- 30 Kasım 2014
- 28.515
- 125.741
dün tartıda 89.8 çıktım. şu an iyi gidiyor. bir de adımların haricinde azcık leslie eklesem süper olacak. çok tembel oldum ben yaaAman masallah diyim sen simdi kac kilosun? Bu defa salmak yok dimi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün tartıda 89.8 çıktım. şu an iyi gidiyor. bir de adımların haricinde azcık leslie eklesem süper olacak. çok tembel oldum ben yaaAman masallah diyim sen simdi kac kilosun? Bu defa salmak yok dimi
En büyük başarı tembelligine karşı koymakmisdün tartıda 89.8 çıktım. şu an iyi gidiyor. bir de adımların haricinde azcık leslie eklesem süper olacak. çok tembel oldum ben yaa
HamburgerElhan s i d e l y a
27Ocak cumartesi
sabah 9da 2 şekersiz pankek
beyaz peynir , domates , haşlanmış yumurta
öğlen 2 de hamburger 1 çay bardağı kola bir kaç patates
ara öğün maden suyu , 2 şekersiz turk kahvesi 2 lt su
günü kapattım bu arada sabah tartıştım 300 gr gitmiş bile 2 yaşındaki kızımla uyanır uyanmaz her sabah tartiliyoruz birlikte
biz ödül deriz sabreder bekleriz onlar yerHamburger
Afiyet şifa olsun bol eksi getirsinben de ekmek hayaliyle yaşıyorum şu an acıktım eve geçeyim de yiyim sonra yürüyüş
Marulsuz da salata eksik gibi geliyor kuzum yaYok nohut dokunmuyor sade yemegini yerim yada cerez gibi firinlayip yerim hic bisey yapmaz.
Sucluyu buldum ben ne zamandir ariyordum zaten. Ulen marul
Afiyet olsun canım Yarın hamburgerle yine eksi gelirsen ki inşallah gelirsin bu başımı böyle ......Elhan s i d e l y a
27Ocak cumartesi
sabah 9da 2 şekersiz pankek
beyaz peynir , domates , haşlanmış yumurta
öğlen 2 de hamburger 1 çay bardağı kola bir kaç patates
ara öğün maden suyu , 2 şekersiz turk kahvesi 2 lt su
günü kapattım bu arada sabah tartıştım 300 gr gitmiş bile 2 yaşındaki kızımla uyanır uyanmaz her sabah tartiliyoruz birlikte
Afiyet olsun kankim.Misafirler gelecek erken kapattım bugün
Sabah
2 kalem börek
Yeşillik
Lor
Hindi füme
Ogle
Yarım elma
1.portakal
Akşam
1 tabak enginar yemeği
2 kaşık Bulgur pilavi
Su 2 yi bulur
Spor 13.bin 1300 puan
Elhan s i d e l y a Cordelia
ya hergun yediğim bir şey değil aşk olsun :)) Eşim kızımla annesine gitti bende netfilixde bir dizi açtım hamburger söyleyip aylar sonra ilk defa bir keyif yapayım dedim :)biz ödül deriz sabreder bekleriz onlar yer
Afiyet olsun canım Yarın hamburgerle yine eksi gelirsen ki inşallah gelirsin bu başımı böyle ......
Bu hafta menulerime ekmek eklemeyi planladim canım.Afiyet şifa olsun bol eksi getirsinben de ekmek hayaliyle yaşıyorum şu an acıktım eve geçeyim de yiyim sonra yürüyüş
Keyif yapmasın mi kırmızı başlıklı kızımız misirsiz film keyfi de ne bileyimya hergun yediğim bir şey değil aşk olsun :)) Eşim kızımla annesine gitti bende netfilixde bir dizi açtım hamburger söyleyip aylar sonra ilk defa bir keyif yapayım dedim :)
elhan abla inş eksi gelir ama sen başını vurma yine de :))
Söyle söyle güzel ayna en çıtır bizim kaptanimiz miAfiyet bal şeker olsun
Anam durun siz kardessiniz
Kül kedisiden pamuk prensesin annesine dönüş kolay olmuyor canım
Ayağınızı denk alın avcıyı gondertmeyin bana
Şurada pambik pambik yazıyorum
Keyif yapmasın mi kırmızı başlıklı kızımız misirsiz film keyfi de ne bileyim
Bir kovaaaayy onu unuttum bak yanına da güzel giderdi valla
Benim yarin ki menünün fragmani gibi afiyet olsun27 Ocak Menü
8.00 Hin. cevizi yağı +tarçınlı kahve
Minik bir portakal
11.30 Bir buçuk yumurta, yeşillik , domates, salatalik , bir çatal peynir , bir çatal labne ve bal , iki ceviz , bir dilim tb ekmeği
13.00 Kahve
15.00 Tarçınlı yeşil elma, aktivia yoğurt , yeşil çay
17.00 Yarım porsiyon hamsi , bir kepçe mercimek çorbası, yarım dilim tb ekmeği,salata
İki litreye yakın su , akşam boyunca devam
Mthn83
Cordelia
Ooohh sefan olsunya hergun yediğim bir şey değil aşk olsun :)) Eşim kızımla annesine gitti bende netfilixde bir dizi açtım hamburger söyleyip aylar sonra ilk defa bir keyif yapayım dedim :)
elhan abla inş eksi gelir ama sen başını vurma yine de :))
Miden şenlenecek bakteriler mutlu olacak lifte lifBu hafta menulerime ekmek eklemeyi planladim canım.