- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Masallah. Keske ben de dayanabilsem ama afedersin kafayi yiyor.gibi oluyorum. Alismak icin 3 hafta kadar uzuuun sure saatler aralikli denedim ve olmadı. Delirecek gibi oluyorum.Açlık saatlerine girmiş bulunmaktayız
Şifa saati de diyebiliriz
Ben 1 nci seviye. Level 19.seviye bu mu her hafta 36 saat aç miyiz? Sonra 1 gün oruç?
Ben alıştım hoşuma gitmeye başladı artık kuş gibi gitiyprum yatağaMasallah. Keske ben de dayanabilsem ama afedersin kafayi yiyor.gibi oluyorum. Alismak icin 3 hafta kadar uzuuun sure saatler aralikli denedim ve olmadı. Delirecek gibi oluyorum.
Ne güzel..Darisi basimizaBen alıştım hoşuma gitmeye başladı artık kuş gibi gitiyprum yatağa
Lavinia_98 de proydu. Şimdi degilAa benim pro üyeligim gitmis. Ben de diyorum mesaj duzenleme surem azalmis. Yönetime yazayim.
Kaç saat yapacaksın canımAçlık saatlerine girmiş bulunmaktayız
Şifa saati de diyebiliriz
Zeynep yanlis yolu secti ama oruclu olmasam yemezdim ama düstum annem yakinda sehirdisina tasinacak ozaman hic bana veremez diyip yedimAnne: ben gözlemeyi güzel yaparım
Kayınvalide: hayır ben daha güzel yaparım
Anne: hadi kızım bak bakalım benmi güzel yapmışım, kayınvaliden mi
Kayınvalide: ye kızım ye, ben tabikide daha güzel yaparım
Zeynep: hayır, dondurucuya atıp serbest öğünümde yiyeceğim
Akşam yemeğinden sabah 7 buçuğa kadar toplam 15 saate yakın yapıyorKaç saat yapacaksın canım
Anladım. Profil.mesaji yazdim muneyi etiketleyip. Hayirlisi bakalimLavinia_98 de proydu. Şimdi degil
Afiyet olsun, yarımla iyi kurtarmışsın, ben olsam 2 yerdimZeynep yanlis yolu secti ama oruclu olmasam yemezdim ama düstum annem yakinda sehirdisina tasinacak ozaman hic bana veremez diyip yedim
Ooo süper şifa olsun.Akşam yemeğinden sabah 7 buçuğa kadar toplam 15 saate yakın yapıyor
Ama yakında haftasonları 18 saat açlığa geçiş yapacağım
Hepimize inşallahOoo süper şifa olsun.