- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.161
Sen niye yoksun listelerden kopyaladım bilgisayarı açınca bakayım canımBen yokum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen niye yoksun listelerden kopyaladım bilgisayarı açınca bakayım canımBen yokum
Günaydın canım. Hosgeldin sabahçı kahvesineGünaydin herkese
Bak Çarşamba simit yeseydin eksi gelirdin. Neyse geçte olsa yedin bakalım ne olacak Afiyet olsun. KaptanımmmmmElhan kaptansizim kimi etiketleyim
26 Ocak Menü
8.00 Kahve
11.00 Simit, menemen, marul , peynir, zeytin, bir çatal bal , labne
12.00 Kahve
16.00 - 18.00
Mandalina, yarım elma , dört sunta , bir çilekli bar
Hoşbulduk canım. Okul tatil ama yine ben erkenci.Günaydın canım. Hosgeldin sabahçı kahvesine
Bana da olmadı o. Ödem yaptı.şu bir bende ödem yapıyor sanırım şifa olsun
Ooo bebek mi var?Hoşbulduk canım. Okul tatil ama yine ben erkenci.
Şuan gelemiyor. Yürüyüş yapıyorum. Dizimi zorlamak istemiyorum kuzumTamam ben varım Cordelia da gelir bence
Bebekligi kalmadı ama annne yanında olunca 40 yaşına da gelsen bebeklesiyirsun demek kiOoo bebek mi var?
Bu saatte yürüyüşe mi çıktın helal sana. Burnumu çıkarsam donarım herhaldeŞuan gelemiyor. Yürüyüş yapıyorum. Dizimi zorlamak istemiyorum kuzum
Dolunay gözüme pişi gibi göründü bu bir işaret dedim simitle geçiştirdim. Suntalarim cilasizdi, uzerinde iki üç çörek otu bir çimdik kinoa vardıSimit dün değil miydi lütfen günleri karıştırma.
Cuma tartisindan önce yiyeceksin olmaz böyle
Suntalar cilalimiydi onun kalorisi ayrı hesaplanıyor
Bu dönemler olacak yeter ki bırakma hazirlikta devam et olur muÇok yedim şu ara yiyorum da yiyip pişman oluyorum moddayım
Günaydın leylim baharımGunaydinlar
Gunaydin canim kaptanim yol gosterenim eliptikteyim eliptigim otmeye baslamis aksam vidalarini sıkıp yaglayim ona iyi bakmam lazimGünaydın leylim baharım
Demeeee
FıstıkımmmmGunaydin canim kaptanim yol gosterenim eliptikteyim eliptigim otmeye baslamis aksam vidalarini sıkıp yaglayim ona iyi bakmam lazim