- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
yok ondan demedim masaüstünden girince bu sarılma şeysi çıkıyo telefonda yok hep sarılalım sarılıp uyuyalımEvde sarılmak yassak mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ondan demedim masaüstünden girince bu sarılma şeysi çıkıyo telefonda yok hep sarılalım sarılıp uyuyalımEvde sarılmak yassak mi
Bakayımda biraz doyayım
gelmiş geçmiş olsun ağrısız şifalan inşallah5 dikişle selamlar arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim yanağıma kadar dikti resmen sadece parol alabıldıgım için biraz korkuyorum ağrısından
ah canım aynen dediğin gibi... randevu sıra bulamıyoruz ne güçlükle gidiyoruz bir de böyle bekletiyorlar.Selam kızlar
Çok sinirliyim çok gerginim şu an ya
Allah bu hastanelere kimseyi düşürmesin gerçekten, sağlıkta bile torpil var böyle birşey olamaz
Sabahtan beri kızımın endoskopi sırasını bekliyoruz tam bize geldi sıra yok sizi şimdi almıyoruz acil başka birini gönderdiler dedi hemşire sonra da diyor ki acil değil Aslında yukarıdan gönderdiler
Çocuk sabahtan beri öldü susuzluktan hala bekletiyorlar
Allah şifa versin bitanem5 dikişle selamlar arkadaşlar güzel dilekleriniz için teşekkür ederim yanağıma kadar dikti resmen sadece parol alabıldıgım için biraz korkuyorum ağrısından
Tabaklar daha tehlikeli kuzum korkma kazaklardanNergis 35 ben kelimeleri aceleden yanlış okuyabiliyorum bazen ama instagramda çıkan taşlı kazak reklamını farklı türlü okuduysam sebebi belli
Soru sorunca da ters ters cevap veriyorlarah canım aynen dediğin gibi... randevu sıra bulamıyoruz ne güçlükle gidiyoruz bir de böyle bekletiyorlar.
Hatta bütün gün bak kuzum diş ağrın aklına gelmez ne güzel.Bakayımda biraz doyayım
Şişko olsun ters cevap verenlerSoru sorunca da ters ters cevap veriyorlar
taşlı yaTabaklar daha tehlikeli kuzum korkma kazaklardan
Yerim kahvaltini
Benım anlık butun menüm corba corba corbaHatta bütün gün bak kuzum diş ağrın aklına gelmez ne güzel.
Kokoş kokoş sen sevmezsin onlaritaşlı ya
muhtaç olsunlar ama almayalım ters insanlar bizden uzak olsun biz hepimiz naif,hassas insanlarız ve olduğumuz gibi davranırızŞişko olsun ters cevap verenler
Bizim sayfaya muhtaç olsunlar
Güzel yanı da buBenım anlık butun menüm corba corba corba
aynenKokoş kokoş sen sevmezsin onlari
ama ne çorbasıBenım anlık butun menüm corba corba corba
İnşallah hepsi de kendileri gibi insanlara muhtaç olsunlarŞişko olsun ters cevap verenler
Bizim sayfaya muhtaç olsunlar
Maşallah paşayaAyy cok hos olmus m isen fitlesmene az kalmis demektir
Yaptiklarin cok guzel. Evet evet kesin ondandir iyi ucundan bakiyosun ben baya bildigin yerdim sonra da kaptandan dayak yerdim :)
Ay fistik gibisin ben senin yerinde olsam diyet yapmam vallahi sadece spor yaparim istedigimi yerim.
Gecmis olsun canim ne guzel egitmissin cocuklarini ben mi basarili degilim egitim konularinda yaw. Gerci bugun 5.5 yasindaki oglum sagolsun etrafi dagitip islatmadan 5 tane tencere yikadi ve duruladi nolur masallah diyin cunku bu bir ilk
Amin ablacimYerim kahvaltini
Afiyet olsun bitanem. Şifa olsun mum gibi eritsin fazlaliklarini
Söz veremem, dün yaramazlık yapınca 2 gün açlığa niyetlendimUyanmani bekliyordum
Bu hafta beni sollamazsan
ziyadesiyle fezoooom