Popüler Konu LenaG ile MasterFit

Super bilgi .Yag yakimida cok oluyor

Afiyet olsun menun bana yetersiz geldi sadece corbayla olmaz yaninda et sebze birsey olmali ve su icmeden olmaz daha agir verirsin kendine bir sise edin ve onu bitirmeye calis 2 lt mutlaka icmelisin
Misafirlikteyim şuan bı hafta boyunca babam bugun tüm dişlerini çektirdi ona sadece corba yaptık bizde yanında eşlik ettik makarna vardı bıde ama ben yemek ıstemedım 😂 yoğun bi gün oldu evde şişem var düzenim var bugun ara öğün bıle yıyemedım aksam zaten doyamadım oyle yalap şap geçti emziriyorum birde fiyuu resmen

Menü yazmaya anca gelebildim :KK14:
Kahvaltı oglendeydi çok ölçülüydü
1 yumurta
Yarım dilim kadar peynir
3 zeytin
Biraz domates
1 dilim ekmek
Akşam yemeği çok kötü geçti kayınvalidedeydim diyet yapmama geçi karşı herzaman:KK14: çokta geç saate kalınca ölçüyü kaçırdım çok acıkmıştım
Saat 21.00dı nerdeyse
2 dilim ekmek
2 kepçe mercimek çorbası
Kuru fasülye 8 y.k kadar
4kaşık pilav
4 kaşık havuç tarator
Su 3 litre civarı
Elhan Elhan ffestinalente ffestinalente

Misafirlikteyim şuan bı hafta boyunca babam bugun tüm dişlerini çektirdi ona sadece corba yaptık bizde yanında eşlik ettik makarna vardı bıde ama ben yemek ıstemedım 😂 yoğun bi gün oldu evde şişem var düzenim var bugun ara öğün bıle yıyemedım aksam zaten doyamadım oyle yalap şap geçti emziriyorum birde fiyuu resmen
Geçmiş olsun canım babacığına 🙏🙏🙏

Neye şaşırdın serap911 serap911 cimm ? Eskiden daha çok atlardim . Bir ara 1000 tane hedefim vardı günde . Yapabilirsen tavsiye ederim çok memnunum ben sonuçlardan🥰
Vallaha ben yapamadığım için başkasında görünce şaşırıyorum 😂 maşallah en iyisini yapıyorsunuz vallaha keşke bende yapabilsem 😞

IMG_5749.png
22 Ocak pazartesi
3.365 adım. 330 puan

Cordelia Cordelia

Hamileler hariç herkes yapabilir

Kitabım kayıp, bulamıyoruz, yukarı çıksam bulurum da, en erken perşembe çıkacağım.

Bizim uyguladığımız program, adım adım, beslenmeyi düzelterek karaciğer temizliğine hazırlıyor.

1. Seviye 40 gün
Tüm un, şeker, patates, pirinç, pişmiş havuç, kızartma ve meyvalar yasak, hazır paketli yiyecekler ve soslar yasak
2 öğün yenecek, öğün aralarında en az 5 saat bulunacak

2. Seviye 15 gün
Tüm yasaklılar devam
Kahvaltı sadece hurma+çiğ kuruyemiş, incir, kurukayısı, sade kuruyemiş,
Akşam 1. Seviyedeki gibi

3. Seviye 10 gün
Sadece akşam yemeği

4. Seviye 11 gün
Haftada 1 kez 36 saatlik açlık

5. Seviye 7 gün
Haftada 2 kez 36 saatlik açlık

6. Seviye 21 gün
Haftada 1 kez 3 günlük açlıkla beraber kan grubuna uygun beslenme

7. Seviye 15 gün
Haftada 1 kez 3 günlük açlıkla birlikte kan grubuna uygun meyve, sebze ile beslenme
Tuz, hayvansal gıda, şeker, çay, kahve yasak
7. Seviyenin 2. Haftası 2 günlük açlık sonunda 3. Gün karaciğer temizliği yapılacak, o çok çetrefilli, yazmaya halim olursa vakti geldiğinde yaşadıklarımı yazarım
Fezocum 9. Seviye bir ömür yapmamız gereken nerede...o_O
Başka bir mesajda mi geçti acaba bulamadım. 🥴

9. Seviye 1 ömür uyulması gereken kısım

Cumartesi serbest kahvaltı
Pazar serbest akşam yemeği
Pazartesi 36 saatlik açlık
Perşembe normal oruç
Diğer günler yine yasaklılara dikkat edilmesi gerekiyor

Karaciğer temizliği sonrası 3 gün yine tuz ve hayvansal yasak, sonraki süreçte beni takip edin, bende bekliyorum nasıl olacak diye
Buldum sanki ☝️9. Seviye değil mi tatlım☺️

X