Afiyet olsun canım
Yaaa ödemin bir kısmı gitmiş çok sevindimİyi bir tahin alacagim kaptanim.. şöyle anlık sıkıp dolduranlar var onlardan... Markette ki tahinler kafami bulandirmaya basladi
Bu arada bugun tartildim
Cuma 58.8
Pazartesi 60.2
Bugün wc ye cikmadan 59.0
Şükür ki ödemmiş
Bugun de midem huysuzluktan kurtulsa.sifalansam tamamdir insallah
Patates salatasi,limonlu sütlü irmik tatlisi yaptim bir de tava böreği yapacağım misafir icin tamamdirbende onlarin yanında granola yerim aksama kabakli hafif biseyler yapabilirim dimi
Az önce mesaj gelmiş dağıtıma çıkmış tatlım. PTT kargo hep böyle yapıyor. Satıcı firma niye tercih ediyor bilmem .. seninki geldi mi kuzum...Bromelain geldi mi ablaElhan
Benimki geldi bu sabah içtim bakalım yüzükten anlayacağım ,reglime de 1 hafta kaldı ona da bakacağım fark edecek mi diyeAz önce mesaj gelmiş dağıtıma çıkmış tatlım. PTT kargo hep böyle yapıyor. Satıcı firma niye tercih ediyor bilmem .. seninki geldi mi kuzum...
Olsun fırsat bu fırsat bildirim yok yani...hadi artı olsan önemli değil ama neredeyse bir kilo veren bir yarışmacımizi kaybetmişiz
Şifa olsun canım.Benimki geldi bu sabah içtim bakalım yüzükten anlayacağım ,reglime de 1 hafta kaldı ona da bakacağım fark edecek mi diye
Umutluyum ama
Rokalar en alttaAfiyet olsun canımÖzlemişiz tabağıni gerçekten.
Rokalari kim yedi
Ne güzel ozenmişsin bunun hatrina bile kilo verilmez mi
Rokalar en alttaAfiyet olsun canımÖzlemişiz tabağıni gerçekten.
Rokalari kim yedi
Ne güzel ozenmişsin bunun hatrina bile kilo verilmez mi
Benden sana armağan olsun o zaman cnmÇok severim bu şarkıyı
Dil aliskanligi diyet diyoruz aslında sağlıklı beslenme demeliyiz. Aynı fikirdeyim canım güzel bir beslenme şekli.evet canım biraz araştırdım da akdeniz diyeti aslında diyet değil yaşam biçimi olmalı yazıyor hayvansal ürünler sınırlı bitkisel ürünler meyve ve zeytinyağı ağırlıklı beslenme şekli aslında en sağlıklısı gibi duruyor ideal kiloya bir gelsem bu beslenme şeklini benimseyebilirim
Bende güya erken yatacaktim yine saat 1 i buldu yatmam. Senin adına sevindimDün erken yattım bugün erkek kalktım tekrar uyumadım mutluyum. Evli bir kadın ne kadar olabilirse
Bende güya erken yatacaktim yine saat 1 i buldu yatmam. Senin adına sevindimDün erken yattım bugün erkek kalktım tekrar uyumadım mutluyum. Evli bir kadın ne kadar olabilirse
Temizlik vardı canım okulda. Okul aile birliği başkanıyım. Kontrole gittim ama hayal kırıklığına uğradım. Hiç birşey yapılmamış.Neden ki ne oldu tatil değil mi şuan
Ayyyy inanki hiç bakmadım klavye azizliğine ugramisim çok çok özür diliyorum ay inanki utandım gerçekten çok özür dilerimNeergissss yazım yanlışına ben kurban gidiyordumanladım ne demek istediğini bende çok özledim sizi azmimi ve enerjimi yavaş yavaş başladım bakalim
Anaaaaa
Allah'ım Allah'ım
hepinizden çok çok özür dilerim kızlar vallahi kontrol etmedim yazdım geçtim ayyy çok utandım yaaaa pardonKankişligimizi asla gözden geçirmem ki
Evet sorun var sanırım bendede olduSite mi çöktü? Niye mesaj gönderiliyor gibi olup iki kere gönderiyor.
En son ne zaman bu kadar güldüğümü hatırlamıyorum.Ayyyy inanki hiç bakmadım klavye azizliğine ugramisim çok çok özür diliyorum ay inanki utandım gerçekten çok özür dilerim
hepinizden çok çok özür dilerim kızlar vallahi kontrol etmedim yazdım geçtim ayyy çok utandım yaaaa pardon
Siz ne aldınız ben ne kaçırdım?Az önce mesaj gelmiş dağıtıma çıkmış tatlım. PTT kargo hep böyle yapıyor. Satıcı firma niye tercih ediyor bilmem .. seninki geldi mi kuzum...
Ay sesli güldüm .Ayyyy inanki hiç bakmadım klavye azizliğine ugramisim çok çok özür diliyorum ay inanki utandım gerçekten çok özür dilerim
hepinizden çok çok özür dilerim kızlar vallahi kontrol etmedim yazdım geçtim ayyy çok utandım yaaaa pardon