- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
Benim nick miYarın sabah nick ve tarihin yazılı olduğu tartı fotoğrafı yollarsan listeye koyulur canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim nick miYarın sabah nick ve tarihin yazılı olduğu tartı fotoğrafı yollarsan listeye koyulur canım
Yani, tartı senin oluncaBenim nick mi
Afiyet olsun canımm çok güzel12:15
2 küçük çıplak portakal ( çıplak bitti, giyinik kaldı)
16:00
2 kabaktan Spagetti
3 küçük tüm ceviz
Eki Görüntüle 3366648
Not: peyniri dekor olarak kullandım
1,5 lt su
1 kupa apaform
Elhan Jasminium84
Çok çok geçmiş olsun bitanemm ama hayır bilemedin, sebze eksikliğini söyleyecektimSpor ama hasta olduğum için bişey yapamıyorum şu sıralar
Kahveli menüler geldi Afiyet olsun canım İçindekiler sağlıklı bagelin. Bagelin dışı ekmek mi09.01.2024 menü
08.30
Sade americano
11.00
Sade americano
12.00
2 adet tam tahıllı Bagel ( içinde krem peynir marul roka ve bir tanesinde pişmiş yumurta vardı )
1 kupa duble şekersiz çay
14.00
Duble Sade Türk kahvesi
18.30
2 kase sebzeli terbiyeli çorba
1 tane patlıcan dolma
1 kaşık yumurtalı ıspanak
20:30
1 adet muz
2.0 lt su
Elhan
Espri güzelmiş.9 gündür Ocaktayiz insallah dibimiz tutmaz diye espri dolaniyor ortalikta...ben kimseye yapamadim siz öfff pöfff diyemezsiniz diye size yapayim dedim
Bugün beslenme listem
10:30
10 fındık
3 kuru üzüm
Sütlü filtre kahve
12:30
2 yk yulaftan yaptigim kakaolu yulaf kasem ve yesilcay
Eki Görüntüle 3366712
14:30-17:00
Mor havuc
Mısır patlagi uzeri 20 gr kaşar ve hindi fume
18:30
Aslinda sabahtan kendime salata hazirlamistim ama sonra bir tatli krizim tuttu
Krep arasina 1 yk tahin pekmez sürüp yedim
Bunlari hep geciken regl yaptiriyor
İyi ki varsiniz yoksa bu gecikmede yasadigim tatli krizi katlanir icinden cikamazdim
Elhan sibel_84
blonde ambition bu konuda yardımcı olabilir canım. Mesajınızı okursa yazar.Kizlar bişey sorucam size daha ilk gunden olacak ama kafam karışık bı fikir verirsiniz ben şimdi istediğim kiloya yakınım bu kiloyu gelirken hiç spor yapmadım günlük hayatın kosturmasi yetti ama göbek kol iç bacak kısımlarım yumus yumus andulasyon yaptirmak istiyorum paket halinde alıp diyetisyen eşliğinde hem kilo verip hem sikilasmak seklinde ama. Bu andulasyonun etkisi nasıldır ne kadar kalıcılığı olur giden yaptıran varmi 2000 TL istiyorlar aslında beni zorlayacak ama spor yapamiyorum vaktim olmuyor aslında vakitten ziyade çocuk engel
Hoş geldin Muffin HanımADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:48
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar-boşanmış
MESLEGINIZ:çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal yiyiciyim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:özgüvenimi arttırma ve hareket kabiliyetimi arttırma
Fezocum çıplak portakalı niye soymuşlar.12:15
2 küçük çıplak portakal ( çıplak bitti, giyinik kaldı)
16:00
2 kabaktan Spagetti
3 küçük tüm ceviz
Eki Görüntüle 3366648
Not: peyniri dekor olarak kullandım
1,5 lt su
1 kupa apaform
Elhan Jasminium84
Afiyet olsun papatyacim. Kesinlikle çok güzel atlatmişsin şerbetli tatlı yok, iki dilim ıslak kek yok baş harfi w olan tatliş .
Kahvelerim olmadan asla abla şöyle bir şey bagel ama benimki tam buğdaydıKahveli menüler geldi Afiyet olsun canım İçindekiler sağlıklı bagelin. Bagelin dışı ekmek mi
Espri güzelmiş.
Menü çok güzel afiyet olsun canım Tatlı krizini iyi yönetmişsin. Krep annenin yaptığı miydi
Yaban mersinini çok seviyorum ama her pazara gittiğimde almadan geri dönüyorum. 500 TL kilosu satıcı beni dolandırıyor gibi hissediyorum nedense. 100 gr almak da ne bileyim kuzum.
Taş fırın da mı satılıyor waaw tam Antep işi olurdu. Hiç duymadım kuzum.İlk defa duydum
Eskiden fırında pişirirdik, kuru olurdu
Sonra silex alıp onda yaptık, çok güzel oldu
Sonra pizza tavası da aldık, arada onunla yaptık, o da güzel oldu
Yakın arkadaşım taşfırın aldı, artık hep onda yapacağım, en güzel onda oldu
Pek tatlişmış bunlar. Ekmeginin tarifine bakayım.
Off iyi dayanıyorsun maşallah ben de isterdim tutmayı ama cesarete demiyoruminanilmaz dinç hissediyorum insan hem de 72 saat tuttugundaselam hanımlarrrrrr 44. saat oruçtan selamlarrrrrr
sbaha biraz doktor işlerim vardı ordan aletli pilatese geçtim anca geldim ama su içemedim bitki çayı içemedim hepsinide akşama yüklemek istemiyorum bugun 1 lt su ile kapanır gün galiba zaten oruçta pek suda istemiyor canım
Ohh ne guzel en çok istediğimiz.Aynı kiyafetler aynı beslenme ile gittim abla. Onları sabitliyoruz.
Bugün 78.2 ölçtü 2 kg eksilmiş tam
Ben sabah tartimda 76.7 gördüm
Ay sonu hedefi olacak gibi
Hem yiyorum hem zayifliyorum
9 gündür Ocaktayiz insallah dibimiz tutmaz diye espri dolaniyor ortalikta...ben kimseye yapamadim siz öfff pöfff diyemezsiniz diye size yapayim dedim
Bugün beslenme listem
10:30
10 fındık
3 kuru üzüm
Sütlü filtre kahve
12:30
2 yk yulaftan yaptigim kakaolu yulaf kasem ve yesilcay
Eki Görüntüle 3366712
14:30-17:00
Mor havuc
Mısır patlagi uzeri 20 gr kaşar ve hindi fume
18:30
Aslinda sabahtan kendime salata hazirlamistim ama sonra bir tatli krizim tuttu
Krep arasina 1 yk tahin pekmez sürüp yedim
Bunlari hep geciken regl yaptiriyor
İyi ki varsiniz yoksa bu gecikmede yasadigim tatli krizi katlanir icinden cikamazdim
Elhan sibel_84
Aç olduğum için sanirim mevzuyu anlamadım tatlım.Kk pisman suan Nerden populer yaptik diye
Of o yasaklı kelıme olmasın doğumdan berı uc dort aydır nerdeyse her hafta ozellıkle gece 11 den sonra w Li tatlıştan yıyordumAfiyet olsun papatyacim. Kesinlikle çok güzel atlatmişsin şerbetli tatlı yok, iki dilim ıslak kek yok baş harfi w olan tatliş .
Evet canım Erzurumdayim. Çok soğuk biz gibi .Yaaa sen Erzurumda misin Erzurum Atatürk üniversitesinde Türk Dili ve Edebiyatı kazanmistim ailem cok soğuk ölürsün diye musade etmedi gidemedim dolaşım bozuklugu var da bende biraz sogukta hemen uyuyup kalıyorum parmaklarimda yaralar cikiyor falan
Ben çıktım ama verimli bir yürüyüş olmadı benim için.Çok iyi yebrik ederim . bizim buralar karlı buzlu hadi çıkmamak için kendimi zorlayayım .
Ohhh gittiği yerde iyi dinlenmelerÇok güzel biryere gittiler
Evet krep pazar günden kalmaydi metro market bizim komşumuz,dondurulmus meyveler vs orada daha uygun oluyor metro chef diye kendi markasiyla satiyor, alıp dondurucuya atiyorum hatta sushi malzemelerimi bile hep oradan alirim pazar ve diger marketlerde cok daha pahali orman meyveleri,yakininda varsa gittiginde bir göz at dondurulmus urunlere Elhancim garnitur sebzeler vs va kiloluk alip buzdolabi posetine ogunluk ayiriyorum kolay oluyorKahveli menüler geldi Afiyet olsun canım İçindekiler sağlıklı bagelin. Bagelin dışı ekmek mi
Espri güzelmiş.
Menü çok güzel afiyet olsun canım Tatlı krizini iyi yönetmişsin. Krep annenin yaptığı miydi
Yaban mersinini çok seviyorum ama her pazara gittiğimde almadan geri dönüyorum. 500 TL kilosu satıcı beni dolandırıyor gibi hissediyorum nedense. 100 gr almak da ne bileyim kuzum.
İlahi papatyacim aslinda ıslak kekle wundere gönderme yapmıştım. Dediğin tatlı hiç aklıma gelmemişti. güne gittiğinde iki dilim yemişti. Hatun ertesi gün eksi geldi ya tabi ki gelsin istedim de.Of o yasaklı kelıme olmasın doğumdan berı uc dort aydır nerdeyse her hafta ozellıkle gece 11 den sonra w Li tatlıştan yıyordum