Siz deneyin beğenirseniz ben de alacağım. Takipteyim.Bromelian içeren bir takviye kuzum. Zeynep' in diyetisyeni tavsiye etmiş. O çok memnun nohut ve bulgur yedi ertesi gün eksibizim ödemimiz kel mi dedik koştuk aldık da benimki bir gelemedi
Ben daha önce kullanmışım ama hatırlıyor muyum hayır nasıl etki ettiğiniSiz deneyin beğenirseniz ben de alacağım. Takipteyim.
Tamamdır kuzum.Siz deneyin beğenirseniz ben de alacağım. Takipteyim.
Şubat ayıda bana bi -3 yazarsa kendisinden çok minnettar olacağım
Aylık hedefin hedefimizdir
Durmak yok
Çok sevindim papatyacim.
Bu mesaja önce çok sevindim doğal olarak.Selam güzellikler
Çok pozitif bir şekilde geldim. Kasım ayında bi etek almıştım (42 beden) alırken çok üzülmüştüm ben ne ara bu bedene geldim diye. Ama şehir dışına gidecektik mecbur alıp giymiştim ve yine de sıkmıştı etek. Yarın lise arkadaşlarımla buluşacağız şu eteği bi deneyeyim dedim veee sonuççç etek belimden düştü
Bugün götürüp terziye verdim daralttırmaya. Aşırı mutlu oldum yaa kıyafetler beni çok motive ediyor.❤
Arkadaşlarımla görüşmeyeli bir aydan fazla oldu diyet yapıyorum diye tüm sosyal hayatımı sıfırlamıştım( buluşmalarda kendini tutabilen biri değilim malesef ortada ne varsa yerim)
Beni iki beden küçülmüş görecekler çok heyecanlıyım.
Bir de yarın bi arkadaşın evinde buluşacağız yani börekler çörekler pastalar vs. Bi ortam olacak ben yarın kendime izin günü veriyorum. Bir ayda 6 kg vererek hedefimi tamamladım ödülümü hakettim. Perşembe günü ful motivasyon ve kararlılıkla diyet ve spora devam tabikii
Ablacım İnan kızları zor zaptediyorum zaten bana çok kızıyorlar hep benim yüzümden buluşmalar erteleniyor o yüzden daha fazla erteletemedim. Ama bu hafta zaten regl haftasıydı kilom çok inişli çıkışlı şişkinlik falan var zaten cuma çok güvenilir bi sonuç olmayacak benim için. Perşembe günü dengelerim inşallah. Zaten bu hafta hiç izin yapmadım ben hatta bir aydır izin yapmadım. Yine de yediklerimde kontrollü olmaya çalışacağım.Bu mesaja önce çok sevindim doğal olarak.
Çıtırlik yolun devam etsin inşallahinşallah da Uranüscüm takımdasin kuzucum yarın izin günü biraz riskli gibi. Cuma olma şansı yok mu persembeyle kurtarabilecegine inanıyorsan tamamdır ama bilemedim
Güzel menü canım afiyet olsunMenümü yazayım
Sabah 10.00
İki tane haşlanmış yumurta
İki kk peynir
Beş tane zeytin
Bir dilim hindi füme
Domates ve salatalık
Şekersiz çay
Öğle 12.30
Bir tabak zeytinyağlı taze fasulye
Dört kaşık yoğurt
Ara 16.00
Bir fincan sade Türk kahvesi
20 tane çiğ badem
Akşam 18.30
Tavuk tandır
Çiya tohumlu salata
Ara 21.00
16 tane çiğ fındık
Çay
Su 2.5 litre spor 30 dakika leslie
Elhan Cordelia s i d e l y a
Sporun çok çok güzel maşallah29 Ocak ptesi
Kahvaltı: 2 dilim tb ekmek üzeri fıstık ezmesi
Öğle : 3 tane nugget
Akşam: yok
Su: 2 lt
Egzersiz: 16356 adım = 1600 puan
100 sn plank = 100 puan
50 tane ip atl= ?
20 tane mekik=20 puan
Bugün avmdeydim çocuğun menüsünden 3 parça tavuk tırtıkladım eve geldiğimde saat geçti o saatten sonra yemedim
s i d e l y a
Cordelia
Elhan
Çok güzel canım afiyet olsunİyi akşamlar
29.01.2024
Sabah yok
Öğle 13:00 gibi 2 dilim tb ekmek,2 ceviz,30 gr süzme peynir,çay
Ara 16:30 1 armut,1 kupa yeşilçay,20 gr badem
Ayrıca 2 kupa sütlü filtre kahve
Akşam 20:00 150 gr tavuk göğüs haşlama,200 gr brüksel lahanası haşlama ,2 yk yoğurt,1 dilim tb ekmek
22:30 da 1 kupa yeşilçay ve 4 kuru kayısı var
s i d e l y a Elhan
Afiyet olsun canım. Bugün daha dikkatli birgün geçirmiş olmanı diliyorum. Senin içinSelam kizlar. Misafirlerim vardi aktif olamadim. Kacamaklarim da kacinilmaz oluyor hâliyle (maalesef)
29 OCAK PAZARTESİ
14:30 a kadar sıfır
14:30 sularında:
Kızarmış ekmekle kahvaltı tipi. Köfte ,salata gibi diyete uygun besinler vardı.
Akşam
Bir porsiyon kadar pilav
Salata
Çorba
Sadece şekerpare 2 adet (esim son 2 yi bana birakmis, yeseydin ya dedim)
Hee bi de utaniyorum ama makarna salatası az(acliktan diil, valla ziyan olmasin diye yedim) tabi bahane olmamalı
Adım 2.278
Bu hafta güzel gecmiyor. Hedefe konsantre olamadim..gecen gramı gramina tutturmustum.Kendime sinir oluyorum. Daha dirayetli, iradeli olmaliyim. Ya bi de ben bi isi cözümleyemezsem, kendimi yemeğe verip o an rahatlamaya calisiyorum. Çok yanliş. O an beni mutlu eden bir sey yapsam, biraz da olsa yönetebilirim o durumu ama zaman ve imkân yok cidden. Ama olacak Allahin izniyle.
@60kiloyum yesil cayı bu aksam içebildim. Aylardir ihmal ediyorum Tesekkurler...
Tirşik nedir ben bilmiyorum ama genel olarak menün güzel canım afiyet olsunBugünki menüm
Sabah 11.00
1 tb ekmek 1 haş yumurta 2 yeşil zeytin az krem peynir domates salatalık 1 çatal incir reçeli
Akşam 16.30
1 tane ıspanaklı ısırganlı börek
19.00
1 büyük kase tirşik
Su 2 lt
Çok iyisin tebrik ederim canımEki Görüntüle 3378534
Elhan Cuma günü 101.95 kg
Salı sabahı 101.05 kg
Fark -900 gr abla
s i d e l y a
Çok dengeli bir kahvaltı tabağı olmuş. Afiyet olsun canım
Çok daha iyiyim hamdolsunGünaydın canım umarım daha iyisindir masalahh
Psikolojik de olmuş tur belki kafaya taktıysan
Umut her zaman vardır umudunu yitirme önce saglik
Günaydın canım
Oooİyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım tahin birebir
Bu besinler nasıl anlıyor vücudun kimisi alt bölge kimisi üst bölge için çalışıyor
Özlemişiz senin taşaklarını canım afiyet olsun
Çok geçmiş olsun canımKol altında yağ bezesi vardi cnm ben sağda var sanıyordum solda da var dedi aksesuar meme olarak geçiyormuş tip dilinde usg istedi çektirdim kol altı ve meme içerisinde de 10 ml ile 5ml arası 5 6 tane daha yağ bezesi görüntüledi radyoloji Dr u . Genel cerrahide ki doktorumda usg yi çeken Dr beğenmediğini tekrarr usg randevusu almamı söyledi bende alamam çünkü baya beklemek zorunda kalıyorum 2 aya anca veriyorlar dedim siz bunları ameliyatlami alacaksınız dedim evet dedi. Ben hem göğüs estetiği hemde kol altındaki bebelerin kombine ameliyatla alınmasını istiyorum dedim plastik cerrahiye gitmen lazım dedi burda var mı dedim yok ama şu hastahanede arkadaşım var dedi ismini yazdı verdi şimdi onunla görüşeceğim randevu alıp
Bu ne bende şimdi gördüm ay ne hoş olmus eglence çıkmış
Meşakkatli oldu ama sonunda geldi...Bromelain geldi mi ablaElhan
Harikasınİyi aksamlar
30 Ocak beslenme listemElhan Mthn83
13:00
2 yk yogurt
3 yk granola
Yarım muz
1 tk fistik ezmesi
14:30
Yaptigim sutlu irmik tatlisi ve patates salatasinin sadece tadına baktim
15:30
1 Adet mor erik kurusu
biraz cekirdek
18:00
Kabak corbasi
(kabak,domates,sogan,maydanoz,pulbiber,sumak pisirip el blenderiyla bizlattim bir kase ictim)
2 lt su ictim
Olley beeeSelam güzellikler
Çok pozitif bir şekilde geldim. Kasım ayında bi etek almıştım (42 beden) alırken çok üzülmüştüm ben ne ara bu bedene geldim diye. Ama şehir dışına gidecektik mecbur alıp giymiştim ve yine de sıkmıştı etek. Yarın lise arkadaşlarımla buluşacağız şu eteği bi deneyeyim dedim veee sonuççç etek belimden düştü
Bugün götürüp terziye verdim daralttırmaya. Aşırı mutlu oldum yaa kıyafetler beni çok motive ediyor.❤
Arkadaşlarımla görüşmeyeli bir aydan fazla oldu diyet yapıyorum diye tüm sosyal hayatımı sıfırlamıştım( buluşmalarda kendini tutabilen biri değilim malesef ortada ne varsa yerim)
Beni iki beden küçülmüş görecekler çok heyecanlıyım.
Bir de yarın bi arkadaşın evinde buluşacağız yani börekler çörekler pastalar vs. Bi ortam olacak ben yarın kendime izin günü veriyorum. Bir ayda 6 kg vererek hedefimi tamamladım ödülümü hakettim. Perşembe günü ful motivasyon ve kararlılıkla diyet ve spora devam tabikii
Yaaa merakla bekliyorum sonucuMeşakkatli oldu ama sonunda geldi...
hemen içtim bı tane tadı hiç güzel değil.kirec gibi
Teşekkür ederim kaptanimHarikasın
Afiyet olsun Leylacim.
Afiyet olsun30 Ocak salı
Aç karnına sıcak su
Kahvaltı : 2 dilim tb ekmek üzerine fıstık ezmesi
Öğle: yok
Akşam: buharda pişmiş brokoli ve salata
İzin gününden önce Yemyeşil bi tabak olsun istedim. Fotosentez yapmaya başlıcam sanırım.
s i d e l y a Elhan Cordelia
Spor ve su gece güncellerim