- 4 Ocak 2021
- 2.223
- 7.215
Donem dönem hepimize oluyor canım hayatın akışına göre sen de benim canm kankamsinCanımsın
Bizim zincirli kanka ne oldu
Görmüyorum
Gerçi bu ara biraz ihmal ediyorum burayı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Donem dönem hepimize oluyor canım hayatın akışına göre sen de benim canm kankamsinCanımsın
Bizim zincirli kanka ne oldu
Görmüyorum
Gerçi bu ara biraz ihmal ediyorum burayı
Ben onu içi hurmalı, dışı baklavalık yufka ile yapılmış hafif tatlı zannettimPC başından kalkip 100 defa ziplayip mor havuc ara ogunumu yapiyorum mor meyve sebze gordunuz mu vucuda depolayin
Eki Görüntüle 3366401 Eki Görüntüle 3366400 Eki Görüntüle 3366399 Eki Görüntüle 3366398
Çok teşekkür ederim çok mutlu olacaktırAaa ne güzelde isimlerr güzelde uyumlarr mutlaka koyuluyorr kayınpederimin haberi yok isimden bakalım sorarsa isim neolcak diye söylerizz
Biz de tursulara koyarız bol bol . Rengi de verir harika olurPC başından kalkip 100 defa ziplayip mor havuc ara ogunumu yapiyorum mor meyve sebze gordunuz mu vucuda depolayin
Eki Görüntüle 3366401 Eki Görüntüle 3366400 Eki Görüntüle 3366399 Eki Görüntüle 3366398
Maşallah ne güzel isimler . Benim kucugumun de yigit koyduk sonra kimlik çıkarmaya giderken anlık bir kararla mert oldu ismini çok seviyorum ama Yiğit de içimde kalmadı değil bir tane daha mi doğursamÇok teşekkür ederim çok mutlu olacaktır
Kızımda İnci Zehra, Halil tuğra, Yiğit Erol
Evet çift isim uzun görünüyor ama ben seviyorum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin güzel heyecanlar hayırlı evlat olsun ismi ile yaşasın
çokta severim afiyet şifa olsunBiz de tursulara koyarız bol bol . Rengi de verir harika olur
Karnıbaharla da yapacağım, bana bu sıra yasakEki Görüntüle 3366566
Denedim bitanembrokolim küçüktü karnabaharla destekledim.
tv de bi isim uzmanı 2000 sonrası doğan çocuklarınıza iki isim verin demişti mizac olarak güçlü olmalarını sağlıyormuşÇok teşekkür ederim çok mutlu olacaktır
Evet çift isim uzun görünüyor ama ben seviyorum Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin güzel heyecanlar hayırlı evlat olsun ismi ile yaşasın
bugün döktürüyoruz maşallahEki Görüntüle 3366566
Denedim bitanembrokolim küçüktü karnabaharla destekledim.
BAna pek uzun gelmedii hepside sayılarıyla uyumlu hatta adıyla yaşasınlar inşaallahh maşaallahhhÇok teşekkür ederim çok mutlu olacaktır
Yok canım ya. Halen aynı. Şimdi de öksürük başladı.İyileşenmediniz mi kuzum siz hala
Neyse en azından Ali imiş. Yine kulağa iyi geliyorHahahahahaha amaa öylr yaaa bu erkek bebelerin kaderi bu yıldım yanii illa olacak o
Kız nasıl yapıyorsun hele de bana. Yemeden 44 saat nasıl durdun.selam hanımlarrrrrr 44. saat oruçtan selamlarrrrrr
sbaha biraz doktor işlerim vardı ordan aletli pilatese geçtim anca geldim ama su içemedim bitki çayı içemedim hepsinide akşama yüklemek istemiyorum bugun 1 lt su ile kapanır gün galiba zaten oruçta pek suda istemiyor canım
Aynı kiyafetler aynı beslenme ile gittim abla. Onları sabitliyoruz.- 1,5 dersek 78,5 diye düşünmemiz gerekiyor
Geçen seferki kıyafetler ne kadar farkediyordu
Hemen yapmazsam kaynayıp gidiyor tatlım. tadi çok güzeldi tavsiye ederim. Benzetmek gerekirse sebzeli börege benziyordu. Kaşari biraz az kullandım kalorisinden korkuyorum. Yine de yeterli gelmiş.bugün döktürüyoruz maşallah
Hem yiyip hem zayıflamak ne güzel bir duygu. Devamli olsun tatlım.Aynı kiyafetler aynı beslenme ile gittim abla. Onları sabitliyoruz.
Bugün 78.2 ölçtü 2 kg eksilmiş tam
Ben sabah tartimda 76.7 gördüm
Ay sonu hedefi olacak gibi
Hem yiyorum hem zayifliyorum
Afiyet olsun inci zehracim. Saatleri aşağı yukarı belirtmeni rica ederim bir dahakine inşallah. Kaptan etiketleri de lütfen ne çok istedim bir de suSabah
Bitki çayı
1 yumurta haşlama
Domates salatalık
Peynir zeytin
2 dilim ekmek
Ara çocukların balık kraker çay
Öğlen
1 kase mercimek çorbası