- 16 Ekim 2010
- 46.728
- 84.341
benim diyetisyen öyle demiyor amaBen hic sade icmem kahvelerim hep sütlü gastritten dolayi... Bir de doktorlar aralikli oruc acliktan kivranarak saatini beklemek degil acikinca yemektir derler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim diyetisyen öyle demiyor amaBen hic sade icmem kahvelerim hep sütlü gastritten dolayi... Bir de doktorlar aralikli oruc acliktan kivranarak saatini beklemek degil acikinca yemektir derler...
Diyetisyeni sessize albenim diyetisyen öyle demiyor ama
iyi fikirDiyetisyeni sessize al
günaydın hoşgeldinGünaydınlar hanımlar
Günaydın eküricim.Günaydınlar hanımlar
Ya bir âlemiz yine acikacagiz ama şimdi tokuz sevinelim o zamanaç karnımı doyurdum geldim
oooohhhhh şimdi keyfim yerine geldi
geldim bak bak artık sarılabiliyorumDükkana gecildigine dair duyum alınmıştır.
Siz zaten sessizsiniz
telefonda sessiz
Kolumda saat dızırdıyor
benim diyetisyen öyle demiyor ama
tam ben diyecektim diyetisyenine çok acıktığını söyle mutlakaDiyetisyeni sessize al
GünaydınGünaydınlar hanımlar
hemen etki etmez kiaypare ackerman ben bir şey anlamadım bromeliandan sen
Evde sarılmak yassak migeldim bak bak artık sarılabiliyorum
tam ben diyecektim diyetisyenine çok acıktığını söyle mutlaka
Günaydın
Etmez di mihemen etki etmez ki
Hastahaneler de geçen 9 yılım var halada devam ediyoruz Allah gerçekten düşürmesin sizede çok geçmiş olsun .Selam kızlar
Çok sinirliyim çok gerginim şu an ya
Allah bu hastanelere kimseyi düşürmesin gerçekten, sağlıkta bile torpil var böyle birşey olamaz
Sabahtan beri kızımın endoskopi sırasını bekliyoruz tam bize geldi sıra yok sizi şimdi almıyoruz acil başka birini gönderdiler dedi hemşire sonra da diyor ki acil değil Aslında yukarıdan gönderdiler
Çocuk sabahtan beri öldü susuzluktan hala bekletiyorlar
Amin canım sağolHastahaneler de geçen 9 yılım var halada devam ediyoruz Allah gerçekten düşürmesin sizede çok geçmiş olsun .