- 16 Mart 2008
- 45.762
- 223.333
Hayırlı sabahlar fezocum.Hayırlı sabahlar canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı sabahlar fezocum.Hayırlı sabahlar canlar
36 saat açlıkta pazarlık payı var mıEvet tamda bu
kesinlikle ve o kantar tarzı tartılar fazla çıkarıyorki.. doğru ölçümü ev tartısı ile yapıcak. Daha fazla artılanmadan yan yoldan gerçek yolumuza çıkalım Zayif bir DombiliGünaydın tatlışım.
Hayatımızdaki tek olumsuzluk tartı artışı olsun bundan sonra.
64.5 nedir ki 67.8' in yanında
Dombilim üstesinden gelir . Yeni tartı cumaya kalmaz perşembe elinde bil.
Sen ve Akrep yaparsınız eminim tatlım.Sonraki mesajlarda bahsettim
Cumartesi serbest kahvaltı
Pazar serbest akşam yemeği
Pazartesi 36 saatlik açlık
Perşembe normal oruç
Diğer günler seviye 1 yasaklıarı devam
Bu şekilde dikkat edersek kilo almadan sağlığımızı koruyarak yaşayabiliriz
Tabiki günlerde şaşmalar olabilir
Mesela cumartesi misafirliğe gidecek olsam, pazar gününü cumartesiye çekerim, hafta içi açlık süresini uzatabilir, inşaAllah başarabilirim
Bu benim işte
inşallah öyle olurda cuma bismislah derim kaptanımGünaydın tatlışım.
Hayatımızdaki tek olumsuzluk tartı artışı olsun bundan sonra.
64.5 nedir ki 67.8' in yanında
Dombilim üstesinden gelir . Yeni tartı cumaya kalmaz perşembe elinde bil.
inşallah öyle olurda cuma bismislah derim kaptanım
Bize gelişi böyle yoksa sen yabancı değilsin36 saat açlıkta pazarlık payı var mı
Havucun var mı pattesin varmı ne duruyorsunKizlar yaa dün anneme bu fotoyu attim anne ben bezelye ozledim bi de kofte bi de havuc bi de patates hepsinin oldugu bu harika yemekten yapalim mi bı gün dedim fotoyu attimm ama bisey demedi yazmadi da... Sabah evden cikarken dolapta buzluktan cikarilmis kıyma gördüm sizce bunu mu yapicak? Baktim evde havuc kalmamis anne biseye ihtiyacin varsa söyle alayim dedim yok sagol dedi. Bu yemegi yapicaksa havucu nerden bulcak. Aklim aksam yemeginde annem acaba ne yapicak yine kıymalı börek pide falan yaparsa vay halime kalk kendine yemek hazirla hep birlikte gorecegiz artik
Eki Görüntüle 3374595
diyatisyen randevumu aldım riske atmadım ev tartısını beklemeyim diye ordada net belli eder artık artı eksi çizgimi görüp devam etmek hayırlısı ile daha çok yolum araya bazı seyler girsede yola devam hep birlikte :)kesinlikle ve o kantar tarzı tartılar fazla çıkarıyorki.. doğru ölçümü ev tartısı ile yapıcak. Daha fazla artılanmadan yan yoldan gerçek yolumuza çıkalım Zayif bir Dombili
bide bizde şey derler ya hemşerim bilirmisinBize gelişi böyle yoksa sen yabancı değilsin
ay yapmıyo yapmıyo hamurla oynamayı seviyor kadın. Masus yolluyorum yemek yapsın diye pizza kek kurabiye poğaça börek pide... Muz alıyorum yenilsin potasyum olsun akşam bi gidiyom pasta yapmışHavucun var mı pattesin varmı ne duruyorsun
İyi diyelim iyi olalım hocam. Biraz şiştim. Şişkinlik dışında birşey yok. Cuma gününu bekliyorum. Rapor daha çıkmamış. Sonuçlarda çıkarsa rahatlayacagim inşallah.Sen nasılsın Sibelim
Muz var mı yok mu sonuç odaklı olay yapmıyo yapmıyo hamurla oynamayı seviyor kadın. Masus yolluyorum yemek yapsın diye pizza kek kurabiye poğaça börek pide... Muz alıyorum yenilsin potasyum olsun akşam bi gidiyom pasta yapmış
yani işte böyle bir evde kilo verdim yaa düşün... haftasonu pataes kızartır e zaten patates kızardı gitti çöp oldu bi de onu unlayıp kızartıyor neymiş çıtır olcakmışMuz var mı yok mu sonuç odaklı ol
Günaydın Lisbethim.Herkese mutlu günler hanımlar