- 13 Mart 2020
- 4.279
- 21.972
Bende açım kaptanim tahin pekmez sabah yeriz direnelimÇok ciddiyim tahin pekmez çok severim yiyesim çok geldi zaten çok açım
Ay ya yandık.Evet midede cok dolgunluk yapiyor tahin daha soft mideyi yormuyor yaşasın tahin
Sevmiyorum. Ben sevmiyoken sizler de sevmemeliisnizBende açım kaptanim tahin pekmez sabah yeriz direnelim
Yoo onlar benim luksum lukslerimden vazgcmeden zayifladimAy ya yandık.
Ben de vazgecmeden 58-59 küsürdüm Martta. Gettiii getti getti, gettiiYoo onlar benim luksum lukslerimden vazgcmeden zayifladim
Marketteki kizlar gelip haber veriyor abla tahin indirimde gel al diye benim tahin sevdam dillerde sen ne diyonSevmiyorum. Ben sevmiyoken sizler de sevmemeliisnizhem aç karnina, boş mideye gitmez. Boşver
Tahin ok da, tahin+pekmez karisimi icin dedim benMarketteki kizlar gelip haber veriyor abla tahin indirimde gel al diye benim tahin sevdam dillerde sen ne diyon
Aaa niye geri geldiler? Bende kasıma kadar 55-56 yi koruyordum sonra hareketim kisitlandi duzenim segisti 59-60 da buluverdim kendimi daha ilerlemekten korkup buraya geldimBen de vazgecmeden 58-59 küsürdüm Martta. Gettiii getti getti, gettii
750 puan adiim
10 dk lessie yaptım (yapamıyorum)
850 puanCordelia
(Aradaki 650 puanı yarın fazlasıyla kapaticam )
Eki Görüntüle 3373389
Tabi ki hayır. Sporum yeni bitti. Yeşil cay içiyorum.Cordelia uyudun mu kız. Bu espiriyi yapmaliyim bir an önce.
Wuhuuuu
Yol yakinken iyi yapmissin.. Ben uzun sure izindeydim ucretsiz. İse baslayinca hareketsizlik oldu, alirsin diyolardi zaten is yerinde..normalde yuruyus yapardim, annem sag olsun cocuklarima bakarken. Yardimci olurdu. Bi firsatim olurdu. Hem de cok kalori kisitlamasi yapmamama ragmen, zamaninda yani, acayip bir istah artisi oldu, omrumde olmayan bir sey..gece yemem asla yoktu. Son iki yildir basladi ama benim tahminim şu, tesaduf olamaz, esim dogu gorrvindeyken ben vajitsizlikten kahvaltiyi cok gec yapiyodum, zaman bulamiyordum bi de 3 hafta aralikli oruc denedim. Vucudumun ayarlari degisti biraz. İki dogum ustuste, hormonal faktörler. Gec de olsa cok yiyordum ama ögün atladigim icin simdi vucudum benden fazlasiyla almak istiyor. Bu kadar basit.Aaa niye geei geldiler? Bende kasıma kadar 55-56 yi koruyordum sonra hareketim kisitlandi duzenim segisti 59-60 da buluverdim kendimi daha ilerlemekten korkup buraya geldim
Yesilcay cok fena uyku açıyor bendeTabi ki hayır. Sporum yeni bitti. Yeşil cay içiyorum.
Afiyet olsun. Espirim geliyor.Tabi ki hayır. Sporum yeni bitti. Yeşil cay içiyorum.
Afiyet olsun. Espirim geliyor.
Sanfranşişko
Öğün atlamak gec yemek herkese yaramiyorYol yakinken iyi yapmissin.. Ben uzun sure izindeydim ucretsiz. İse baslayinca hareketsizlik oldu, alirsin diyolardi zaten is yerinde..normalde yuruyus yapardim, annem sag olsun cocuklarima bakarken. Yardimci olurdu. Bi firsatim olurdu. Hem de cok kalori kisitlamasi yapmamama ragmen, zamaninda yani, acayip bir istah artisi oldu, omrumde olmayan bir sey..gece yemem asla yoktu. Son iki yildir basladi ama benim tahminim şu, tesaduf olamaz, esim dogu gorrvindeyken ben vajitsizlikten kahvaltiyi cok gec yapiyodum, zaman bulamiyordum bi de 3 hafta aralikli oruc denedim. Vucudumun ayarlari degisti biraz. İki dogum ustuste, hormonal faktörler. Gec de olsa cok yiyordum ama ögün atladigim icin simdi vucudum benden fazlasiyla almak istiyor. Bu kadar basit.
Ahahah . Aynen 5 gram odeli kız menüde cikolatayi gördüm minnakti.