Ne güzel yorumlamışsın. Bakış açını çok sevdim. Güzel bakan güzel görüyor demekki güzel kalplim.Ama sisteme dikkatimizi çeken senin beslenme şeklin oldu çiçeğim. Bak feza da yaptı ama o dikkatimizi bu denli çekmedi. Bazı şeyler bazı insanlarla anılır. 30 dilim baklava mevzusu vardı mesela bı dönem. Farkındalık oluşturan kişi oldugunu neden düşünmedin
İçtenliğinden şüphe duymamak gerekir insanların konuşmak ve yazismak çok farklı.
Gönül isterdi 50 li rakamları göreyim burda ama buraya kadar olsun. Yorduğum an yoruluyorum. Bugün yoruldum hemde çok.
Anlatmak istediğime yoruldum anlatamadığima yoruldum.
Biraz okuyayım geriden sadece. Böylece ne kırarım ne de kırılırım.
Teşekkür ederim haklısın canımEllssa cigim yuruyusten yeni geldim mesajlara gozattimda insan bazen için nde ki uzuntuyu dışa cikarabilmek icin nedenler arayabiliyor ve sen bile farkında olmuyorsun bunun... Ven de az önce @Murphyy e hamburger soslu murphy dedim acaba alindi mi simdi bunu dusunmeye basladim ne bileyim sanki yuzyuze gorusuyormusuz gibi samimi ortam olmali ki motive olalim ben de sidelya gibi yazardim galiba o yuzden sasirdim uzulduysen kusura bakma arada olur boyle seyler sende duygularinda hakli olabilirsin
Bazen oyle seyler yaziyoruz ki sonuna bi emoji ekliyoruz o ne anlama geldigini acikliyor aslinda... Akrebim demekte o samimiyette dimi akrebim
tatlım 50 li rakamlarını burada beraber kutlarız. geçmişi unut artık. bazı sert eleştiriler oldu. üzülmüşsün haklısın ama geçti gitti. kendini de daha fazla bu konuda yorma, üzme lütfen. bence herkes artık bu konudaki hissiyatını anladı. diyette gayet güzel gidiyorsun maşallahburası hep beraber olunca güzel biz seni seviyoruz
kendine hiçbir şeyi stres yapma. bak sağlığımız her şeyden önemli. burada hem sohbet ediyoruz, hem dertleşiyoruz, hem şakalaşıyoruz, hem diyetle ve sağlıkla ilgili ve birçok konuyla ilgili bilgi paylaşıyoruz. bu çok önemli. hayatta ne dertler var. o nedenle küçük şeyleri kafana takmaNe güzel yorumlamışsın. Bakış açını çok sevdim. Güzel bakan güzel görüyor demekki güzel kalplim.
Teşekkür ederim.
Aslında gerginim son günlerde. Konışmam geriliyor sanki. Ben stres oluyorum stres oldukçada konuşmuyorum sanki. Son toplantımda konuşma cümlem kitlendi. Söylemek istediğim kelime yok oldu beynimde. Bilmiyorum nasıl olacak böyle.
mesela 2 gün tamam. derin dondurucuda pişmiş kadınbudu köfte var. yanına şöyle güzel bir salata tamam. ayrıca falafel var. airfry da pişiririm. yanına yine güzel bir salata tamamdır. 2 gün böyle olurBuraya da yaz istisare edelim@60kiloyum mesajini alintilamamisim menulerini diyorum haftaici planini
Kirmakta kirilmakta haktandir. İkinizde art niyetli değilsiniz.Ne güzel yorumlamışsın. Bakış açını çok sevdim. Güzel bakan güzel görüyor demekki güzel kalplim.
Teşekkür ederim.
Aslında gerginim son günlerde. Konışmam geriliyor sanki. Ben stres oluyorum stres oldukçada konuşmuyorum sanki. Son toplantımda konuşma cümlem kitlendi. Söylemek istediğim kelime yok oldu beynimde. Bilmiyorum nasıl olacak böyle.
Aksam icinde sebze turlusu pisir posetle at dondurucuya... cikar erit Yanina bi parca tavuk sinitzel minitzel biseyler....mesela 2 gün tamam. derin dondurucuda pişmiş kadınbudu köfte var. yanına şöyle güzel bir salata tamam. ayrıca falafel var. airfry da pişiririm. yanına yine güzel bir salata tamamdır. 2 gün böyle olurtabi bunlar öğlen işyeri için.
Aksam sebze yaninda yedigim yogurda probiyotik kapsul attim arada yapiyorum iyi geliyor. Simdi kiraz sapı çayı içiyorumakşam yoğurt yedim ya bak hemen gaz yaptı karnımda
mesela 2 gün tamam. derin dondurucuda pişmiş kadınbudu köfte var. yanına şöyle güzel bir salata tamam. ayrıca falafel var. airfry da pişiririm. yanına yine güzel bir salata tamamdır. 2 gün böyle olurtabi bunlar öğlen işyeri için.
Ya yemek yapıp dondurucuya atıyorum çözdürüp yiyince hep buz kokusu oluyor eşim hiç istemiyor. O yüzden hep günlük yapıyorum veya 2 gün üst üste yiyoruzAksam icinde sebze turlusu pisir posetle at dondurucuya... cikar erit Yanina bi parca tavuk sinitzel minitzel biseyler....
ben de şimdi masala çayı içtim.Aksam sebze yaninda yedigim yogurda probiyotik kapsul attim arada yapiyorum iyi geliyor. Simdi kiraz sapı çayı içiyorum
Normal buzdolabi posetine koyuyorum microdalgada çözüyorum 5 dk daYa yemek yapıp dondurucuya atıyorum çözdürüp yiyince hep buz kokusu oluyor eşim hiç istemiyor. O yüzden hep günlük yapıyorum veya 2 gün üst üste yiyoruzDolabımda mı sorun var acaba? Vakumlu poşet veya kap mı kullanıyorsunuz ?
Ooo acı cay cok severim afiyet olsunben de şimdi masala çayı içtim.
Gitti mi kiz gorumceler
tavuk göğüs ya da buttan sebzeli şiş yapayım. yanına salata... ama bu akşam için. sıcak sıcak yenirAksam icinde sebze turlusu pisir posetle at dondurucuya... cikar erit Yanina bi parca tavuk sinitzel minitzel biseyler....
Amin canım Allah razı olsunkendine hiçbir şeyi stres yapma. bak sağlığımız her şeyden önemli. burada hem sohbet ediyoruz, hem dertleşiyoruz, hem şakalaşıyoruz, hem diyetle ve sağlıkla ilgili ve birçok konuyla ilgili bilgi paylaşıyoruz. bu çok önemli. hayatta ne dertler var. o nedenle küçük şeyleri kafana takmaRabbim tez zaman Şafi ismiyle şifa versin
Çift poşet yap. Kap da kullanabilirsin Buzluğa uygunYa yemek yapıp dondurucuya atıyorum çözdürüp yiyince hep buz kokusu oluyor eşim hiç istemiyor. O yüzden hep günlük yapıyorum veya 2 gün üst üste yiyoruzDolabımda mı sorun var acaba? Vakumlu poşet veya kap mı kullanıyorsunuz ?