- 18 Mart 2018
- 30.245
- 119.781
- 34
Hayırlısı olsun canım, dene bakalım iyi gelecek mi?Elhan ım benim test sonuçları çıktı en sevdiğim yiyeceklere intöleransım varmış domates beyaz pirinç buğday kakao çekirdeği roka nohut ve vanilya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlısı olsun canım, dene bakalım iyi gelecek mi?Elhan ım benim test sonuçları çıktı en sevdiğim yiyeceklere intöleransım varmış domates beyaz pirinç buğday kakao çekirdeği roka nohut ve vanilya
Etegi Belinden düşmüş kaptanı en keyifli masrafAfiyet olsun
Yarın çok yeme olur mu
1 tabak makarna derken ölçüyü o kadar merak ediyorum ki
Valla kendimi zor tuttum kahkaha atmamak için, eşim ve oğlum yanımdaydı, sorsalar niye gülüyorsun? Nasıl söyleyebilirimBu ne bende şimdi gördüm ay ne hoş olmus eglence çıkmış Nergis 35 hic bir İzmirliye yakisiyor mu simdi bu
Sağol canım deneyecem umarım iyi gelir bakalım diyetisyen ne diyecekHayırlısı olsun canım, dene bakalım iyi gelecek mi?
Ben de gecenlerde elhancigim ilac ismi yazmis s...r diye noktali boyle anlamadım başta hayirdir noluyo burda diyorum sonra konuyu kavrayinca anladimValla kendimi zor tuttum kahkaha atmamak için, eşim ve oğlum yanımdaydı, sorsalar niye gülüyorsun? Nasıl söyleyebilirim
Arada böyle gülmeye ihtiyacımız var
Teşekkür ederim canım kaptanımGüzel menü canım afiyet olsun
Sporun çok çok güzel maşallah
Menün de güzel afiyet olsun
Çok güzel canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım. Bugün daha dikkatli birgün geçirmiş olmanı diliyorum. Senin için
Tirşik nedir ben bilmiyorum ama genel olarak menün güzel canım afiyet olsun
Çok iyisin tebrik ederim canım
Çok dengeli bir kahvaltı tabağı olmuş. Afiyet olsun canım
yer yarılsaydı da içine girseydim gezom hiç sorma şimdi iki kez bakıp gönderiyorum
Hiç sorma hala çok utanıyorum hele bi izmirli olarak hele benim gibi asil bir hatunaBu ne bende şimdi gördüm ay ne hoş olmus eglence çıkmış Nergis 35 hic bir İzmirliye yakisiyor mu simdi bu
Ödem uğruna düşülen hallere bak şifa olsun yarasın gitsin odemlerrMeşakkatli oldu ama sonunda geldi...
hemen içtim bı tane tadı hiç güzel değil. kirec gibi
Bende şaşkınım diyetisyenlerinin aramasını bekliyorum bakalım ne diyecekÇok ilginç kuzum ...eee napacaksin şimdi
Aaa bu kadar çok güleceğimizi bilseydim önceden yapardım muzurluk larValla kendimi zor tuttum kahkaha atmamak için, eşim ve oğlum yanımdaydı, sorsalar niye gülüyorsun? Nasıl söyleyebilirim
Arada böyle gülmeye ihtiyacımız var
Kaptanım ben seni hep etiketliyorum ama galiba sana gelmiyor benim bildirimlerimYok kuzum burada mı yazmıştın...
Canım normal makarna değil kabak spagetti kabağı spagetti gibi dilimleyip pişiriyosun1 tabak makarna derken ölçüyü o kadar merak ediyorum ki
Küçük mü büyük mü kac servis kaşığı vs
Makarna yiyip kilo verirsen belki bende yicem ölçüyü merak ederim o yüzden
Afiyet olsun canım bugün hepimizi güldürdün Allahta seni güldürsün canım benimDikkatli Dikkatli menümu yazayım
Sabah
Ilık limonlu zencefilli su
Filtre kahve
Kahvaltı
Yarım simit
Zeytin
Lor peyniri
Hindi füme
Ogle
Ufak kase sütlaç
Akşam
Tavuk incik ızgara
Salata
2 çatal kereviz yemeği
Su 2 yi bulur Spor yok
Elhan s i d e l y a Cordelia
Tadı kireç gibimi çok şaşırdım benim içtiğim kapsül şeklinde ve hiç tadı yokMeşakkatli oldu ama sonunda geldi...
hemen içtim bı tane tadı hiç güzel değil. kirec gibi
Canim o kadar makarna istiyor ki kabagi okumamisimCanım normal makarna değil kabak spagetti kabağı spagetti gibi dilimleyip pişiriyosun
Sen niye utanıyorsun, klavye utansınyer yarılsaydı da içine girseydim gezom hiç sorma şimdi iki kez bakıp gönderiyorum
Hiç sorma hala çok utanıyorum hele bi izmirli olarak hele benim gibi asil bir hatuna
Ödem uğruna düşülen hallere bak şifa olsun yarasın gitsin odemlerr
Aklına geldikçe yollaAaa bu kadar çok güleceğimizi bilseydim önceden yapardım muzurluk lar