- 14 Kasım 2023
- 906
- 4.133
- 36
erkek gene neysede kadın isimleri eskiden daha değişikmiş bnm favım döne dirDüşünsene konulmayacak bir isim olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
erkek gene neysede kadın isimleri eskiden daha değişikmiş bnm favım döne dirDüşünsene konulmayacak bir isim olduğunu
aynne canım ben kasımdan beri yapıyorum önce 24 saat yaptım sonra 36 -48-72 diye gittim şimdi gene öyle başladım gecen şuan 72 saatlikdeyim inşallah ayda 1 kere 72 saat yapıyorumYemeğim yok
Haklısın
İşte basamak basamak yapmak lazım bence
Döne Kahramanmarasta ccok var. Bende ilk duyunca garipsemistim.erkek gene neysede kadın isimleri eskiden daha değişikmiş bnm favım döne dir
Ayakta alkışlıyorumaynne canım ben kasımdan beri yapıyorum önce 24 saat yaptım sonra 36 -48-72 diye gittim şimdi gene öyle başladım gecen şuan 72 saatlikdeyim inşallah ayda 1 kere 72 saat yapıyorum
Yok söylememiştin Şimartirsaniz fena saçmalarim . teşekkür ederim. sen de çok zarifsin tatlışım .Çok tatlısındaha önce soylemismiydim
Ökkeş, Vakkas emmilerin hakkını yemeyelim.Döne Kahramanmarasta ccok var. Bende ilk duyunca garipsemistim.
Ayakta alkışlıyorum
Çok çılgın çocuklarım olduğu için demediler tatlım. Bir dakika oturamazdim gören acırdı . Senin kayınvalide çocuk seven bir hanımmış benim eski kayınvalidem yedi tane doğurduğu için ağzını açmadı mekanı cennet olsun.Elhan canım sana da yapmışlardır kesin. Geçen kayinvalidem bir tane de kızın olur ilerde fln dedi. Ayyy dedim daha ben ve bebek,Cook çılgınca olur olur fln dedi kırılmasın diye bir şey demedim. Rabbim ne olur bana yeter bu yavrularım . Doğru düzgün yetiştireyim başka bir şey istemem
oooo onlarda şapka çıkarılasıymışımÖkkeş, Vakkas emmilerin hakkını yemeyelim.
Şifa olsunBu hafta sebzeciyiz yarın pazı kavurması yapacağım tatlım. Afiyet olsun sana da. Kaşarlı brokoli harikaydı . Yanına yoğurt koydum bir de mmmmmm enfes oldu.
Ökkeş zaten her evde mutlaka bir tane var.Ökkeş, Vakkas emmilerin hakkını yemeyelim.
Benim deAcayip yuhum var.
Karcher bu buharlı temizlik yapan mi memnunmusun bende almayı dusunuyorumOnu alıyordum son anda karcher aldım. Satıcı beni kandırdı Sadece adı var vs diye yani yok ayponum da yok. ben de elendim
Akşama ciğer yapıyorum. Yapmasaydim kesin uyurdumBenim de
Benim de dizlerim titriyor.Ayakta alkışlıyorum. Ben çok acıktım mi midem bulanıyor.
O ayrı. Başım döner midem bulanır. Ayaklarım tutmaz. Bunlar yaşlılık belirtisi mi acabaBenim de dizlerim titriyor.
Uykucu şirine oldun ciktin uyudugun da yok. Napacayiz senin elinden. Her şey müsait olsa bu sefer de gözlerin açılıyor yine uyumuyorsun.Acayip yuhum var.
Ben evdekilere lahmacun yaptımAkşama ciğer yapıyorum. Yapmasaydim kesin uyurdum
İlham için teşekkür ederim bitanemŞifa olsun
Ellerine sağlık fezocum. Fırında mi pişirdin lahmacunu? Geçen gün hanımın bir tanesi fırın tepsisini ters çevirip koydu fırına üzerinde lahmacun pişirdi. Çok mantıklı geldi. Oğlum gelsin deneyeceğim inşallahBen evdekilere lahmacun yaptım
Kendime kabağı doğrayıp hazırladım, evde internet için biri var, gitseydi bizde eşimle dışarı çıkacaktık
Mutfakta kara kara oturuyorum
Bilmiyorum bitanem. Niyetlenmedigimiz için belki de. Ramazan'da sıkıntı yaşamıyorum mesela. Perşembe üç aylara başlayacağız Allah'ın izniyle. Diyet de nasibini alır belkiO ayrı. Başım döner midem bulanır. Ayaklarım tutmaz. Bunlar yaşlılık belirtisi mi acaba
Evet olmayan ev yok gibi.Ökkeş zaten her evde mutlaka bir tane var.