- 20 Mart 2008
- 140.778
- 211.357
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neergissss yazım yanlışına ben kurban gidiyordum anladım ne demek istediğini bende çok özledim sizi azmimi ve enerjimi yavaş yavaş başladım bakalimİyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor
Geçmiş olsun canım tahin birebir
Bu besinler nasıl anlıyor vücudun kimisi alt bölge kimisi üst bölge için çalışıyor
Özlemişiz senin taşaklarını canım afiyet olsun
Teşekkür ederim cnm bnm️Harikasın maşallah
Kolay gelsin ablaİşlerimi halledeyim görüşürüz
yine karşılaşırız dünya küçükÜzülme kuzum
İyiyim tatlım.Elhan kraliçem nasılsın
Teşekkür ederiz.Merhaba ben fitness eğitmeniyim.35 yaşında 2 çocuk annesiyim canlar online canlı egzersiz yaptırmayı düşünüyorum.amacom metobolizmanizi hızlandırıp daha hızlı kilo vermenizi sağlamak. Eğer düşünürseniz 0553 422 74 14 telefon numaram,bana mesaj atın yada arayım diplomalarimi size atarım guvenebilirsiniz. İlk ders yarın akşam 20:30 ücretsiz buyrun gelin,beklerim.
AnaaaaaNeergissss yazım yanlışına ben kurban gidiyordum anladım ne demek istediğini bende çok özledim sizi azmimi ve enerjimi yavaş yavaş başladım bakalim
Uyudum çok ilginç. Güzel bi duygu sevdim. Teşekkürlerİyiyim tatlım.
Sen nasılsın gece uyuyabildin mi biraz.
Gitti gül gibi -900Eki Görüntüle 3378534
Elhan Cuma günü 101.95 kg
Salı sabahı 101.05 kg
Fark -900 gr abla
@s i d e l y a
Allah'ım Allah'ımNeergissss yazım yanlışına ben kurban gidiyordum anladım ne demek istediğini bende çok özledim sizi azmimi ve enerjimi yavaş yavaş başladım bakalim
Kankişligimizi asla gözden geçirmem kiÖzlemişiz senin taşaklarını canım afiyet olsun
Bildirimler zamanında gelmezse kaptanlar dovmekte haklı benceMthn83 dövmeden görünmez olsyim
Bildirimler zamanında gelmezse kaptanlar dovmekte haklı bence
Hmmmm salatayı çok severim hele çeşitli olursa daha güzel olur bunu konuşayım diyetisyenimle teşekkür ederim canım bilgilendirmen içinCanım Akdeniz tipi beslenmede salata yeşillik sebze zeytinyağ ağırlıklı beslenme oluyor. Salata seviyorsan uygulaması çok keyifli bi ara diyetisyenimle yapıyoduk her akşam öğününde bi salata vardı ama normal marul salatalık maydonoz salatası değil daha bol çeşitli mesela karabuğdaylı, yeşil mercimekli nohutlu tavuklu vs yani akşam öğünlerini salata olarak tüketiyosn güzeldi.
Yok kuzum karışık geziniyordum. Hemen bulurumElhan kahvaltı tabağı mi görmedin sanırım abla
Afiyet olsun canım