- 23 Haziran 2019
- 8.814
- 38.546
TünaydııınnnnSüzük peynirim LenaG immmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TünaydııınnnnSüzük peynirim LenaG immmm
Akşam belliydi zaten ama bu kadar sisecegini düşünemedim. Akşam batınca gözüm damla aldırdım. Ama sabah kalktım yukarı bakamıyorum. Göz kapağım engel oluyor.Geçmiş olsun annem bir dua okurdu bir de steril damla damlatırdı geçerdi 1 günde hayret ederdim. Ne zaman çıksa giderdim annneeee diye.
Dün eşim almış canım arkadaşından. Eczacı var tanıdık. Vermiş bir damla ile krem. Ama sabah suremedim.terramycin göz merhemini bir sorup kullanabilirsiniz
Teşekkür ederimÇok şık güle güle kullan canım
Bu sirada bu hafta 200 gr vermismiyimdir diye dusunen benŞimdi iki gündür dikkatli beslendigime göre nerden baksan 3-4 kilo gitmesi gerekmez mi soruyorum sizlere :))
Himm kullanınca hemen etki ediyor şifa olsun :)Dün eşim almış canım arkadaşından. Eczacı var tanıdık. Vermiş bir damla ile krem. Ama sabah suremedim.
Çok teşekkür ederim canım, en güzelleri sizlerin olsunayyy çok güzelll, bayıldım bayıldım, güzel günlerde kullan
çok geçmiş olsun canımm
Teşekkür ederimCook zarif ve güzel iyi günlerde kullan canım
Sağol canım, yardımcı geldi, ütü, süpür sil yaptı, bende yerleştirme, banyo wc temizledim, yukarı bitti çok şükürgeçmiş olsunn işlerini kolayca halledersin umarım
ben de iyi olmaya çalışıyorumm
Amin inşaAllahÇok şık güle güle kullaniyi gnlerinde.
Çok beğendim saati.Amin inşaAllah
Teşekkür ederim kaptanımGüle güle kullan canım. Bu da çok güzelmiş.
Gitse ne iyi olurdu sankiŞimdi iki gündür dikkatli beslendigime göre nerden baksan 3-4 kilo gitmesi gerekmez mi soruyorum sizlere :))
Sana da alayim hemen. Adresini ver yeterTeşekkür ederim
Yanına senin bileklik Te çok yakışır
Hosgeldin canım bol eksilerin olsun
Hoş geldin
Öğretmenler odası gibiyiz kan çekiyor sanırım.
Memnun olduk.
Hayırlı olsun hedefinize sağlıkla ve keyifle ulaşmanızı dilerim.
oyyy sagol canımm benim moral olduBütün çiçekler sana feda olsun
Şifa olur inşallah canım.oyyy sagol canımm benim moral oldu
bebeğime bandajı taktık hastaneden şimdi dönüyoruz insa kısa zamanda gecer bakalım
şirin seyMaske ayaklarımın dibinde uyuyor. Eki Görüntüle 3383676
insa canım benimmŞifa olur inşallah canım.
İlk sayfada bir form var. Doldurursan seni tanırız. Sayfa hakkında bilgiler var. Sen de burayı tanımış olursun canım.Teşekkür ederim herkese umarım bol eksilerimiz olur, korumadakiler de vardır diye düşünüyorum onlara da bol sans ve sabir diliyorum yarın cuma tartisiyla başlayım ben 1 hafta alışınca da gruplara dahil olurum inşallah