- 15 Temmuz 2015
- 18.700
- 31.197
Ona henuz karar vermedım ne çorbası yapsam kendıme şöyle ilik sulu bı yoğurt çorbası iyi gelir gibiama ne çorbası
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona henuz karar vermedım ne çorbası yapsam kendıme şöyle ilik sulu bı yoğurt çorbası iyi gelir gibiama ne çorbası
Geçmiş olsun canım5 dikişle selamlar arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim yanağıma kadar dikti resmen sadece parol alabıldıgım için biraz korkuyorum ağrısından
Vicdan yoksunlarıSelam kızlar
Çok sinirliyim çok gerginim şu an ya
Allah bu hastanelere kimseyi düşürmesin gerçekten, sağlıkta bile torpil var böyle birşey olamaz
Sabahtan beri kızımın endoskopi sırasını bekliyoruz tam bize geldi sıra yok sizi şimdi almıyoruz acil başka birini gönderdiler dedi hemşire sonra da diyor ki acil değil Aslında yukarıdan gönderdiler
Çocuk sabahtan beri öldü susuzluktan hala bekletiyorlar
Yaa, ama yeni yattım, uyuyacaktım@Nergis 35 ben kelimeleri aceleden yanlış okuyabiliyorum bazen ama instagramda çıkan taşlı kazak reklamını farklı türlü okuduysam sebebi belli
Yaramazligin lafı mı olurduSöz veremem, dün yaramazlık yapınca 2 gün açlığa niyetlendim
Gerçekten öylelerVicdan yoksunları
Günaydınlar selamlargeldim bak bak artık sarılabiliyorum
tam ben diyecektim diyetisyenine çok acıktığını söyle mutlaka
Günaydın
Sağol hayatımGeçmiş olsun canım
Çocuklara öncelik taninmasi lazım. Sonuçta o da cerrahi bir işlem. Canım şikâyet oluştur. Hastanenin ilgili birimi var. Cimer' e kadar yolu var.Selam kızlar
Allah bu hastanelere kimseyi düşürmesin gerçekten, sağlıkta bile torpil var böyle birşey olamaz
Sabahtan beri kızımın endoskopi sırasını bekliyoruz tam bize geldi sıra yok sizi şimdi almıyoruz acil başka birini gönderdiler dedi hemşire sonra da diyor ki acil değil Aslında yukarıdan gönderdiler
Vicdan yok gerçekten. Çok üzüldüm casminim mesajlarını yeni okuyorum. Yetişkin olsa dayanir da çocuğa bunu nasıl yapıyorlar.İnşallah hepsi de kendileri gibi insanlara muhtaç olsunlar
Ne zaman alacaksınız bizi, bizim sıramızdı diyorum siz en son geldiniz diyor, eee tamam ama bize gelmişti sıra diyorum işte bekleyeceksiniz diyor hey Allahım
Şimdi bi de öğle arası şimdi yemeğe de giderler bi saat de öyle bekler bu çocuk
Perişan oldu ya elinde iğne, susuzluktan kurudu ağzı yüzü
Gerçektenn özlemişizz TaBaklarını
Canım yorum bölümüne gir . Önce sağdaki üst üste üç noktayı tıkla(1) yazan yeriyok ondan demedim masaüstünden girince bu sarılma şeysi çıkıyo telefonda yok hep sarılalım sarılıp uyuyalım
Gerçektenn özlemişizz TaBaklarını
her şeyi öğretenim canım öğretmenim kurcalamaktan korkuyom bi kere kurcaladım da üyeliğim gitti ya tamam bakıyorum telefondandaCanım yorum bölümüne gir . Önce sağdaki üst üste üç noktayı tıkla(1) yazan yeri
Sonra çıkan [ ] bu işareti tıkla( 2) yazan yeri
imociler çıkacaktır. Ben telefondan giriyorum imociler oluyor genelde. Telefonda olması lazım.
Eki Görüntüle 3379131
Ayarlarla alakali değil kuzum. Mesaj bölümünde korkma bir şey olmaz.her şeyi öğretenim canım öğretmenim kurcalamaktan korkuyom bi kere kurcaladım da üyeliğim gitti ya tamam bakıyorum telefondanda
Güya Pediatri ama anlamadım canım gerçekten, şikayet edeceğim evet doğru diyorsunÇocuklara öncelik taninmasi lazım. Sonuçta o da cerrahi bir işlem. Canım şikâyet oluştur. Hastanenin ilgili birimi var. Cimer' e kadar yolu var.
Sorma canım çocuk korkuyor zaten, bekle bekle iyice tedirgin olduVicdan yok gerçekten. Çok üzüldüm casminim mesajlarını yeni okuyorum. Yetişkin olsa dayanir da çocuğa bunu nasıl yapıyorlar.
Söyleyecem bakalım ne diyecekgeldim bak bak artık sarılabiliyorum
tam ben diyecektim diyetisyenine çok acıktığını söyle mutlaka
Günaydın
Eveeeet hep gülelim şimdide Öğle yemeğimi yedim çok tokumYa bir âlemiz yine acikacagiz ama şimdi tokuz sevinelim o zaman
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi ismi hürmetine şifa versin inşallahSelam kızlar