dışarısı buz gibi ama camdan bakınca temmuz ayı gibi güneş varCok soguk ama haklisinhele sabah...
Ye gitsin Saracimaçım ben ya aralıklı oruç yapıyorum saat 10 da kahvaltı yapacam ama saat daha 09,25 ooooofffff
16 saat açlık 8 saat tokluk akşam 18 den sonra bişey yememeye çalışıyorum ama bu bazen 18.30 da oluyorAynennn öyle canım seni seviyorum kocamannnn öpüyorum demek istedim
Su iç ne kaldı şurda 10 a kaç saat açlık yapıyorsun canim
Anladım canım kahve serbest se kahve güzel iştah kapatıyor bende16 saat açlık 8 saat tokluk akşam 18 den sonra bişey yememeye çalışıyorum ama bu bazen 18.30 da oluyor
dimi kız yiyeyimYe gitsin Saracim35 dakika feda olsun.
Günaydın tatlışımGünaydın
kahve serbest ama aç karnına içersem midem kötü olur gastritim var en iyisi su içmekAnladım canım kahve serbest se kahve güzel iştah kapatıyor bende
bana günaydın yok muGünaydın tatlışım
O zaman dök bir çekmeceyi başka türlü unutmak zor ...dimi kız yiyeyim
ama yok zaten zor kilo veriyorum yarım saat dişimi sıkayım
son yirmibeş dakikaO zaman dök bir çekmeceyi başka türlü unutmak zor ...
çok geçmiş olsun canım yirmilik dişler zordur neler çektim bir ben bilirim birde AllahBen birini çektirdim dikişli biri direk çıktı iki tane bar alttaki yine gömülü bir sene oldu çekiyorum durum vahım yine ikisinide cekmesını ıstıcem
Ben hic sade icmem kahvelerim hep sütlü gastritten dolayi... Bir de doktorlar aralikli oruc acliktan kivranarak saatini beklemek degil acikinca yemektir derler...kahve serbest ama aç karnına içersem midem kötü olur gastritim var en iyisi su içmek
Dükkana gecildigine dair duyum alınmıştır.40 dk yaptim eliptik,dusumu aldim beslenmemi hazırladım doğru dükkana... Dükkana gecene kadar sarilma smileimiz budurElhan
Siz zaten sessizsinizSessize al hepimizi
Sessizde zatenZatenn kalkana kadar bi başladın mı anlamıyor bitiriyorsun enerjin daim olsun canım benim
Sessize al rahat uyu
Bugün sankii daha iyi gibi
Hep saat kuruyorum canım, malesef beraber yatıyoruzkıyamam uyandınmı sen keşke telefonu yatak odasının dışına bıraksaydın
Hani bana, hani banaDükkana gecildigine dair duyum alınmıştır.
Uyanmani bekliyordumHani bana, hani bana