- 16 Mart 2008
- 45.740
- 223.214
Böyle su gibi tertemiz güzel kalpli insanların Allah her zaman yardımcısıdır.Ah canim çok haklısın .. seni gönülden seviyorum
Öperim kalbinden.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle su gibi tertemiz güzel kalpli insanların Allah her zaman yardımcısıdır.Ah canim çok haklısın .. seni gönülden seviyorum
İnan çok sevindimDefalarca emin misiniz diye sordum. Ha bir de pilav bulgur pilavı değil herhangi bir pilav veya makarnaymış. Üstelik bu şekilde haftada 2 kg gidecek dedi
Ay kilo bile bildirdim pazartesi kuşum tam gaz devam korumaya çalışıyorum veremesemde diyimAaaa ayıp etmişim gerçekten kuzum. O kadar çok etiketim oluyor ki kimileri gözden kaçiyor . Bu hafta sana denk gelmiş papatyacim. Yarin sabah profiline girip tek tek bakacağım söz. Allah rahatlık versin. Hazırlıkta olmana rağmen menülerini itinayla aksatmamani ayrıca tebrik ederim kuzucum
Ben de seni guzelimmBöyle su gibi tertemiz güzel kalpli insanların Allah her zaman yardımcısıdır.
Öperim kalbinden.
Nedir?Selam canlar hemen menümü bırakayım burya
Niyetliydimm 23 ocak
Akşam yemek
Bir tabak etli yeşil fasulye
3 buçuk yk bulgurpilav'
2 bardak ayran
Kuru soğan
Cayın yanına
Bit küçük kase fıstık 'bir incir bir ceviz. Yarım muz. 7 kestane. Yatmadan önce büyük çay bardağı nedir.
Dün bir saat yürüdüm 'bugün spor yok malesef
Elhan patimsilizm
Afiyet olsun canım. Menü güzel.Selam canlar hemen menümü bırakayım burya
Niyetliydimm 23 ocak
Akşam yemek
3 buçuk yk bulgurpilav'
2 bardak ayran
Kuru soğan
Cayın yanına
Bit küçük kase fıstık 'bir incir bir ceviz. Yarım muz. 7 kestane. Yatmadan önce büyük çay bardağı nedir.
Elhan patimsilizm
Dil bilgisinde bazı soru cümlelerinde cevap beklenmez.Nedir?
Babana geçmiş olsun canım Daha sağlıklı dişleri olacak inşallah Misafirliktesin ve elinden geldiğince dikkat etmişsin . Çok şükürMisafirlikteyim şuan bı hafta boyunca babam bugun tüm dişlerini çektirdi ona sadece corba yaptık bizde yanında eşlik ettik makarna vardı bıde ama ben yemek ıstemedım yoğun bi gün oldu evde şişem var düzenim var bugun ara öğün bıle yıyemedım aksam zaten doyamadım oyle yalap şap geçti emziriyorum birde fiyuu resmen
Afiyet olsun tatlım.Elhan
Kahvaltı 12.30
1 dilim kızarmış ekmek kaşar zeytın domates bır haşlanmış yumurta
Ara kahve incir
Akşam
1 kase çorba
1 galeta
Ara
Mandalına
Suyu hıc sorma duzenlı ıcemıyorum
Kestanenin tanesi 25 kcal oldugunu bilmiyordum iyi oldu Elhanim diyince Hesapladim toplamda 950-1000 kcalori yapiyor öğünün gayet yolunda gibi ama kestane beni kabiz yapar insallah sende de oyle bir etki yaratmazSelam canlar hemen menümü bırakayım burya
Niyetliydimm 23 ocak
Akşam yemek
3 buçuk yk bulgurpilav'
2 bardak ayran
Kuru soğan
Cayın yanına
Elhan patimsilizm
Canım kestanenin nişasta oranı çok fazla vücut onu hemen yakmıyor sonra kullanırım diye depoluyor bu bizim için iyi değil, diyette iki en fazla üç tane yemek gerekiyor. Haşlanirsa kalorisi düşük oluyormuş. Bakalim tomrs de nasıl etki yapacak. Her yorumu kendime göre düşünüp yazdığım için bilemiyorum tabi.Kestanenin tanesi 25 kcal oldugunu bilmiyordum iyi oldu Elhanim diyince Hesapladim toplamda 950-1000 kcalori yapiyor öğünün gayet yolunda gibi ama kestane beni kabiz yapar insallah sende de oyle bir etki yaratmaz
Günaydin, inşaallahGünaydın
Sağlıklı, çok güzel spor ve çarşamba menuleriyle dolu bir gün olsun
Yolunda canım çok şükür. Dün akşam çok aç yattım rüyamda diyeti çikolatayla bozarken buldum kendiniAfiyet olsun canim her şey yolunda görünüyor menüler harika
Sıvadım yine kollari eliptik yapiyorum kaptanimGünaydın
Sağlıklı, çok güzel spor ve çarşamba menuleriyle dolu bir gün olsun