- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Ben susuyorum zaten artik motive edeyim derken dram yaratiyorum ben gidiyorum eliptigime hoşçakalin kardeşler
Geldim canım kime dürtecegimi söyle kim kimmmm
Eşine karışmam ama diyetisyeninle Leyla bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben susuyorum zaten artik motive edeyim derken dram yaratiyorum ben gidiyorum eliptigime hoşçakalin kardeşler
Şu 2 haftadır WC işi benimde sıkıntı. Yediklerim nerede duruyor diyorum resmenBak bu hafta bende tartida öyle eksi görmüyorum. 2 gündür tuvalete çıkmadım ama stres yapmıyorum cuma mübarek gün. Güveniyorum o gün eksi gelecek. Diyetisyeni de cumaya aldım yarın işim var. 500 gram bile gitse tadından yenmez.
Vak vak vakSen bizim kaotanimiz degil misin motive et kız bizi aaaa diye bagiracam şimdi kendine gel hersey yoluna girecek durmak yok yola devam
Abla beni dürtcen
Allah gönlüne kalbine ferahlık, huzur versin canımKizlar girebilecek durumda diildim dün. Yazip cikiyorum.
Menülerim kötü ama ben daha kötüyüm. Ailevi meseleler oldu. Yapamiyorum ,
Sizleri de menulerimle olumsuz etkilemek istemjyorum. Cuma günü çekilicem yine. Moralim alt üst.
30 ocak salı
12.782 adım
Kahvaltı
Poğaça
Gün ortası
Hamburger menü
31 OCAK
sabah ve öğle yok
Akşam
Çorba,barbunya
Elhan
Cordelia
s i d e l y a
Elhan
Allaha emanet olun .
İnşallah canım. Ben elimden geleni yapıyorum . Sporumu diyetimi yapıyorum sonrası Allaha emanet. Stres olamam. Ne olacaksa o olacak. Yarın yoğurt kürü yaparım yeşilcay içerim kayısı yerim. Bir günde almadım bir günde gitmez. Rahat olun bence sizde. Bunhafta eksi gelmezse haftaya 1 veya 1,5 giderAllah'ım şu tevekkülü ben kuluna da nasip et mübarek Çarşamba gecesi çok amin
Annemin kan kanseri olduğunu öğrendim pazartesi. İnşallah iyi çıkacak yeni testlere girecek. Bekliyoruz. Kizlar bu konuda konuşmak istemiyorum boza beni gerdi yazıyorum. Sen diyet yapıyorsun dünya hazirolda seni beklemiyor. Hayat devam ediyor ve hayatta bir çok acı var. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Sırada bahane söylemek isteyen biri varsa lütfen söylemesin. Bırakıyorum deyip bırakın. Kac gündür ağlamadım sağol ağlattınKizlar girebilecek durumda diildim dün. Yazip cikiyorum.
Menülerim kötü ama ben daha kötüyüm. Ailevi meseleler oldu. Yapamiyorum ,
Sizleri de menulerimle olumsuz etkilemek istemjyorum. Cuma günü çekilicem yine. Moralim alt üst.
30 ocak salı
12.782 adım
Kahvaltı
Poğaça
Gün ortası
Hamburger menü
31 OCAK
sabah ve öğle yok
Akşam
Çorba,barbunya
Elhan
Cordelia
s i d e l y a
Elhan
Allaha emanet olun .
Hamburger yiyince ailevi sorunlar bitiyor mu
Pekiyemek konusunda sanırım en azindan mutlu olmak istiyor
Bende gecen yazmistim bu evredeyim bahanelere siginmak yanlis aslinda herdaim hayatimizda inisler zorluklar oluyor olacak kendi ruh ve beden sagligimiz icin kendimizi ihmal etmememiz gerekiyorAnnemin kan kanseri olduğunu öğrendim pazartesi. İnşallah iyi çıkacak yeni testlere girecek. Bekliyoruz. Kizlar bu konuda konuşmak istemiyorum boza beni gerdi yazıyorum. Sen diyet yapıyorsun dünya hazirolda seni beklemiyor. Hayat devam ediyor ve hayatta bir çok acı var. Başka bir şey söylemek istemiyorum. Sırada bahane söylemek isteyen biri varsa lütfen söylemesin. Bırakıyorum deyip bırakın. Kac gündür ağlamadım sağol ağlattın
Evet işte bunu anlamak gerek yemek yedikçe daha çok üzülüyoruz. Tabi ki yenilebiliriz bozabiliriz ama başladığından beri çikolata yiyen biri bile ailevi sorunlar diyor. Benim Sabah hizmetçilerim yemeğimi hazırlıyor akşamları evde parti yapıyoruz eğlence yapıyoruz hayatımda her şey yolunda tıkır tıkır diyet yapıyorum mükemmel hayatım var. Cok şükürBende gecen yazmistim bu evredeyim bahanelere siginmak yanlis aslinda herdaim hayatimizda inisler zorluklar oluyor olacak kendi ruh ve beden sagligimiz icin kendimizi ihmal etmememiz gerekiyor
O şuan yemegin verdigi sahte gecici mutluluga meylediyor sonrasi husran ama kendi yasayip gormesi lazimEvet işte bunu anlamak gerek yemek yedikçe daha çok üzülüyoruz. Tabi ki yenilebiliriz bozabiliriz ama başladığından beri çikolata yiyen biri bile ailevi sorunlar diyor. Benim Sabah hizmetçilerim yemeğimi hazırlıyor akşamları evde parti yapıyoruz eğlence yapıyoruz hayatımda her şey yolunda tıkır tıkır diyet yapıyorum mükemmel hayatım var. Cok şükür
Ben doluyum sorun onda değil. Kendimi kastım bozaya denk geldi. Geçer birazdan.O şuan yemegin verdigi sahte gecici mutluluga meylediyor sonrasi husran ama kendi yasayip gormesi lazim
Ya gideyim de şunu yiyeyim olmuyor da elinin altindakine siginiyorsun gibi oluyor.Bende gecen yazmistim bu evredeyim bahanelere siginmak yanlis aslinda herdaim hayatimizda inisler zorluklar oluyor olacak kendi ruh ve beden sagligimiz icin kendimizi ihmal etmememiz gerekiyor
Ben doluyum sorun onda değil. Kendimi kastım bozaya denk geldi. Geçer birazdan.
Aynn duygusal açlik zaman zaman hepimizde oluyorYa gideyim de şunu yiyeyim olmuyor da elinin altindakine siginiyorsun gibi oluyor.
Çoğumuz psikolojik yiyiciyiz biliyorsunuz. Kusup kusup yiyen insanlar var ruhundaki açlığı doyurmak için
Cok iyi olur değişiklik Eva fitness hatunun adı mira. Umarım yürürsün
Neyse mevzu değiştireyim Eva mıydı kadının adı ondan yapıyorum bu akşam
Yarın yürüyebilir miyim
Canım hangi hastaneydi?İnşallah hepsi de kendileri gibi insanlara muhtaç olsunlar
Ne zaman alacaksınız bizi, bizim sıramızdı diyorum siz en son geldiniz diyor, eee tamam ama bize gelmişti sıra diyorum işte bekleyeceksiniz diyor hey Allahım
Şimdi bi de öğle arası şimdi yemeğe de giderler bi saat de öyle bekler bu çocuk
Perişan oldu ya elinde iğne, susuzluktan kurudu ağzı yüzü