- 13 Ağustos 2012
- 4.872
- 22.186
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Metro bana da yakın kuzum bir ara bakarım. Böğürtlen, çilek , vişne, kiraz , kayısı , erik yazdan stokladim, kendim hazırladım. Bluebery yok sadece. Garnitür sebzeleri hazırlamak aklıma gelmedi bak.Evet krep pazar günden kalmaydi metro market bizim komşumuz,dondurulmus meyveler vs orada daha uygun oluyor metro chef diye kendi markasiyla satiyor, alıp dondurucuya atiyorum hatta sushi malzemelerimi bile hep oradan alirim pazar ve diger marketlerde cok daha pahali orman meyveleri,yakininda varsa gittiginde bir göz at dondurulmus urunlere Elhancim garnitur sebzeler vs va kiloluk alip buzdolabi posetine ogunluk ayiriyorum kolay oluyor
Afiyet olsun canım. Menün de sporun da harikaMerhaba herkese
Bugünkü menum
Sabah yok
11.25
1 muz
Ara
1 avuç ceviz,kuru üzüm, leblebi karışık
⅕Akşam
1 tabak beyaz lahana (sadece Salçalı lahana pirinç yok)
1 tane şekersiz ve tb unlu küçücük pankek
2 saat spor yaptım
1 saat zumba= 600 puan
1 saat pure crunch= 600 puan(pilatese benziyor)
8967 adim=897 puan
Elhan sibel_84 Cordelia
Spor çok güzel
Harika bir menü afiyet olsun succulentcim.9 Ocak 2024
12.00 ilk öğün
Etsiz kereviz yemeği
Bol yeşil salata
Yoğurtlu buğday salatası 2 kaşık
19.00 akşam
Izgara tavuklu kinoalı salata
Su 3 litre
Adım 10082 spor puanı 1008
Elhan
Cordelia
Jasminium84
Çok güzel bir menü afiyet olsun Bethim. opmek yetmez bir de sarılıp öpeyim Sporun da harika ötesi.Merhaba herkese
Bugünkü menum
Sabah yok
11.25
1 muz
Ara
⅕Akşam
2 saat spor yaptım
1 saat zumba= 600 puan
8967 adim=897 puan
Elhan sibel_84 Cordelia
Afiyet olsun Sibelcim. İnsallah uyursun tatlım. Yarin sabah uyudum mesajını alma ümidiyleMenümü de yazıp yatacağım. Eşim bu gece ben bakayım sen uyu dedi . Yatıyorum erkenden.
Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
Yarım lavaş ekmeğe sarili köfte
Ara öğün
1 menengic kahvesi
Akşam
4 çatal ciğer kavurması+2 ince dilimekmek
Elhan Jasminium84
Merhaba herkese
Bugünkü menum
Sabah yok
11.25
1 muz
Ara
⅕Akşam
2 saat spor yaptım
1 saat zumba= 600 puan
8967 adim=897 puan
Elhan sibel_84 Cordelia
Sağol canım hepimize güzel sonuçlar inşallahOff iyi dayanıyorsun maşallah ben de isterdim tutmayı ama cesarete demiyoruminanilmaz dinç hissediyorum insan hem de 72 saat tuttugunda
Ohh ne guzel en çok istediğimiz.
Yaaa ne güzel branştaş olacakmışızYaaa sen Erzurumda misin Erzurum Atatürk üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı kazanmistim ailem cok soğuk ölürsün diye musade etmedi gidemedim dolaşım bozuklugu var da bende biraz sogukta hemen uyuyup kalıyorum parmaklarimda yaralar cikiyor falan
O hangi tatlı ya ben anladımOf o yasaklı kelıme olmasın doğumdan berı uc dort aydır nerdeyse her hafta ozellıkle gece 11 den sonra w Li tatlıştan yıyordum
Tesekkurler kaptanimAfiyet olsun canım. Menün de sporun da harika
Ayy çok mutluyum şuan Ben de sana sarilayimsporun verdiği hafiflik inşallah cuma günkü tartima yansır :)Spor çok güzel
Harika bir menü afiyet olsun succulentcim.
Çok güzel bir menü afiyet olsun Bethim. opmek yetmez bir de sarılıp öpeyim Sporun da harika ötesi.
Teşekkür ederim pure crunch i ilk defa yaptım ve karin kaslarini cok calistiran bir sporBunlar nasıl sporlar bravoooo
Burda gramla satılıyorKahveli menüler geldi Afiyet olsun canım İçindekiler sağlıklı bagelin. Bagelin dışı ekmek mi
Espri güzelmiş.
Menü çok güzel afiyet olsun canım Tatlı krizini iyi yönetmişsin. Krep annenin yaptığı miydi
Yaban mersinini çok seviyorum ama her pazara gittiğimde almadan geri dönüyorum. 500 TL kilosu satıcı beni dolandırıyor gibi hissediyorum nedense. 100 gr almak da ne bileyim kuzum.
Teşekkür ederim pure crunch i ilk defa yaptım ve karin kaslarini cok calistiran bir spor
Waffledi sanırım ben öyle anladım canım.O hangi tatlı ya ben anladım
Tesekkurler kaptanim
Ayy çok mutluyum şuan Ben de sana sarilayimsporun verdiği hafiflik inşallah cuma günkü tartima yansır :)
Ben de seftali ve cilek koymustum ama seftalileri tukettim sen Alanya Antalya tarafinda miydinMetro bana da yakın kuzum bir ara bakarım. Böğürtlen, çilek , vişne, kiraz , kayısı , erik yazdan stokladim, kendim hazırladım. Bluebery yok sadece. Garnitür sebzeleri hazırlamak aklıma gelmedi bak.
En küçük paket 250 gr canım. Yakında taneyle satarlar gibi. Bol bol dikin ne bu ya...Burda gramla satılıyor
Fezonun elleri kaşınıyor gene kurabiye yapmak istiyorumFezocum çıplak portakalı niye soymuşlar.
Afiyet olsun. Çok güzel bir menü. Tabağa bakacağına açıklamayı okusuna diyorum kendime. O peyniri notu okuyuncaya kadar çözemedim. patatesle , tropikal meyve arasında gidip geldim.