- 29 Temmuz 2023
- 1.104
- 4.495
- 37
Aslinda o kadar açız ki seni bile yeriz hamburger soslu murphy
ben sizin yerinize bugün doydum merak etmeyin :)) adım hamburger Murphy kalmazsa iyi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda o kadar açız ki seni bile yeriz hamburger soslu murphy
Hamburger aromalı Murphyben sizin yerinize bugün doydum merak etmeyin :)) adım hamburger Murphy kalmazsa iyi
Ben yaftalamadım canım. Bulgur yediğin zamanlarda takımda sana çok yüklenenler oluyordu ben sana destek çıkmıştım sanırım bunu unuttuğun için beni yanlış anladın. Üzüldügün için üzüldüm. Ama özür dilenecek bir mesele görmüyorum.Teşekkür ederim.
"Bulgurcu abla" diye yaftalamak sana komik gelebilir ama beni sadece üzdü. Bil istedim.
Karaciğer temizliğin hayırlı olsun17:00 da
1 yemek kaşığı magnezyum sülfat karıştırılmış su, bu suyuda elma suyuyla karıştırdım
Bir gözüm burada yorum yapacağım beni bekleyin anaciiiiimSöyle söyle güzel ayna en çıtır bizim kaptanimiz mi
Kuzum takım seni bulgurla tanıdığı için öyle dediğini düşünüyorum. O dönem insanlar anlayamamıştı sistemi ki hala garip geliyor biliyorsun. Üzmek için söylenmemiştir canımTeşekkür ederim.
"Bulgurcu abla" diye yaftalamak sana komik gelebilir ama beni sadece üzdü. Bil istedim.
Harika bir menüMthn83 Elhan
27 Ocak 2024 Cumartesi
sabah yok
öğlen 12.30
sucuklu yumurta sarılı omlet (beyazı yoktu), 3 zeytin, 2 kk peynir, domates ve kapya, 1 dilim karakılçık tbe
ara 14.15
1 küçük portakal tarçınlı, 1 tk baharatlı bal (bunu mecbur yiyorum. macun bu reglin düzelmesi için)
filtre kahve
ara 17.00
1 küçük elma tarçınlı, 1 T. kahvesi fincanı kuruyemiş
beyaz çay
akşam 19.10
2 köfte, 1 kase makarna, 4 yk yoğurt
yine çay türü sıcak birşeyler içerim.
1,5 lt den fazla su
Hiç unuturmuyum.. Hatta bulgur yiyen kaptan istemiyorum demişti biri.Ben yaftalamadım canım. Bulgur yediğin zamanlarda takımda sana çok yüklenenler oluyordu ben sana destek çıkmıştım sanırım bunu unuttuğun için beni yanlış anladın. Üzüldügün için üzüldüm. Ama özür dilenecek bir mesele görmüyorum.
kan gruplarına göre besinler herkeste farklı etki gösteriyor. A gruplarında sorun değil ama hele ki 0 gruplarında bulgur, baklagiller çok problem. keşke ben de bulgur pilavı, kısır falan yediğimde şişmesem. çok seviyorum ama çok şişiriyor beni.Hiç unuturmuyum.. Hatta bulgur yiyen kaptan istemiyorum demişti biri.
Senden beklemediğim için üzdü beni.
Özür hiç beklemedim zaten.
Sadece seviyelerin gereğini yapıyordum oysa.
Akşamki yemeğine ek olarak 1 kepçe yeşil mercimek yemeği 3 4 dilim mandalina Elhan Mthn83Sabahki ve akşamki menumu yazayım bu akşam kendimi tutulamaz yemeklerim hazır
Zaten geçen cumaki kiloma gelmişim sabah baktım çok sevindim
Sabah
2 dilim ekmek
2 kaşık zeytin salatası
1 kk tulum peyniri
Domates
Kirmizi biber
1 Tavada yumurta
1 haşlanmış yumurta
2 3 tk tahin pekmez
Ara
1 Türk kahvesi
1 lokma simit
Akşam
1 tabak beyaz lahana yemeği
1 tabak kremalı tavuk sote
(Planliyorum)
Mthn83 Elhan
Adım sayımı akşam yazicam Cordelia
Sidelya kaptanimin samimiyetine , içtenligine sonuna kadar kefilim Akrep. Bulgurcu abla sözcüğünün hemen ardından " Akrebim" diye cümleye devam etmesini görmezden gelmek gerçekten büyük talihsizlik.Teşekkür ederim.
Benim bu kan grubuna göre besin olayına pek aklım yatmadı ya. ben A grubuyum ama bulgurun yanından geçince şişiyorum resmen. Kuzenim de bi ara diyetisyen eşliğinde kan grubu beslenmesi yapıyordu iki hafta sonra hasta oldu kız bayıldı falan sonra bıraktı normal diyetle devam etti.kan gruplarına göre besinler herkeste farklı etki gösteriyor. A gruplarında sorun değil ama hele ki 0 gruplarında bulgur, baklagiller çok problem. keşke ben de bulgur pilavı, kısır falan yediğimde şişmesem. çok seviyorum ama çok şişiriyor beni.
sen A grubuydun değil mi canım?
Defalarca açıklama yaptığım halde bulgurla tanınmak ayrı üzücü zaten.Bir gözüm burada yorum yapacağım beni bekleyin anaciiiiim
Misafirim var
Kuzum takım seni bulgurla tanıdığı için öyle dediğini düşünüyorum. O dönem insanlar anlayamamıştı sistemi ki hala garip geliyor biliyorsun. Üzmek için söylenmemiştir canım
Harika bir menü
Harika sonuçlar getireceğini düşünüyorum
Evet A grubuyım. Annemden 0 grubundan da faydalanıyırum. Beni şişrmiyor hiç zararını görmedim.kan gruplarına göre besinler herkeste farklı etki gösteriyor. A gruplarında sorun değil ama hele ki 0 gruplarında bulgur, baklagiller çok problem. keşke ben de bulgur pilavı, kısır falan yediğimde şişmesem. çok seviyorum ama çok şişiriyor beni.
sen A grubuydun değil mi canım?
aslında bir kan grubu diyeti var bir de mizaca göre. ben su grubuyum ve 0 grubuyum. ikisine göre bazı besinleri üzerimde deneyimliyorum. doğru çıkıyor. burcun ne ona göre de mizacını belirleyelim. belki ona uymuyordur. bazen mizac kaymaları da oluyormuş. mesela bende var. balgamiyim aslında ama demevi mizaca kayma var bendeBenim bu kan grubuna göre besin olayına pek aklım yatmadı ya. ben A grubuyum ama bulgurun yanından geçince şişiyorum resmen. Kuzenim de bi ara diyetisyen eşliğinde kan grubu beslenmesi yapıyordu iki hafta sonra hasta oldu kız bayıldı falan sonra bıraktı normal diyetle devam etti.
Bu arada canım regl için bi karışım içiyormuşsun işe yarıyor mu? Benim adetlerim de düzensiz o yüzden sordum
Şifa olur inşallah canım. Ben Koç burcuyum nisanda doğdum mizaç olayı ilginçmiş yeni şeyler öğreniyorumaslında bir kan grubu diyeti var bir de mizaca göre. ben su grubuyum ve 0 grubuyum. ikisine göre bazı besinleri üzerimde deneyimliyorum. doğru çıkıyor. burcun ne ona göre de mizacını belirleyelim. belki ona uymuyordur. bazen mizac kaymaları da oluyormuş. mesela bende var. balgamiyim aslında ama demevi mizaca kayma var bende
canım bir firmanın macununu aldım. içinde Anason, Aslan Pençesi, Civanperçemi, Dereotu, Dulavrat Otu, Glukozamin Tuzu, Hayıt, Keçiboynuzu Pekmezi, Kişniş, Maydanoz, Melisa, Metiltetrahidrofik Asit, Potasyum İyodür, Rezene, Vitamin B12, Çemen, Çiçek Balı var. aslında günde 2 tk yeniyor ama ben 1 tk yiyorum. regli düzenliyormuş, yumurta rezervini artırıyormuş falan... hayıt, aslan pençesi ve civanperçemini karıştırıp çay demliyordum. o da iyiydi ama bu sefer bu macunu aldım. bakalım...
Kaç nisanŞifa olur inşallah canım. Ben Koç burcuyum nisanda doğdum mizaç olayı ilginçmiş yeni şeyler öğreniyorum