- 18 Mart 2018
- 30.234
- 119.743
- 34
Ama benim ağzımda bakla ıslanmazkiYa sen ne güzel bir dostsun. Danaya girer gibi bu 30' u eşimle paylaşır tutarım bu orucu. 15+15
Sen de Apa beye bunu söyleme.
İyiyim kuzum çok şüküri sen nasılsın, miniğim nasılOouuuyyy boncuk gözlümm yumoş yumoş oldummmnasılsın bebeğimm
Iyiyimmm kuzumm neolsun hergün aynı şey vallahii yaşlanıyoruzzİyiyim kuzum çok şüküri sen nasılsın, miniğim nasıl
yaşlanmıyoruz, yaş alıyoruz bebeğimmIyiyimmm kuzumm neolsun hergün aynı şey vallahii yaşlanıyoruzz
Sana ölürüm ablammÖncesi vardı yani...o cümleyi görebilmek için ne diller döktüm nereden bileceksin
Ooo sende de var, "aşktan giderken"
çılbır delisiyim arada yapıyorumHaftalık güzel fikir aslında. Çalışanlar için tabi.Calisirken sebzeleri firinlayip atıyordum buzluğa. Yemek yok deyip saldırma ihtimalini yok ediyorsun.
Benim diğer bir kurtaricim çılbırdi. Kaynar suya yumurtaları kır iki üç dakika haşlansin , süz üzerine yoğurt pul biber oh misss. Hepsi beş dakika.
Olma miOoo sende de var, "aşktan giderken"
Ablasının en en en taze hamişiSana ölürüm ablamm
ayy Elhanım
Teşekkür ederim canım nergisMasalahhh canım daim olsun insalahh bende de biz zamanlar hergün 1000 atlardım ve gerçekten çok faydasını gördüm şimdi ip çekmecede alip atlayayim diyorum bakıyorum bakıyorum kapatıyorum (tabii o işe yaramiyor)
Bi türlü baslayamadim o enerji yok bu sene bende seni kutluyorum
Kolay gelsin kaptanımKaptanın 75 cm lik bir cücenin uykusu peşinde paspas oldu
Cok güzel bu canım ben eva fitness yapıyorumayy Elhanımhava da harika görünüyor sen de aynı pappalardan bende de var iyi yürüyüşler canım ben de demin işyerimde arka tarafta leslinin bi videosunu açtım yaptım baya hoşuma gitti ama leslie yok öğrencisi galiba 15 dk da 2500 adım attırdı ay ben dükkandayken 2 saatte bir yapayım bunu linki ekleyim... Cordelia ciim senin yaptıkların hangileriydi dün akşam hava baya soğuk geldi süreklide eliptik yapamam baldırlar ronaldo olmasın
Antalya'daki bu ara çok ceset bulunmuş. Sen yürürken hep aklıma geliyor. Dikkatli ol güzel kraliçem
Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, son 6 günde Antalya kıyılarına 8, Muğla kıyılarına 1 olmak üzere toplam 9 cansız bedenin vurduğunu belirtti.