- 16 Mart 2008
- 45.781
- 223.507
Canım benim inşallah atlatır. Zaten dün geceden perişansin deme öyle...Evet atesleniyor
İlaçla birlikte biraz uyuyup kalkıyor tekrar ateş tekrar yatak. Bu geceeee uzun olacak görüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim inşallah atlatır. Zaten dün geceden perişansin deme öyle...Evet atesleniyor
İlaçla birlikte biraz uyuyup kalkıyor tekrar ateş tekrar yatak. Bu geceeee uzun olacak görüyorum
İnşallah canım teşekkür ederimetrafına sor canım. öyle bulunuyor. seçeneklere bak. nasip olunca önüne geliyor.
Hmm oyle .yok ben tartida sorun yasamadimSoffty de sormuş canım. Ertesi gün bayağı bir artı gelmiştim tam çıldırmalik...
Yok meyve yiyiyorum seker ihtiyacimi ordan aliyorumİnşallah canım
Meyvedemi yemiyorsun
Devlet hastanelerinde getat merkezleri var(geleneksel tıp) araştırmani tavsiye ederim.Geçmiş olsun canım
Neler çıkmış haberimiz yokBen içtiğim çayları yazmıyorum canım bugün bende karamurverli yeşil çay içtim tadı harika
Hmmm anladım canımYok meyve yiyiyorum seker ihtiyacimi ordan aliyorum
Eşim yardımcı olur. Ama ilaç olaylarında kendine pek güvenemiyor.Canım benim inşallah atlatır. Zaten dün geceden perişansin deme öyle...
Mide ağrısı bi daha hiç uğramasın canım sevindim iyileşmiş olmanaNeler çıkmış haberimiz yok
Afiyet olsun canım Kahveleri bile unutuyorum yazmayı mide rahatsızlığımdan beri bırakmıştım bitki çayını . İyi gelmiyordu demek ki iyilesmisim ağrı yok şimdilik...
Cok gecmis olsun canim hastalik cok yayginmis.Evet atesleniyor
Evet kaptanım haklısın.Canim maviş takimim
Yarını sakin huzurlu midemizi dinlendirerek geçirelim,haftaici yeterince doluyor stres yasiyor zatenOncelikle Cumaya ne kaldi surda sonrasinda bahara yaza ne kaldi surda henuz hic baslamamis olanlardan oldukca ondeyiz,kendimize verdigimiz sözü tutalim basaracagiz
soffty aypare ackerman Beth18 FitVenus Nergis 35 s i d e l y a tomrs Elhan inci-zehram gezegenfeza Tesnim1903 HuzuRRR Lavinia_98 badem000 Cordelia Efenin_Annesi
Eki Görüntüle 3373301
Arada bir yokluyor da ilk zamanlar gibi uzun sürmüyor..Mide ağrısı bi daha hiç uğramasın canım sevindim iyileşmiş olmana
Ben bir haftadır mide koruyucu içmezsem yine mide ağrısı çekiyorum
Eline geçeni ağzına atıyor canım bizimki daha çok mikrobik olduğunu düşünüyorum. Sık sık yaşıyoruzCok gecmis olsun canim hastalik cok yayginmis.
Disarida dolanirken cok tedirgin oldum acikcasi ama yapacak birşey yok
HarikasinBen bugun dinleneyim en iyisi sadece yoga yaparim. Sabah eliptik yaparim artik
Sen ne tatlı bir bademsinEvet kaptanım haklısın.
Ben de olumlamalar yazdım bugün telefon alarmımı kurdum. Kendime güzel şeyler söylüyorum. Kendimi seviyorum. İyi ki Rabbim beni yaratmış şükürler olsun.
Ne kadar guzel yapmissin mantra diye bi uygulama var ben de onu kullaniyorum cok guzel olumlama cumleleri var iyi ki bitanem amin aminEvet kaptanım haklısın.
Ben de olumlamalar yazdım bugün telefon alarmımı kurdum. Kendime güzel şeyler söylüyorum. Kendimi seviyorum. İyi ki Rabbim beni yaratmış şükürler olsun.
canımSen ne tatlı bir bademsin
Kitiy kitiy yerim seni
Bu da orti olumlamasi