leslie ye koştuğuna göre gitmişlerdirGitti mi kiz gorumceler
Bu ligleri neye göre belirliyosun canım26 Ocak 2024 Yıldızlarimiz
YILDIZLAR LİGİ
@soffty 57.7 @Jasminium84 60.15 Papatyamaviss 70.0 Cordelia 80.6 @Efenin_Annesi 101.95
Dur kuzum, en zor kısımdayımKaraciğer temizliğin hayırlı olsun
alt kategoriye yakın olanlar bunlarBu ligleri neye göre belirliyosun canım
Allah kolaylık versin canımDur kuzum, en zor kısımdayım
Zeytinyağı, limon
Dua edin ne olur
Bu kısmı atlatsam gerisinden korkmuyorum
Bu diyet şekli hiç bana göre değilAllah kolaylık versin canımbir ben beceremedim şu seviyeleri hep 1. seviyede kaldım
Rabbim şifa versin canımNe güzel yorumlamışsın. Bakış açını çok sevdim. Güzel bakan güzel görüyor demekki güzel kalplim.
Teşekkür ederim.
Aslında gerginim son günlerde. Konışmam geriliyor sanki. Ben stres oluyorum stres oldukçada konuşmuyorum sanki. Son toplantımda konuşma cümlem kitlendi. Söylemek istediğim kelime yok oldu beynimde. Bilmiyorum nasıl olacak böyle.
Ağzından bal damlıyorKirmakta kirilmakta haktandir. İkinizde art niyetli değilsiniz.
Burgur sana istenmeyen anıları canlandırmıştır o da takılmıştır. Özür değil de helallesin bitsin burada
İkinizde birbirinizi seviyorsunuz Nazlı aşıkları oynamayin sarılın çünkü bu yolu sarılarak geldik. Sistem tek başına yetseydi burada olmazdin. Biz senin için farklıyız sen bizim için farklısın
Bırakma kimsenin eliniözellikle de seni sevenlerin
ben de dayanamadım. ben çok sıkıya gelemiyorum.Bu diyet şekli hiç bana göre değil
İyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsınIyi akşamlar
Hosbuldum canim iyiyim sen nasılsınİyi akşamlar canım hoşgeldin nasılsın
Bende iyiyim canımHosbuldum canim iyiyim sen nasılsın