- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim hepimizin insallahÇok sevindim senin adına
Eksilerin daim olsun
Ah canim kaçırdım galiba. Beni sectigin için çok teşekkür ederim . Tebrik ederimTebrik eden arkadaşlarım hepinize teşekkür ederim beklemiyordum aslında genelde çok daha yüksek yüzdeler oluyordu. İnşallah benim için çok daha aktif bir hafta olur kaptanlıkla birlikte.
Mavi takım kaptanı olarak aramızda çok minnak fark olması sebebiyle Busra196 arkadaşımı seçmek istiyorum eğer uygun görürse
Kesinlikle doğru yapıyorsun bidaha yapmaben bu sebzeyi sık sık tüketiyorum. demek ki doğru yapıyorum
Az bı naz etseydin canım kaptanımİsterim
Sanki kızım deldirmiştiBen kurcalamam kulak mulak ama agiz bantlama yapabiliriz hem dudak kenar cizgileri olusmaz
İstah kontrol noktasiymisSanki kızım deldirmişti
Ne oluyormuş ki deldirince, orasını kaçırmışım
Haftalık hedef miGeçen hafta 58.8 hedefliyorum demisim ve 58.8 ciktim kaptanim
Bu hafta 58.3 diyorum nickinle uyumlu olsun Mthn83
Sen açıkta kaldin kaptanim hahahah gecen hafta nasil seni secmistim ahahah hala gülüyorumAz bı naz etseydin canım kaptanım
Birinde ben sona kaldıydımİlk alınmak çok güzel bir duyguymus.bir hafta aradan sonra yeniden başlıyoruz.
İstersen degisebiliriz canım. Bugün benimde gönlümden sen geçiyordunAh canim kaçırdım galiba. Beni sectigin için çok teşekkür ederim . Tebrik ederim
Herkes kendi not etsin kendine söz versinHaftalık hedef mi
Ayy ben daha aylık olanı duzenlemedim not edeyim dur
Bohcayla bekliyordumAz bı naz etseydin canım kaptanım
O daha değişik bir duygudur .Birinde ben sona kaldıydım
O duyguyu tarif bile edemem
Valla son konustuklarimdan itibaren başladım seçmeye. Sanırım daha akılda kalıcı olduğu içinBirinde ben sona kaldıydım
O duyguyu tarif bile edemem
Yok kuşum sana nasipmis . Çok sevindim kankacim . Çok güzel kilo verecez bu hafta inşallah can kaptanımİstersen degisebiliriz canım. Bugün benimde gönlümden sen geçiyordun
maviş miyim ben şimdi
Tabiki vericezYok kuşum sana nasipmis . Çok sevindim kankacim . Çok güzel kilo verecez bu hafta inşallah can kaptanım