- 16 Mart 2008
- 45.762
- 223.353
Sevdiğimiz şeylere devam o zamanUyudum çok ilginç. Güzel bi duygu sevdim. Teşekkürler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevdiğimiz şeylere devam o zamanUyudum çok ilginç. Güzel bi duygu sevdim. Teşekkürler
Bromelian içeren bir takviye kuzum. Zeynep' in diyetisyeni tavsiye etmiş. O çok memnun nohut ve bulgur yedi ertesi gün eksi bizim ödemimiz kel mi dedik koştuk aldık da benimki bir gelemediSiz ne aldınız ben ne kaçırdım?
Alabilir miyim şu özel takviyenin ismini?Bromelian içeren bir takviye kuzum. Zeynep' in diyetisyeni tavsiye etmiş. O çok memnun nohut ve bulgur yedi ertesi gün eksi bizim ödemimiz kel mi dedik koştuk aldık da benimki bir gelemedi
Sizi guldurebildiysem ne mutlu bana o zaman ama çok utandım yaa neyse herkez bi ders çıkarmış oldu sayemde efenin annesinden tekrar tekrar özürlerimi yolluyorum evet acele yazıp yazıp çıkıyorum bakamadım yaaEn son ne zaman bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.
Hepimiz biliyoruz tatlım zaten zor zaman bulup yazıyorsun. Özürlük bir şey yok. Klavyeyiyi kınıyorum kankişimi utandirdigi için.
Tabak yazarken iki defa kontrol etmemizi öğrettin bize dur tekrar bakayım iyi iyi hâlâ tabak
Gul gülAllah hep güldürsün hepimizi dövecem o klavyeyi kulağını cekicemAy sesli güldüm . klavye azizligine ugramissin
Kolay gelsin canımYarın bende mantı yapılacak. Kalkıyorum evi sil süpür yapıyorum. Gerçi yarın yine batacak ama olsun yine de evim temiz görünsün. Bana müsade hatunlar kendinize iyi bakınız
Ay bi yaşıma daha girdim roka ve vanilya şaşırtıcıElhan ım benim test sonuçları çıktı en sevdiğim yiyeceklere intöleransım varmış domates beyaz pirinç buğday kakao çekirdeği roka nohut ve vanilya
Tebrikler canım ne mutlu sanaAylık hedefıme geldiğim için çok mutluyum iyiki siz beni gerçekten diptik gibi tuttu bu grup herkese teşekkür ederim destekleyen yorum yapan döven Elhan
bende çok şaşkınım canım rokayı salatalarıma eklerim hep çokta severim vanilyanın kokusuna bayılırım onsuz kek düşünemiyorumSizi guldurebildiysem ne mutlu bana o zaman ama çok utandım yaa neyse herkez bi ders çıkarmış oldu sayemde efenin annesinden tekrar tekrar özürlerimi yolluyorum evet acele yazıp yazıp çıkıyorum bakamadım yaa
Gul gülAllah hep güldürsün hepimizi dövecem o klavyeyi kulağını cekicem
Kolay gelsin canım
Ay bi yaşıma daha girdim roka ve vanilya şaşırtıcı
Tebrikler canım ne mutlu sana
En son ne zaman bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.
Hepimiz biliyoruz tatlım zaten zor zaman bulup yazıyorsun. Özürlük bir şey yok. Klavyeyiyi kınıyorum kankişimi utandirdigi için.
Tabak yazarken iki defa kontrol etmemizi öğrettin bize dur tekrar bakayım iyi iyi hâlâ tabak
Bak vanilyayı ilk kez duyuyorum Test sonuçları şaşırtıcı oluyor gerçekten de. Peki sonrasında görüştün mü bir perhiz önerdiler mi ? Yoksa tamamen mi hayatından çıkaracak mışsınElhan ım benim test sonuçları çıktı en sevdiğim yiyeceklere intöleransım varmış domates beyaz pirinç buğday kakao çekirdeği roka nohut ve vanilya
Diyetisyenden çıktımDolunay mazeretin bugün mü başlıyoruz kaptanım Mthn83
Özelden yazayım reklam olur mu olmaz mı bilemedikAlabilir miyim şu özel takviyenin ismini?
Tamamdır hocamÖzelden yazayım reklam olur mu olmaz mı bilemedik
kaptaniçem gördünmü mesajımıÖzelden yazayım reklam olur mu olmaz mı bilemedik
bende öyle canım hala şaşkınımBak vanilyayı ilk kez duyuyorum Test sonuçları şaşırtıcı oluyor gerçekten de. Peki sonrasında görüştün mü bir perhiz önerdiler mi ? Yoksa tamamen mi hayatından çıkaracak mışsın
Bu dolunay niye bu kadar uzun sürdüDolunay mazeretine bugün mü başlıyoruz kaptanım Mthn83
Yok kuzum burada mı yazmıştın...kaptaniçem gördünmü mesajımı
Aylık hedefıme geldiğim için çok mutluyum iyiki siz beni gerçekten diptik gibi tuttu bu grup herkese teşekkür ederim destekleyen yorum yapan döven Elhan
Çok ilginç kuzum ...eee napacaksin şimdiElhan ım benim test sonuçları çıktı en sevdiğim yiyeceklere intöleransım varmış domates beyaz pirinç buğday kakao çekirdeği roka nohut ve vanilya