- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
Evet çünkü evde sabahtan beri felaket kaçamaklar yapılıyor sabah açma ve simit vardı şimdi de pasta yiyorlar2.5 litreyi bulur yazmissin ya ben onu bulgur diye okudum bi an neeeyyyy oldumcok dengeli komşum afiyet olsun
Soffty canim gecen Cuma artidaydin dimibu hafta eksi gelecegine eminim
Sidelyaaa biz de seni ariyorduk nerelerde diyehaftalik hedef belirledik kilona uygun ilacak sekilde sen de belirler misin bakalim neler yapicaz kendi adimiza
Ay senin diyetisyenini sevsinler menüye bak şıkır şıkır meyveli diyetafiyet şifa olsun canim harika
Cok hafif bir gün olmus Ayparemmm hafif ye hafifle mantigiyla ilerliyoruz galibaafiyet şifa olsun
Uuu protein günü olmuseksiler geliyor
Gayet dengeli ve hafif olmuş afiyet olsun20 Ocak Menü
8.00 Kahve
11.00 Bir minik elma , bir minik portakal
13.00 İki haş yumurta, marul , iki domates, salatalik , bir tatlı kaşığı labne , iki wasa
14.00 Kahve
15.00 Yeşil çay
18.00 Bir kase kabak yemeği , bir kaşık kereviz meze, bir parça haş tavuk
İki buçuk litre su
patimsilizm
İnsanız canım hayatın koşuşturmacasinda stressizde olmuyorArada bir yokluyor da ilk zamanlar gibi uzun sürmüyor..
Sakin bir hayatın olsun inşallah stres yaramıyor bu hastalığa
Çok güzel bir menü olmuş afiyet olsun20 ocak 2024 menum
Saat 11.00
sahanda yumurta. 3 zeytin. 3 çk Kahvaltılık sos. Biraz peynir. Çeyrek avokado. 2 çatal tahin helvası. 2 dilim ekmek. Çay.
Saat 17.00
bir küçük muz
Saat 18.00
küçük bir lavas ile tavuk tantuni 1 bardak ayran 3 tane biber turşusu
Saat 20.00
melisa çayı
Suyu 2.5 yaparım birazdan.Elhan ffestinalente
Birde birileri bebeği kanguruya alıp yürüyüş mü demiştispor 3000 adım Cordelia yavaş ama emin adımlar
Hedefine kitlenmis bi aypareEvet çünkü evde sabahtan beri felaket kaçamaklar yapılıyor sabah açma ve simit vardı şimdi de pasta yiyorlar
Gayet dengeli ve hafif olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun canım20 ocak 2024 menum
Saat 11.00
sahanda yumurta. 3 zeytin. 3 çk Kahvaltılık sos. Biraz peynir. Çeyrek avokado. 2 çatal tahin helvası. 2 dilim ekmek. Çay.
Saat 17.00
bir küçük muz
Saat 18.00
küçük bir lavas ile tavuk tantuni 1 bardak ayran 3 tane biber turşusu
Saat 20.00
melisa çayı
Suyu 2.5 yaparım birazdan.Elhan ffestinalente
Birde birileri bebeği kanguruya alıp yürüyüş mü demiştispor 3000 adım Cordelia yavaş ama emin adımlar
YutkundumMenüm
Kalkınca su
Sabah 12.30 2çk çemen 2 dlm ekmek peynir 10 zeytin 6 çatal sucuklu yumurta yeşillik
Ara yeşilçay
Akşam 18.30 5 kaşık çorba , 6 kuru biber dolması 5 sarma .( Dolmaların içi azdı )
Su 1.5 lt
Spor yok ama 1 saat kadar çarşı işlerimi hallettim.
60.3 120 puan
patimsilizm Cordelia Elhan
Afiyet olsun canımMenüm
Kalkınca su
Sabah 12.30 2çk çemen 2 dlm ekmek peynir 10 zeytin 6 çatal sucuklu yumurta yeşillik
Ara yeşilçay
Akşam 18.30 5 kaşık çorba , 6 kuru biber dolması 5 sarma .( Dolmaların içi azdı )
Su 1.5 lt
Spor yok ama 1 saat kadar çarşı işlerimi hallettim.
60.3 120 puan
patimsilizm Cordelia Elhan
Zaten küçük olan diziden aldım. İçini de az koydum. Hatta eşim de neden az koydun dedi. Söylemesi ayıp ilk kez kuru biber doldurdum. Daha şişer gibi gelmişti. Şişmedi o kadar. Daha da yerdim yani ama kalktım. ...Afiyet olsun canımDolmalar inşallah dediğin gibi minnaktir. Altı biber sayı olarak çok gibi
Ah gel sana da yapayım tatlım.Yutkundumdolmalar minnakti belliki ve minnak dolmaya bayilirim menü cok guzel simdiden sonra agzina birsey atmazsan bu harika gün taclanir
Bak bu çok doğru ama ben saniyesinde olduğum takımı destekler diğerini unuturum. Sorry eski kaptanım
Allahim ben zayiflayamiyorsam arkadaşlarımı sismanlat duasi miAh gel sana da yapayım tatlım.. Kendim zayıflayamayındica sizi şişmanlatayım bari
akşamları yemekten sonra yemem zaten canım
Kızlar mesela motivasyonunuz düştüğünde kendinizi nasıl toparlıyorsunuz ? Ara ara moral bozukluğu oluyor mu sizde de ? Diyet sürecinde
30 minik dilim baklava yendiğini gördük biz. 6 biber de minik olabilirZaten küçük olan diziden aldım. İçini de az koydum. Hatta eşim de neden az koydun dedi. Söylemesi ayıp ilk kez kuru biber doldurdum. Daha şişer gibi gelmişti. Şişmedi o kadar. Daha da yerdim yani ama kalktım. ...
Arkadaşlar destek oluyor sağolsunKızlar mesela motivasyonunuz düştüğünde kendinizi nasıl toparlıyorsunuz ? Ara ara moral bozukluğu oluyor mu sizde de ? Diyet sürecinde
Bak bu çok doğru ama ben saniyesinde olduğum takımı destekler diğerini unuturum. Sorry eski kaptanımEn büyük mavi Ben mavi olduğum sürece
Ah yaaaa nasıl yenir demeyeceğim...insanlık hali herşey olur ...herşey mümkün ....30 minik dilim baklava yendiğini gördük biz. 6 biber de minik olabilir