- 1 Haziran 2009
- 4.882
- 6.692
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çıplak portakal ?12:15
2 küçük çıplak portakal ( çıplak bitti, giyinik kaldı)
16:00
2 kabaktan Spagetti
3 küçük tüm ceviz
Eki Görüntüle 3366648
Not: peyniri dekor olarak kullandım
1,5 lt su
1 kupa apaform
Elhan @Jasminium84
Giyindirmek lazım.Çıplak portakal ?
Diyetisyen için bile zor zaman ayırıyorum inan koştur koştur geçiyoraynen mezura canım incelme olup olmadığına bakmak için bende dünyam hastanesinin orda bi kız var esra oraya gidiyorum haftada 2 günde aletli pilatesde oraya gidiyorum diyestisyende pilates hocasıda var 2. haftam ama fiyatlar uçmuş ya
Hoş geldin canım . Çok kilon yok. Verirsin inşaAllah .ADINIZ: ( isteğe bağlı )soffty
YAŞINIZ:43
BOYUNUZ:154
KİLONUZ:59.25
HEDEF KİLONUZ:55- 56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:4.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: emzirme stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok çok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ sağlıkli olmak
Hoşgeldin canımADINIZ: ( isteğe bağlı )soffty
YAŞINIZ:43
BOYUNUZ:154
KİLONUZ:59.25
HEDEF KİLONUZ:55- 56
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ:ev hanımı
ÇOCUK SAYISI:4.
KİLO ALMA NEDENİNİZ: emzirme stres
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:yok çok sukur
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ sağlıkli olmak
HoşgeldinADINIZ: ( isteğe bağlı )
YAŞINIZ:33
BOYUNUZ:150
KİLONUZ:80
HEDEF KİLONUZ:48
MEDENİ DURUMUNUZ:bekar-boşanmış
MESLEGINIZ:çalışmıyorum
ÇOCUK SAYISI:yok
KİLO ALMA NEDENİNİZ:duygusal yiyiciyim
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:insülin direnci
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:özgüvenimi arttırma ve hareket kabiliyetimi arttırma
Teşekkürler hoşbuldumHoşgeldin
Hava güzelse çık. Buralar aşırı soğuk . Arkadaşa 400 metre zor gittim geldim .Bende yürüyüşe mi çıksam? Yoksa devrilip uyuyacağım
Hoşbuldum öncesinde diyetisyen eşliğinde bı 15 kilo verdim korumaya geçtim ama vitamin ilaçları kullanmaya baslayinca iştahım acildi kendime engel olamıyorum belki buranın sayesinde frenlerim Cook öncelerde burdaki guruplar sayesinde 55 i gormustumHoş geldin canım . Çok kilon yok. Verirsin inşaAllah .
HoşbuldumHoşgeldin canım
Buradan ayrılmazsan istikrarlı olursan verirsin korursun. Zatende vermişsinHoşbuldum öncesinde diyetisyen eşliğinde bı 15 kilo verdim korumaya geçtim ama vitamin ilaçları kullanmaya baslayinca iştahım acildi kendime engel olamıyorum belki buranın sayesinde frenlerim Cook öncelerde burdaki guruplar sayesinde 55 i gormustum