iyiyim dün annemler Asili kaçırmış onu aramaya giriştik haldır huldur annem evde ölüm var gibi yas tutmaya başladı falan neyse biz onu ararken o eve gelmiş korkulu bakışlarla bize bakıyordu. Kardeşim kapıya amortisör yaptı kolu açsada güç kuvvet olmadan pati ile kapıyı açamıyor artık. Bu olayla benim mideme kramp girdi ağrıyor sindirimim bozuldu bugün o yüzden... Duygusal değişimler çok etkiliyor beni.. Dün beni tarif ettin dedin ya dışardan güçlü,iç dünyasında narin kırılgan... İşte ben de öyleyim. aslında başımızı yaslayacağımız bir omuza,birirnin bize sarılmasına o kadar ihtiyaç varken hayır ben iyiyim benim kimseye ihtiyacım yokcuyuz. Reglim ağrılarla ben geliyorum demeye başladı bugün hayırlısı :)) diyetim beslenmem sporum herşey yolunda kendimi duygu durum değişikliğine kaptırmıyorum artık birbiriyle ilişkilendirmemeyi öğrendim tabi arada fire versemde,tıkanırcasına yeme atakları geçirsemde... Buraya gelip size yazmaya başladığımdan beri böyle bir atak geçirmedim fıstık ezmesi kaşıklamak dışında... tekrar nasılsın diye sorar mısın bana bilemiyorum
İzmir de bir bahar havası... 18-20 derecelerde... Sen nasılsın? iyiyim demek adettenmiş işte,birbirimize dokunabilmek ne güzel