- 17 Ekim 2021
- 11.332
- 37.607
- 38
Teşekkürler genelde ara öğüncüyümAfiyet olsun
Biraz yüklü olmuş aralar. En az ana öğünler kadar kalorili gibi geldi bana. Hep mi böyle bilmiyorum ama oralara odaklanmak gerekebilir
Denicem,aynen. Yess kavustum. Tesekkurlerr.Sağlıklı kek tarifleri de dene kuzum. Eşine temelli kavustun mu artık
Ben günlük tartildigim içinEvet evet oruk :) unuttum yaçok bulgur yemiyorum aslında ama dolapta bekliyordu çıkardım eşim çok seviyor ben de bitsin diye yedim vallahi Yarın derken pazartesi mi diyorsun?
Tahin ve bal çok kilo aldırıyorTeşekkürler genelde ara öğüncüyümağzim boş durmazsa aksam yuklenmemis oluyorum. Tahin kavanozu bitti Allahtan. Bi süre almam. Balı da ölçülü yicem sinir oldum kendime aslında evet bile bile lades .
Aaa bir ben gördümTeşekkürler genelde ara öğüncüyümağzim boş durmazsa aksam yuklenmemis oluyorum. Tahin kavanozu bitti Allahtan. Bi süre almam. Balı da ölçülü yicem sinir oldum kendime aslında evet bile bile lades .
İyi akşamlar kızlar
21 OCAK MENÜ VE SPOR
##Kahvaltım ##
12:00 civarıydı
Haşlanmış yumurta+sucuk+dil peyniri+pul biber+zeytinyağı
##Ana öğün##
Fırında kıymalı patates oturtma
ARALAR
Protein tozu
Muzlu bir atıştırmalık,fotosunu atıcam. Kendim hazırladım. Yoğurt+bal+badem+chia+tahin
Başka bir arada muzlu daha az malzemeli karışım. Onu da atarim.
Küçük bi ara: Armut
4 gramlık çikolata, atıcam foto
Çocuklardan kalan kek, tahmini 1 dilim anca eder , dilim normaldi.
Bi arada da tahinle bal yedim bol bol
Aralar çok karbonhidratlı oldu ama ana yemek yiyesim pek gelmemişti bugün.
SPOR KÖŞESİ
666 ADIM (10.000 şartı var mıydıElhan )
1 küsür saat bölgesel.
15 dakika temizlik.
Elhan Cordelia
Takim kaptanima bakip etiketlicem.
Kirmizi takimdaymisim, hayirli olsun.
Tahinci , tayinci gibiAaa bir ben gördümtahin canavari bende ilaveten fistik ezmesi canavarligi var
Teşekkürler genelde ara öğüncüyümağzim boş durmazsa aksam yuklenmemis oluyorum. Tahin kavanozu bitti Allahtan. Bi süre almam. Balı da ölçülü yicem sinir oldum kendime aslında evet bile bile lades .
Tahinci , tayinci gibiya bi kere tesaduf balla tahini karistirmistim ama nasil bi lezzet. Tahinle pekmez karisimiyla alakasi yok. Esit de karistirmican, tahin atıyorum 2 yk kasigiysa, balı bi tatli kasigi koyunca, cok tatli falan da olmuyor, sadece tahinin baskisi azaliyor.
Stressiz bir hayataBakış açının değişmesi için neye ihtiyacın var? Birde kendine şefkatli olabilmek için?
Evde varsa yarin denersin. Şaka mı bilmiyorum ama yeme sakınŞimdi kalkıp yicem hahaha
Evde varsa yarin denersin. Şaka mı bilmiyorum ama yeme sakın
Stressiz bir hayataaz stresli diyelim biz ona
Cuma günü deneyecegimTahinci , tayinci gibiya bi kere tesaduf balla tahini karistirmistim ama nasil bi lezzet. Tahinle pekmez karisimiyla alakasi yok. Esit de karistirmican, tahin atıyorum 2 yk kasigiysa, balı bi tatli kasigi koyunca, cok tatli falan da olmuyor, sadece tahinin baskisi azaliyor.
Hayır sakın ama sakın. Valla ben tahin pekmez bi gidim sevmiyorum. Nasil seviyosun :)) benim dedigim tahin,bal. Onu dusun ve yeme. Bu saatte ödem olur yapisir.Çok ciddiyim tahin pekmez çok severim yiyesim çok geldi zaten çok açım
Bazen canim çok tatlı istiyorum o zamanlar için aldım görüntüyü elimin altında hazır olsun başka şeylere saldirmayayim. Aslında 60a yaklaşık 1 kg kaldı kararliyimda ama nasılsa zayıfladım diyip yiyorum galibaAçlikla savaşacak kararliligimiz olursa başarırız kuzum.
Himm ben öyle değilde önceki gün genelde fazla yersem artı cikiyorum o nedenle akşamları ya hafif geçirmek lazım ya da hiç yememek lazimBen günlük tartildigim içinne yersem artı geliyorum veya eksi geliyorum diye test ederim.
Evet midede cok dolgunluk yapiyor tahin daha soft mideyi yormuyor yaşasın tahin
Tamam cok heyecanliCuma günü deneyecegim