- 4 Eylül 2011
- 19.200
- 67.879
Çiçeğim neredesingüldürdün beni sabah sabah kaptanım enerjini çok seviyorum eksik olma
Kısacası rutin olan bir hayat ama kimse için değil kendim için rutin oluşturma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çiçeğim neredesingüldürdün beni sabah sabah kaptanım enerjini çok seviyorum eksik olma
Kısacası rutin olan bir hayat ama kimse için değil kendim için rutin oluşturma
Evet spor salonunda hoca yaptırdıSpor salonunda mı denedin? Ben de ilk kez duydum
Himm. Beynim basmadı yorgunluktanWaffledi sanırım ben öyle anladım canım.
Hep mutlu olmanı dilerim. Tertemiz cok güzel bir menü yazmışsin ve sporla daha da güzelleşmiş. Dilerim devamı gelir.
Antalya kuzum. Şeftaliyi yazmayı unutmuşum o da var. İki yıl önce Bursa' daydim frambuaz çok ucuzdu orada teyzelerden alırdım. Antalya'ya bu yaz gelmedi gibi. O da az üretiliyor sanırım.Ben de seftali ve cilek koymustum ama seftalileri tukettim sen Alanya Antalya tarafinda miydin
Cikolata cesidi gibi ismi varTeşekkür ederim pure crunch i ilk defa yaptım ve karin kaslarini cok calistiran bir spor
Disiplin , kararlılık olursa her şeyin üstesinden gelirsin bitanem Bu hafta hedefine ulaşacaksin .Evet spor salonunda hoca yaptırdı
Himm. Beynim başladı yorgunluktan
Özellikle dikkat ettik hocam cuma eksi gelmek istiyorum bu aralar abarttım ya gitsin hepsi
Ekimde 2 hafta alanyadaydim İncekumu cok seviyoruz orada konakladik. Side,manavgat ve bi çok mağarayı gezdik dolastikAntalya kuzum. Şeftaliyi yazmayı unutmuşum o da var. İki yıl önce Bursa' daydim frambuaz çok ucuzdu orada teyzelerden alırdım. Antalya'ya bu yaz gelmedi gibi. O da az üretiliyor sanırım.
Ne kadar güzel bir şeymiş bu. 119× 32 =3800 küsur
Patlat bi crunchAyy crunch di mi ya bayilirim
Beth18 de bu yıl sanki oralara geldiydi.Ekimde 2 hafta alanyadaydim İncekumu cok seviyoruz orada konakladik. Side,manavgat ve bi çok mağarayı gezdik dolastik
O bize patlatmasin daPatlat bi crunch
Evet gezdim heryeri sapadere kanyonu vs...
Ben geldim bennn
Doğru aslında fidesi satılıyor, bahçede müsait, niye para verip alalımEn küçük paket 250 gr canım. Yakında taneyle satarlar gibi. Bol bol dikin ne bu ya...
Patlatauim da bana da patlatsinlarPatlat bi crunch
Antalyaya geldik evet canim cok guzel yerler
Patlatsin yuzume gozume bulasir parmakla siyirir yerimO bize patlatmasin da