Antep nere Makedonya nere bak iki tarafta aynı adet. Ne kadar göçebe olduğumuzun kanıtı.Bizde de var kuzum . Ayrıca misafirler gittikten sonra annem bir çimdik tuzu ocağı yakıp üzerine atardı. O nazar amacli yapardı bana saçma gelirdi , bugün tekrar gün ışığına çıkardılar. Evde biriken kötü enerjiler yok ediliyormus .
Ağustos sonu görmeyi umuyorumHedef tarih ne? Ne zamana kadar?
Bende 111 ile başladım, 73 e kadar devam. Tabi yolda aa ben bu kiloda iyiyim muhteşem hissediyorum dersem ona da okeyim. 73 oldum diyelim yok biraz daha vericem dersem ona da okeyim. Ama şuan hedefim 29 temmuza kadar 38 kg vermek. Gitti 4 kg kaldı 34
50 kg deyince insana birden ümitsizlik getirebilir o yüzden böl canım sen onu. Hangi tarihe kadar ne olacak? Ara hedeflerle hem motivasyonun artar hem de kolaylaşır diye düşünüyorum
Ne kadar az su içersek vücut hastalıkları yemek için hücrelerdeki suyu kullanırmış
Kötü bir şey canım. Hücreler susuz kalmamalı.Bu iyi birşey mi?
Kötü bir şey canım. Hücreler susuz kalmamalı.
Apa diyeti ile ilgili bir durum belki.Bende öyle düşünüyorum ama feza ne kadar az su o kadar şifa bu dönemde dedi de onu anlamaya çalışıyorum
Noooooo minnacık yepek buralarda değildim ama sabahtan beri canım turşu çekiyor burada da biraz turşu sohbeti görfüm dayanamıycam tadımlık yiyim artık
Bana uyar zaten diyetisyene de haftalık gideceğim. Bu hafta 2 kg vermek istiyorum bakalım@AkrrepMthn83 @Jasminium84 @zeyneppk @arwengsd @Busra196 @Elagozlu MrsMuffin @Ysmnondr LenaG @sara_28 @serap911 @TemelinSafinazi @WunderLost @Deltavealfa Diykon2142
Bebeklerim, rakip dişli bilmem farkında mısınız?haftasonunun serin sularına kendimizi bırakmak yok. Ben pazartesi için elimden geleni yapacağım canlarım o iş bende ama sizlerde cumayı garantileyecek şekilde planlarınızı kurun lütfen. 101. Hafta bizim haftamız olsun ufak bir oylama yapacağım.
patimsilizm kaptanımın haftalık hedef fikri benim çok hoşuma gitti. Çünkü ben zaten hep haftalık hedef veriyordum kendime. Bunu genele yaymak aklıma gelmemişti Leylacığım dan gördüm sizde ister misiniz? Yaparsam sizin için faydalı olur mu? Disipline eder mi
Pazar Sabah 07.00 ye kadar gelen çoğunluk kararına göre uygulayacağım ya da uygulamayacağım. Cevap gelmezse kendi isteidğimi yapacağım hsjsjs
küçücük yarım lokmalık :)Noooooo minnacık ye
Allah ! Kitap kulübü mü vaaaarrrpatimsilizm kaptanım, kitap kulübü başladı mı
Canım sen eskiden adım atıyordun adımsayarin vardı. O sen misin? Biraz huzur muydu nickin
Allah ! Kitap kulübü mü vaaaarrrbenim en değerli hazinem kitaplarımmmmm
Apa diyeti ile ilgili bir durum belki.
Sen bol su iç. Turşu yeme acıdan uzak dur. İştah açar seni çok zorlar mideni de.
Sütlü bi kahve iç hormonlardandir. Büyük bi salata yap ekmek ve ton balığı gibi sağlıklı şeyler ekle. Bol bol ye. Geçecek emin ol..Çok açım Cordelia öyle böyle değil bana bir haller oldukendimi tutmasam mutfağı yerim o derece
Piskolocine çok güvenmiyorum, şimdilik muhteşem imoci koydum çok da şey etme yani20.1.24 menüm saat 10 da kahvaltı
2 yumurta 1 dlm den az peynir. 1 çay kaşığı tahin pekmez 1 dlm tam buğday ekmek 1 parça kek 4 dal patates kızartması
Saat 14.30 Trabzon hurması 1tk tahin 10 badem
Akşama ton balığı salata (diyetisyen çorba verdi yerim kalırsa çorba)
30 dk ev temizliği
Çok sportifim
Akupunktur yaptıran bir arkadasimi hatırladım.Kilo verdi mi aldı mı aklımda bir şey kalmamış.
Afiyet olsun canım