- 24 Ağustos 2012
- 11.982
- 26.197
O bize patlatmasin da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O bize patlatmasin da
Patlatsin yuzume gozume bulasir parmakla siyirir yerim
Eti cini bende çok severim bide eti pufuCikilatadan bahsedince ilk kilo vermeye basladigim zaman ders calisma masamin cekmecesine metro ve albeni koyuyordun iste 1.5 kilo verince yicen diye sartliyordum kendimi. Kilomu veriyordum cekmeceyi açıyorum cikolatam yok abim yemiş! Oturup agliyordum o benim ödülümdü diye o zaman yakında market yoktu haftalik aylik alisverise cikardik.. annemde olsun aglama 2 kilo daha ver yaninda eticinde ye diyordu cok seviyordum eticini
Ayy benim haftaya salı kontrol randevumdan sonra akşam serbest öğün varCikilatadan bahsedince ilk kilo vermeye basladigim zaman ders calisma masamin cekmecesine metro ve albeni koyuyordun iste 1.5 kilo verince yicen diye sartliyordum kendimi. Kilomu veriyordum cekmeceyi açıyorum cikolatam yok abim yemiş! Oturup agliyordum o benim ödülümdü diye o zaman yakında market yoktu haftalik aylik alisverise cikardik.. annemde olsun aglama 2 kilo daha ver yaninda eticinde ye diyordu cok seviyordum eticini
Canın en çok neyi istiyorsa onu ye tatlımAyy benim haftaya salı kontrol randevumdan sonra akşam serbest öğün var
Ne yesem ki
1 saat zaman araliginda ne kadar yersem
Nasil temiz mis bi liste bol.eksiler getirsinMenümü yazayım
Sabah
İki haşlanmış yumurta
Domates ve salatalık
Peynir ve zeytin
İki tane wasa
Şekersiz çay
Öğle
Kara lahana çiçeği kavurması
Bir bardak laktozsuz kefir
Ara
Yarım mandalina
Akşam
İki kaşık basmati pirinç pilavı
İki tane fit karnıyarık
Bol yeşil salata
Su 2 litre spor 15 dakika leslie
Elhan Cordelia
Piko bonus cikolatam kurtariciEti cini bende çok severim bide eti pufu
Ne yesen aklin yemediginde kalacakmis gibi konustun en cok ne ozledin? Boyle odul ogunlerimi kendime şölen yapiyordum,cok ozenle hazirliyor ya da guzel bi cafeye gidip cikolatali kruvasan kahve falan yapiyordumAyy benim haftaya salı kontrol randevumdan sonra akşam serbest öğün var
Ne yesem ki
1 saat zaman araliginda ne kadar yersem
Çok güzel bir menü canımm afiyet olsun9 Ocak 2024
12.00 ilk öğün
Etsiz kereviz yemeği
Bol yeşil salata
Yoğurtlu buğday salatası 2 kaşık
19.00 akşam
Izgara tavuklu kinoalı salata
Su 3 litre
Adım 10082 spor puanı 1008
Elhan
Cordelia
Jasminium84
Afiyet olsun kaptanım, Allah rahatlık versin inşallah deliksiz güzel bir uyku çekersinMenümü de yazıp yatacağım. Eşim bu gece ben bakayım sen uyu dedi . Yatıyorum erkenden.
Kahvaltı
1 yumurta
5 zeytin
1 dilim ekmek
Öğle
Yarım lavaş ekmeğe sarili köfte
Ara öğün
1 menengic kahvesi
Akşam
4 çatal ciğer kavurması+2 ince dilimekmek
Elhan Jasminium84
Çok güzel kaptaniçemm afiyet olsun9 Ocak
8.00 Kahve
11.30 Smoothie ( kivi, salatalik, yeşil elma, bir kaşık chia , kefir)
17.00 Fırında kaşarlı, brokoli ve karnabahar, bir küçük kase yoğurt
Su ölçemedim iki litre olmamıştır.
Jasminium84
Canım gayet güzel bir menü afiyet olsunMerhaba Jasminium84
9 Ocak Salı
9.00 da
1 kase mercimek çorbası(iki kepçe)
1 dilim beyaz ekmek
14.30
Yarım muz dilimi üzerine tahin yanına 7-8 adet fındık
1 fincan şekersiz türk kahvesi
17.00
Dünkü fırında karnabahar yemeği
20.00
Fındıklı latte (dışardaydım yanına pasta söylemedim )
Bana hediye geldiNe kadar güzel bir şeymiş bu. 119× 32 =3800 küsur
Değer mi valla değer .
HoşgeldinMerhaba kızlar keyifler nasıl ben iyiyim menümü yazmaya geldim
Benim bi arkadaşın oğlu sevdiği ıvır zıvır alırmış, kardeşleri aşırırmışCikilatadan bahsedince ilk kilo vermeye basladigim zaman ders calisma masamin cekmecesine metro ve albeni koyuyordun iste 1.5 kilo verince yicen diye sartliyordum kendimi. Kilomu veriyordum cekmeceyi açıyorum cikolatam yok abim yemiş! Oturup agliyordum o benim ödülümdü diye o zaman yakında market yoktu haftalik aylik alisverise cikardik.. annemde olsun aglama 2 kilo daha ver yaninda eticinde ye diyordu cok seviyordum eticini
İnşallah canımCumaya kadar eksiye geçersin inşallah. Moralini bozma pazartesi kontrolü tam da bunun için var.
3yk makarna yedim canim. yaninda salatamakarna salatası mı makarna artı salata mı kuzum çok anlayamadım