Popüler Konu LenaG ile MasterFit

İyiyim tatlım sen nasılsın nasıl gidiyor

Geçmiş olsun canım tahin birebir

Bu besinler nasıl anlıyor vücudun kimisi alt bölge kimisi üst bölge için çalışıyor 🤔🤔

Özlemişiz senin taşaklarını canım afiyet olsun
Neergissss yazım yanlışına ben kurban gidiyordum 🤣🤩✌️ anladım ne demek istediğini bende çok özledim sizi azmimi ve enerjimi yavaş yavaş başladım bakalim
 
Merhaba ben fitness eğitmeniyim.35 yaşında 2 çocuk annesiyim canlar online canlı egzersiz yaptırmayı düşünüyorum.amacom metobolizmanizi hızlandırıp daha hızlı kilo vermenizi sağlamak. Eğer düşünürseniz 0553 422 74 14 telefon numaram,bana mesaj atın yada arayım diplomalarimi size atarım guvenebilirsiniz. İlk ders yarın akşam 20:30 ücretsiz 💝 buyrun gelin,beklerim.
Teşekkür ederiz. :KK68:
 
Canım Akdeniz tipi beslenmede salata yeşillik sebze zeytinyağ ağırlıklı beslenme oluyor. Salata seviyorsan uygulaması çok keyifli bi ara diyetisyenimle yapıyoduk her akşam öğününde bi salata vardı ama normal marul salatalık maydonoz salatası değil daha bol çeşitli mesela karabuğdaylı, yeşil mercimekli nohutlu tavuklu vs yani akşam öğünlerini salata olarak tüketiyosn güzeldi.
Hmmmm salatayı çok severim hele çeşitli olursa daha güzel olur bunu konuşayım diyetisyenimle teşekkür ederim canım bilgilendirmen için :KK60:
 
X