Sirinem bu hafta süper performans bekliyorummaviş miyim ben şimdi
Haklısın çok yemek mutlu etmediBak pişman oluyormuşsun kafa kabul etmiyor demek “ben kilo vereceğim” moduna giriyor işte ya “amaann ne olacak” deseydi ?
Yedin tamam oldu bitti. En azından yediklerinin yarısını eksilterek yeniden başlayalım. Güzel sonuçlar göreceğine inanıyorum.
Ben en yüksek düşüşü bu hafta yaşarım diye bekliyorumİnşallah
Çok heyecanlı olacak umarım
Kilo vermeyeni Taksim'de sallandiririm
Canım takımım
Bende çok mutluyum. Çantanı hazırlamaya gerek yok bu hafta yerleş ablacımOlarmı, ben çok mutlu oldum
Daha önce anlattığım konudan dolayı tekrar karşılaştığımızda çok sevindim. Böyle başarı ilerlemen daha da mutlu etti.Bugun 76 yi gordum cok mutluyumyillaaarr yillar once gormustum cok mutluyum.sizlerin sayesinde iyiki varsiniz
Nasıl yaniAha ben kaptan oldum liste paylaşma gerek yok
Farklı takımlara düşmüşüz ortigim. Eline sağlık.102. ETAP TAKIMLAR
Kırmızı Takım
s i d e l y a Kaptan
Ellssa
Jasminium84
ffestinalente
zeyneppk
arwengsd
Ysmnondr
LenaG
sara_28
HuzuRRR
FitVenus
Nergis 35
soffty
inci-zehram
@Diyettenvzgctm-olmuyo
uranus35
sibel_84
-Murphy-
Mavi Takım
Mthn83 Kaptan
serap911
patimsilizm
Cordelia
Busra196
Tesnim1903
aypare ackerman
Lavinia_98
gezegenfeza
Beth18
tomrs
Efenin_Annesi
Papatyamaviss
Keira-
Tutku44
60kiloyum
Elhan
+ @Diyettenvzgctm-olmuyosibel_84
zeyneppk
sara_28
ffestinalente
Ellssa
uranus35
Jasminium84
LenaG
Nergis 35
HuzuRRR
arwengsd
FitVenus
inci-zehram
-Murphy-
Ysmnondr
soffty
Kırmızı takımımın nadide üyeleri
Hepinize Tek tek hoşgeldiniz demek istiyorum
Her hafta olduğu gibi bu hafta da olan gayretinizi vereceğinizden adım gibi eminim. Diyette önemli olan 4 şey var bana göre. Dengeli ve sağlıklı beslenmek, yapabildiğimiz kadar egzersiz yapmak, bol su tüketmek ve en en en önemlisi motivasyonumuzu ayakta tutmak. Motivasyon bu topigin ikinci adı olmalı benceBurada mümkün olduğunca aktif olmak sizi çok daha motive hissettirecek emin olun
Menülerinize beni mutlaka etiketleyin hepsine ayrı ayrı yorum yapacağım inşallah.
Bir de geçen haftaki kaptanımızın haftalık hedef listesi fikri bence çok güzeldi. Herkes haftalık hedefini beni etiketleyerek yazarsa bir liste yapabilirimBuraya kadar okuduysanız beğene basmayı unutmayın
Benim haftalık hedefim en az 2 kilo kaptanım. Aşağısı beni kurtarmaz.sibel_84
zeyneppk
sara_28
ffestinalente
Ellssa
uranus35
Jasminium84
LenaG
Nergis 35
HuzuRRR
arwengsd
FitVenus
inci-zehram
-Murphy-
Ysmnondr
soffty
Kırmızı takımımın nadide üyeleri
Hepinize Tek tek hoşgeldiniz demek istiyorum
Her hafta olduğu gibi bu hafta da olan gayretinizi vereceğinizden adım gibi eminim. Diyette önemli olan 4 şey var bana göre. Dengeli ve sağlıklı beslenmek, yapabildiğimiz kadar egzersiz yapmak, bol su tüketmek ve en en en önemlisi motivasyonumuzu ayakta tutmak. Motivasyon bu topigin ikinci adı olmalı benceBurada mümkün olduğunca aktif olmak sizi çok daha motive hissettirecek emin olun
Menülerinize beni mutlaka etiketleyin hepsine ayrı ayrı yorum yapacağım inşallah.
Bir de geçen haftaki kaptanımızın haftalık hedef listesi fikri bence çok güzeldi. Herkes haftalık hedefini beni etiketleyerek yazarsa bir liste yapabilirimBuraya kadar okuduysanız beğene basmayı unutmayın
Kızım az az sık sık yer, kalorili olan şeylerden de yer, yemek yapmayı sever, ben apayrı yaşama başlamadan önce aramızda 10 kg vardı, hala aramızda 10 kg var, ben 4 ayda baya yokuş inerken kızım çabalıyorum diyerek yerinde sayıyorİstah kontrol noktasiymis
Deldirenlerde ne gibi etki yaratiyor onu sormustum hic binetki yaratmiyormus
Oooooo maviiiii lalalalalllaaaa oooo Mavi şimdiden kazandık. Böyle harika kaptanla yıkılır buralar
Di miSen açıkta kaldin kaptanim hahahah gecen hafta nasil seni secmistim ahahah hala gülüyorum
Sevenleri kavusturalim canım pazartesiFarklı takımlara düşmüşüz ortigim. Eline sağlık.