unutmayın.
Kaptanlarimiz @Papatyamaviss ve @uranus35 bildirimlerini fotoğrafli tarih nick belirterek özel mesajla benimle paylaşacaktır .
Hepimize bol eksili güzel bir salı günü diliyorum.
Masterfit Yarışması 103. Etap 02.02. 06.02 Fark Yüzde KIRMIZI TAKIM @Papatyamaviss KAPTAN 68.25 @Deltavealfa 67.85 @s i d e l y a 66.0 @arwengsd 59.9 @sara_28 103.4 @FitVenus 61.45 @sibel_84 72.7 @aypare ackerman 61.35 @Lavinia_98 71.45 @Beth18 63.5 @Efenin_Annesi05.02 103.85 @Tutku44 83.6 @60kiloyum 88.6 Elhan 68.8 MAVİ TAKIM @uranus35 KAPTAN 62.45 @Jasminium84 61.1 @zeyneppk 78.1 @Ysmnondr 85.65 LenaG 111.2 @HuzuRRR 71.7 @Nergis 35 65.4 @inci-zehram 69.4 @-Murphy- 70.5 Mthn83 76.2 @serap911 76.55 patimsilizm 58.8 @Cordelia 79.65 @Tesnim1903 70.6 @tomrs 66.9 @Ruveyda- 59.2 Serbest Takılan O Her Zaman Yanımızda Capcanlı @gezegenfeza 70.0 HAZIRLIK @Aomine Daiki @Akrrep 68.3 @ffestinalente @minerva1988 İlk bildirim ZincirKirma İlk bildirim @deli bir dombili İlk bildirim
ooo supersin azmin sonu hadi sura bende haftaya basliyoruz eksilereBen nerdeyse 1 yıldır 80 lerde idim. Ayrıldık şükür
Hosbulduk canım kayipdunya oldu ZincirKirma sen nasılsın erimissin yahu görmeyeli helalhoşgeldin canım nasılsın? ben de diyorum bu kim? sonra mesajlara bakıp buldum
Ben de Avrupa dan Ç yerine J derim bir de H leri söyleyemiyorum arada bir de beya falan diyebilirimAvrupa'dandi değil mi tatlım.
Çok teşekkür ederim o zman diyete cumartesi başlayım bariArkadaşlar yazdı mi bilmiyorum ama oy birliği ile cuma tartı bildirimlerimizi cumartesi gününe aldık mendillicim.
İlk kayıt olan arkadaşları bir hafta hazırlık grubuna alıyoruz dediğin gibi alışınca takımlara girersin inşallah Sormak istediğin bir şeyler olursa yardımcı oluruz.
Hoşgeldin canımsıkıyorsam şakayı kaldırmayayım
Estağfurullahsıkıyorsam şakayı kaldırmayayım
Tekirdağ Edirne filan heraldeBen de yurt dışında sayılırım
Hadi güzel bir yıl olsun yılın sonunda efsane olmak zorundayım 40 li yaşlara ne kaldı surda hatun olmak istiyorum 40 imdaEvet 70 ler güzel gelin, 60 lar efsaneymiş. Biraz takılıp oraya geçeceğiz
Günlük menü bildiriminden kaçamazsinÇok teşekkür ederim o zman diyete cumartesi başlayım bari
Milleti kandırıyorlar resmen duygularıyla oynuyorlar Allah ıslah etsin onlarıMide balonu icin doktor onerisi basliginda sayfamizi paylaştım onu yaptircaaniza gelin sohbet edelim zayiflayalim dedim
Bayılırım üj bejcilereBen de Avrupa dan Ç yerine J derim bir de H leri söyleyemiyorum arada bir de beya falan diyebilirim