- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Ruyada buldun mu affetme yeYolunda canım çok şükür. Dün akşam çok aç yattım rüyamda diyeti çikolatayla bozarken buldum kendini
Ben sevmedigim icin arastirmamisimCanım kestanenin nişasta oranı çok fazla vücut onu hemen yakmıyor sonra kullanırım diye depoluyor bu bizim için iyi değil, diyette iki en fazla üç tane yemek gerekiyor. Haşlanirsa kalorisi düşük oluyormuş.Bakalim @tomrs de nasıl etki yapacak. Her yorumu kendime göre düşünüp yazdığım için bilemiyorum tabi.
Evdekilere canımEllerine sağlık canımKime yedireceksin
Oyy ben sevmemPatatesli hingel
Çok severim, afiyet olsun
Bizce de çok güzel bir hafta geçiriyorsun.Sıvadım yine kollari eliptik yapiyorum kaptanim
Bence harika bir hafta geciriyorum sonucu guzel olmali, yüzümü güldür canim tartı
Afiyet olsun evdekilere.Evdekilere canım
Yavru kuş gibi açıyorlar ağızlarını
Oyy ben sevmem
Mantı dediğin etli olur
İnşallah kuzucumİyi olmana sevindim sevgiyi depola da başka şeyler depolama inşallah.Annenin memleketini bilmediğim için neler yedirdigini tahmin edemedim. Endiselenmeli miyim acaba
Bu kadar kısa sürede ikna olabilecegim aklıma gelmezdi.İnşallah kuzucumİzmirdeyim tatlım Biz biraz otçuluz ama arada zeytinyağlı sarmalar böreklerde oluyor tabi Olayın iyi tarafı şu olabilir.Yarışa dahil olduğum ilk hafta birinci olabilirim Beni alan takım kaptanı yaşadı Duyurulur İlk hafta ödemler fazlalıklar fazlasıyla atılacaktır Endişeni yok etmişimdir umarım kaptanım
İyi ki varsın bal kaptanımBu kadar kısa sürede ikna olabilecegim aklıma gelmezdi.
günaydın hanımlar herkese mutlu bir gün diliyorum.
aile sorunlar yaşıyorum bir süredir ve b şehirden uzaklaşmam lazım köye gideceğim şimdilik planım 5 şubata kadar köyde internet olmadığı için szilerden uzak kalacagım buna üzülüyorum birazcık inşallah bol eksili mutlu günleriniz olsun hepinizi Rabbime emanet ediyorum
Yiyor muydun yoksa hemen cikolatayi atıyor muydun?ona göre yorumlayacagımYolunda canım çok şükür. Dün akşam çok aç yattım rüyamda diyeti çikolatayla bozarken buldum kendini