- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Sabah agresif sporumu yapiyorum eliptik tabata gibi ...Bende sporu bundan sonra gündüz yapmaya karar verdim akşam yapınca sabaha yorgun uyanıyorum
Aksam yürüyüş ve sonrasi yoga...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah agresif sporumu yapiyorum eliptik tabata gibi ...Bende sporu bundan sonra gündüz yapmaya karar verdim akşam yapınca sabaha yorgun uyanıyorum
Evet ama bacaklarim kuduruyor hadi biseyler yap diye dolasim bozuklugu var ya bende aksam saatleri illa bisey yapmam gerek bi dizi mizi bisey bulayimda izlerken
Adım tabakci kaldı efenin annesi kadın benden korkacak tabak resmi paylasmayacak yada beni önceden tembih ediyormuş bak hıııı deyip parmak sallıyormuşAllah kimseyi dilime düşürmesin tabakçı Nergis 35 im aklıma geldikçe tövbe est...
Benim de ve dilimin yarısını hissetmiyorum. Böyle şeyler olabiliyormuş
İzmir incir i güzeldir bende 11 de tahinli helva yedim pişman oldum ama ufak bir şeydi allahtanİnciri yiyeceğim. İzmir'den getirttik. Çak tadlu. şu an itibariyle burada da 00.03
Geçmiş olsun canımkollarında egzema gibi birsey var rahtsiz ediyor iki kolunda da var. Bide kalca filmi cekildi biraz sıkıntı varmıs bide ultrasyon çekilecek insa
Beni hiç etkilemez çay kahveGecenin bir vakti kahve içmek ne güzel bir keyif . ben içsem sabaha kadar nöbet tutarım .
Masalahhh Masalahhh harikasın sara cım
İyi uykular ben uyandim mı bir daha uyuyamıyorumTam 1 saat 20 dakika sonra alarm çalacak ve ben yeniden uyanacağım
Ben de sporumu yapiyorum
Masalahhh benimde içim kalk yap diyor ruhum amannn şimdi kim hoplayıp zıpla yapacak bak halin yok diyor ne vardı birileri benim yerimde yapsaydiSabah agresif sporumu yapiyorum eliptik tabata gibi ...
O kadar oluyormuş haa dil hissetmemek ilginçBenim de ve dilimin yarısını hissetmiyorum. Böyle şeyler olabiliyormuş
Önce sağlık mecbur olunca ne yapacaksın canım geçmiş olsunBende dişçiye geldim iğnelerimi yedim bekliyorum korkuyla doktor bişiler ye gel dedi bi kek meyvesuyu bulabıldım kac metre ötede oda affola az önce yediklerim
Canım kankişim yerim ben seni.Adım tabakci kaldı efenin annesi kadın benden korkacak tabak resmi paylasmayacak yada beni önceden tembih ediyormuş bak hıııı deyip parmak sallıyormuş
İzmir incir i güzeldir bende 11 de tahinli helva yedim pişman oldum ama ufak bir şeydi allahtan
Geçmiş olsun canım
Beni hiç etkilemez çay kahve
İyi uykular ben uyandim mı bir daha uyuyamıyorum
Masalahhh benimde içim kalk yap diyor ruhum amannn şimdi kim hoplayıp zıpla yapacak bak halin yok diyor ne vardı birileri benim yerimde yapsaydi
Canım kankişim yerim ben seni.
Güne enerjik basliyorum cogu zaman zor geliyor diyorum sonrasinda nasil enerji patlamasi yasiyorsun biliyon dimi hadi kalk yap zaten geccek bitcekAdım tabakci kaldı efenin annesi kadın benden korkacak tabak resmi paylasmayacak yada beni önceden tembih ediyormuş bak hıııı deyip parmak sallıyormuş
İzmir incir i güzeldir bende 11 de tahinli helva yedim pişman oldum ama ufak bir şeydi allahtan
Geçmiş olsun canım
Beni hiç etkilemez çay kahve
İyi uykular ben uyandim mı bir daha uyuyamıyorum
Masalahhh benimde içim kalk yap diyor ruhum amannn şimdi kim hoplayıp zıpla yapacak bak halin yok diyor ne vardı birileri benim yerimde yapsaydi
Uyurdum da, koymadılar dızt da dıztUyuyabiliyor musun geri
akşam 30 dakika leslie yaptım pert oldum ama bi kaç güne alışırım bunadaSabah agresif sporumu yapiyorum eliptik tabata gibi ...
Cok soguk ama haklisin hele sabah...Günaydın kızlar iyice tembellestim bu sıralar bu saatte 10 bin adım atıp gelmiş oluyordum evdede yapamaz oldum tez zamanda düzenimi oturtucagim insalahh
Elhan Kankişim seninlede köşe başlarında buluşamaz olduk haftaya hava da ısınıyor buluşuruz yine
Korktuğun gibi olmasın, kolayca bitsin işleminBende dişçiye geldim iğnelerimi yedim bekliyorum korkuyla doktor bişiler ye gel dedi bi kek meyvesuyu bulabıldım kac metre ötede oda affola az önce yediklerim
Sessize al hepimiziUyurdum da, koymadılar dızt da dızt
Sürekli mesaj geldi
Harikasinakşam 30 dakika leslie yaptım pert oldum ama bi kaç güne alışırım bunada
sende öylesin canımHarikasin
bunu mu demek istediniz
Zatenn kalkana kadar bi başladın mı anlamıyor bitiriyorsun enerjin daim olsun canım benimGüne enerjik basliyorum cogu zaman zor geliyor diyorum sonrasinda nasil enerji patlamasi yasiyorsun biliyon dimi hadi kalk yap zaten geccek bitcek
Sessize al rahat uyuUyurdum da, koymadılar dızt da dızt
Sürekli mesaj geldi
Bugün sankii daha iyi gibiCok soguk ama haklisin hele sabah...
kıyamam uyandınmı sen keşke telefonu yatak odasının dışına bıraksaydınUyurdum da, koymadılar dızt da dızt
Sürekli mesaj geldi
Aynennn öyle canım seni seviyorum kocamannnn öpüyorum demek istedimbunu mu demek istediniz
Su iç ne kaldı şurda 10 a kaç saat açlık yapıyorsun canimaçım ben ya aralıklı oruç yapıyorum saat 10 da kahvaltı yapacam ama saat daha 09,25 ooooofffff